28 Nisan , 2024, 08:00:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


vajinusmus

Başlatan kedi, 03 Kasım , 2008, 16:54:57

« önceki - sonraki »

kedi

meraba kızlar ben vajinusmus hastasıyım ve hamile kalmak istiyorum nasıl kalabilirim lütfen bana yardım edin

periii

merhaba bende buraya yeni üye oldum.. vajinusmus olan bi arkadaşım daha var.. fakat önce vajinusmusu yenmelisin.. bunun parmak egzersizleri nefes kontrolü gibi yöntemleri var.. aslında bebek için önce bunu yenmeniz gerektiğini kendinizde biliyosunuzdur eminim.. çünkü aşılama bile yaptırsan yine korkuyla vajin kasılacak.. o yüzden önce vaji yenilecek sonra bebek düşünülecek.. iki stresi birden omuzlayamassın.. zaten bunuda kendine yapıp yıpratmamalısın.. önce bebeği kafandan atıp sadece kendini rahatlatmaya yönelik şeyler yapmalısın.. bide ne kadarlık evlisin, korkuların vs.. biraz daha açarsan daha çok yardımcı olabiliriz sanırım..

Hayat döner sana

kedi

canım ben 2 senelik evliyim biliyorum tabikide vajinusmusu yensek herşey çözülcek ama artık etraftanda bebek istiyolar ve ben bu durumu kimseyle paylaşamıyorum ve bizde çok
istiyoruz eşim çok istiyo bebek bilmiyorum ne yapcaz artık çok sıkılıyorum

periii

canım bunun başka çaresi yokki ama.. vajiden korkma vaji senden korksun.. üstüne üstüne git.. şimdi bebek sahibi olmak istiyosun.. aşılamadada vajiden spermm verilcek yine korkmucakmısın yne kasılmıcakmısın.. tüp desen binbir eziyet iğneler vs vs.. çevreyi felanda hiçmi hiç kafana takma 1. olsa kardeş yokmu buna tek atımlıkmıydı derler.. o yüzden kulak arkası et söylenenleri.. insana hep ulaşamadığı çekici gelir sen ulaştıklarını önemse.. vaji yenilmicek bişey diiil.. bende çeyizim geldiği gün korkudan yatak odasına bile giremiyodum nefesim daralıyodu.. ilk gün 2 deneme sonuçsuz oldu sırf korkumdan.. ama sonra olay bittiğinde hiçte büyütülcek bişey olmadığını gördüm.. bide bi sır veriyim acı diil olup olmadığını bile hissetmedim.. yani abartılar çevre baskısı bu noktalara getiriyor evlileri ama inanki korkulcak hiçbişey yok.. eşine güvenin olsun.. onu sevdin ve evlendin.. seni incitmiceğinden emin ol..

Hayat döner sana

selinim

bildigim kadariyla bu rahatsizlik stres kaynakli bunu yenmeden bide bebek sikintisi yaparsan rahatsizligini hic cozumleyemezsin canim psikolojik destek almalisin ancak bu sekilde yenebilirsin  :wave:


naz_pinar

hosgeldın canım.eger kendın bı sekılde deneyıp vajınusmusu yenemedıysen mutlaka psıkolojık destek almalısın.umarım en kısa zamanda bebişini kucagını alırsın.
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtm.lilypie.com/8WtFp3.png"; width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

kedi

teşekkürler kızlar valla birazda olsa rahatladım ya
psikolağa gittim ama bırakmak zorunda kaldık maddi durumdan ve sonucada ulaşacağımıza inanıyodum halada inanıyorum
bi gün olcak hayırlısı aslında hiç çaba göstermiyoruz denemiyoruz denesek olcak aslında inanıyorum beni yalnız bırakmayın yeter bu bana konuşmaya çok ihtiyacım var :icon_thumright:

kedi

birde kızlar vajina üstüne dökülen spermden bebiş olurmu araştırmalarıma göre olabilirmiş çünkü spermler çok hızlı hareket ediyorlarmış biz bu ay denedik ve 2 günüm geçti hamile olabilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık yarında olmazsam adet sağlık ocağına gitcem bakalım allahtan hayırlısı bana dua edin kızlar buna ihtiyacım var hepinizi öpüyorum :opucuk:

periii

canım bu çok düşük bi ihtimal.. ama Allah büyük tabi neden olmasın.. ama sen böyle deneyeceğine ilerde sıkıntılarla karşılaşmamak için deneyip başarmalısın.. bu işin ucunu bırakma.. denemiyoruz diyosun.. bıkmadan her seferinde dene canım.. normal ilişki yaşayan bi insanın bile hamile kalma şansı %20 düşün artık.. ihtimali yükseltmek iin çaba harcaman gerek.. şansa bırakma..

Hayat döner sana