29 Nisan , 2024, 11:28:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


cok üzgünüm

Başlatan uçurumgülü, 31 Ekim , 2008, 15:38:31

« önceki - sonraki »

uçurumgülü

arkadaslar bugün hastalandım çok moralim bozuk oysa okadar heveslenmiştik ki anlatamam

selinim

canim uzulme ya rabbim herseyin hayirlisini versin seni anliyorum bende her hastalandigimda oturup aglardim ama stres yaptikca daha kotu oldu buseferde 10 yada 15 gun gecikmelere sebep oluyordu buseferde kesin hamileyidir diye umutlaniyordum stres herseyin dusmani kendine iyi bak canim ve biraz dusunmemeye calis kendini oyalayacak biseyler bul ve kafani dagit  :icon_thumright:  :hello:


naz_pinar

DENİZ CANIM TAKMA KAFANA BU KADAR...SABRET BIRAZ DAHA ELBET OLACAK BI GUN MELEGIN AMA BIRAZ SABIR KENDINI SAKIN UZME INSALLAH BU AY HER AY YENI BI UMUT :hello:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtm.lilypie.com/8WtFp3.png"; width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

uçurumgülü

çok saolun burasıda olmsa iice kafayı yerim artık çok saolun öpüyorum herkesi

güneş83

allah gönlüne göre versin.eninde sonunda olacak ve sende buradan haaamiiileyyiiimmm diye yazacaksın eminim...

eliiif

       Canım benimde bu ay 15 gün gecikti bende çok acayip umutlandım her nekadar kendimi umutlandırmamak için elimden geleni yapmış olsamda kesinlikle elimde olan bişey değil içim 15 gün boyunca içim kıpır kıpır dı ama hastlandığım gün o kadar kötü oldum ki o gün bütün günüm resmen mahfoldu.                    

      Yeni bi umut için 1 ay daha bekleme düşüncesi gözümde 1 yıl gibi büüyüdü ve şuan senin neler hissettiğini inan bana çok iii anlıyoum ama yapıcak bişey yok mevlamın takdiri böyle mevlam ne eylerse güzel eyler elbet bundada bi hayır var beklicez her ay yeni yeni hayal kırıklıkları yaşasakta umudumuzu kaybetmek yok.

       Ne demişler beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır  :basardim:

sibel28

canım inşallah bebişin bayrama gelir.çifte bayrak yaparız.

efsane

canım benim üzülme üzülünce hamiş olmuyosun aksine hamişigi ertiliosun stres yaoarak bende aglardım adet oldugum zamna sana yemin ederim aglamayı bıraktım ve ondan sonraki ay hamiş oldum ama tabi sonu kötü oldu ama olsun bişi ögrendim stres yapınca olmuyomuş.ben kürtaj oldum şuan 3 yada 6 ay koruncam kısmetse sonra rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlat nasip etsin :amin: :amin: :amin:

periii

slm.. bende ilk zamanlar oturup ağlıyodum adet olduğumda.. ama şimdi yaşasın zamanında adet oluyorum ya adette olamasaydım diye seviniyorum.. bu aya hayalkırıklığıyla başlama bence.. adetinin ilk günü yumurtan oluşmaya başlıyo.. sağlıksız bir yumurtayla önümüzdeki ayda hüsrana uğramak istemessin.. o yüzden moralini yüksek tutmalısın..

Hayat döner sana