Hoşgeldin melek,sefalar getirdin

Başlatan neslihan, 22 Ekim , 2008, 06:35:59

« önceki - sonraki »

oozge

arzu snde tam ustune bastın bızde kız dıoruz hep hemde 2 iz dıoruz ama bakalm 3uzde olabılr snde 4üz dedınnn

varmı arttırannn ahalii :director:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

bence oylama yapalım kaç tane çocucgum olsun diye bakalım kmler oylıycak :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ben 3 üz istiyorum valla  :love7: :love7: :binkybaby: :binkybaby:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

oozge

1 taneye  bıle  razıyım ben yeterkı olsun bebısın :amin:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

bende kankim bende yeterki olsun da 1 tane olsun amin inş   :amin: :amin: :amin:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

neslihan

Alıntı yapılan: nisanur - 22 Ekim , 2008, 21:46:59
canım benim hayırlı olsun.fırsat buldukça dinlenmeye çalış özellikle ilk üç ay.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına aldırır inşaallah, bekleyenlere de tez zamanda nasip eder inşaallah.

Canımcım ben çalışıyorum ama muhasebeciyim çok şükür yani sürekli oturuyorum.Yere kalem düşse almıyorum vallaha stajerime söylüyorum o alıyor.Pek dinlenme fırsatı yok ama çok da yorulmuyorum.Yavrum Rabbime emanet Lale tesbih çekiyor ya bende devam ediyorum El-Muktedir diye.İşte Rabbim istiyorsa zaten bebeğim benimledir ve benimle kalır.Tabiki bende elimden gelen herşeyi yaparım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

neslihan

Olsun valla.2 olsun üç olsun.Rabbim bolluk bereket versin.Sonuçta tüp bebek dimi biranda ikiz üçüz olabilir.Biz isteyelim Rabbimden neden olmasın.Duyar bizi.Rabbim tülin in birsürü bebeği olsun inşallah.

Canlarım benimde ikiz olabilir diye umudum var Rabbim nasip ederse henüz ultrasona bile girmedim ama olsun umudum var inşallah.

Kaynanam ikiz eşi,bide teyzeminde ikiz çocukları var.Sağlıklı olsun hayırlısıyla ama bide ikiz olursa ne tatlı olur.Tabiki öncelikle Hak tan hayırlısı.Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallah.

naz_pinar

neslıcım canım cok sevındım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın :binkybaby:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtm.lilypie.com/8WtFp3.png"; width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

sibel28

tülincim  senin için içime kız doguyor. neslihana ise erkek bebiş...Allah hayırlısını versin.

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

canım sibelim inş güzel arakdaşım inş hepimizin saglıklı bebişleri olsun inş sen neler yapıyorsun görüşmedik bir kaç gündür canım benım raporum çıktı bu arada gözümüz aydın şimdi hastalanmyı beklıyorum hayırlısı ile 17 günü başlıycaz kısmetse ignelere
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

neslihan

Darısı sana ve tüm isteyenlerin başına inşallah naz-pınar :amin: :amin: :amin: :amin:.Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.

Aysuncum Rabbim hayırlısını versin.Sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun ikiz olsun üçüz olsun tek olsun hiç önemli değil.Yeterki hayırlısıyla sağsalim gelsin bize.

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

evet bencede saglıklı sıhhat li olsun 2 kiz olsun 3 üz olsun farketmez dimi neslihan
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sibel28

inşallah canım ya bebişler çogalsın.canım dün ögleden sonra evde yoktum.bugünde biraz sonra çıkcam.arkadaşlarıma gidiyorum onlarla toplanıyoruz.iyi geliyor bana.evde tek kaldıgım zaman evde hep bebege odaklanıyorum.bu seferde gece solugu acilde alıyorum.geçen gece kalpim sıkışıyor diye gittim.kan aldılar ekg çektiler birşey çıkmadı.doktorda dedi kafanda takdıgın birşey var birşeyi çok düşünüyorsun o yapıyor.bende düşünmemeye çalışıyorum evden kaçıyorum .çıkmadan bakayım forumda neler olmuş dedim.çok sevindim.

efsane

hadi hadi saglılı hayırlı 3 tane meleginiz olur inşeallah rabbim saglıklı şekilde kucagınıza almayı nasip etsin tülinim canım dualarımz seninle :amin: :amin:peşinize aysunla ben geliyom  :amin: :amin:

ysfelf

çok çok çok tebrik edrim aklına hiçbi olumsuzluk getirme Allah gönlüne göre verir cnm  :love9: :love9: :flowers:

neslihan

Getirmiyorum canım benim,Allah herşeyin hayırlısını versin.Bebeğim iyidir inşallah Allah ın izniyle