GÜNAYDINNN

Başlatan munuş, 17 Ekim , 2008, 08:16:12

« önceki - sonraki »

munuş

Günaydın,günaydın pozitif düşünün bugün,önce gülümseyin sonra gülün;kahkaha atın ve hatta ,ve hatta ...katıla katıla gülün.korkmayın,siyah renk gidecek önce gününüz pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk bilinki;7 renkten oluşan beyazdırrr...ve gülmek bulaşıcıdır haydi,BULAŞTIRINNNNNN.....GÜNAYDINLAR HERKESE...

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

günaydın munuşcum hayırlar olsun senı pek bir neşeli gördüm varmı bir gelişme sanırım olumlu birşey ler olmuş  :k06:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

munuş

hayır canım olumlu bişeyler olmadı aksine eşim parmağından alyansını çıkardı ve bi daha takmıycağını söyledi  :crybaby2: sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum  :crybaby2:  :crybaby2:

oozge

munuş merhaba d un okudum bıkac msjını ve cok uzuldum yazıcak bırsey bulamadım senıde uzmek ıstemedım ama smdıde okuyunca ıcım acıdı resmen
solıcegım tek sey şu :
eşinde sana karsı bısıler bıtmış ve bunu sana soyleyemıyo senın anlamanı beklıyo belkıde cocukta ayak dolaşı olucak dıye  dha farklı sorumluluklar olucak dıyede ıstemıyo oyuzden bu sklde sert cıkıyo. bıtırmek onun tek dusuncesi bence
yapcagın sey uzerıne sakın gitme
o bebegı dogursanda ayrı cıft olrk ne derece saglıklı ve mutlu bı bırey olur? senın psıkolojın bozulmustur bu durumda cunku.saglıklı dusunemıyo olabılırsın kı bu cok normallll haklısınn hersekılde.
fakat eşin neden bu sklde oldu? nsl degıstı? bu dusunulur tabıkı .eskıden boyle degılmıydı?

bı cana kıymak cok zor tabıkı ve cok cok uzucu fakat care nedır onuda bılmıorum.
uzerıne duşme fazla knusamıyorum bagırıyo kendıme yedıremıyorum dıe yazmıssın dun.
bu kısıden korkuyomusun cnm sen? ne yapabılır öldururmu . karsındakı ınsan Allah mı ki canım sen soylemek ıstedklrını soyleyemedıkten sonra bu kışı senın hayat arkdsın degıl demektır. sorun burda zaten.
al karsına açık açık konuş.
belkı boşanmak ıstıodur evlılıgı bıtırmek ıstıodur bunu sende anlıyosundur ama kabullenmek ıstemıyosundur.
yada psıkolojık sorunları vardır eşinin dengesızleşmıstır bı ıyı bı kotu.

yanı ne dıcegımı bılemıyorum ama bu yuzuk cıkarma durumuda cok cok kotu. sen onun halaaaaaaa EŞİSİN.
bunu sakın unutma ve susma. konuş  bu sklde cok fzlasıyla uzulmektense bu uzuntuyu onada yaşatkı bıtek senın omuzlarında kalmasın bu acı.

bebegı ıstemıyo gibi bı durumuda olamazkı ya bu canı o mu verdıdde o alıcakkk?


canım senı cok uzdum farkndayım cok özur dılerım ama dunden berı okuyorum ve ınan cok fazlasıyla uzuldum
lutfen kafanı topla bı sakin sakin otur ve duşunnn  :love9:

munuş

özgecim sana kırılmadım üzülme konusuna gelince sen beni üzmüş değilsin ben zaten üzülüyorum kadersizliğime neyse yazdıkların çok güzel aslın da anlamlı ve mantıklı benim düşünemediklerim belkide seninde dediğin gibi düşünmek istemediklerim bazen susmak en büyük cezadır karşındakine bende bunu düşünerek sustum.belkide yüzüne karşı konuşmak istemiyorum.sabah mesaj attım cvp da gelmedi zaten neyse ben susmayı tercih ettim artık ne olursa olucak allahtan hayırlısını diliyorum şimdilik sabretmeyi deniycem bebeğimle beraber bekliycez yüce rabbim eminimki bi kapı açıcak ikimizede öyle diliyorum rabbimden...şuan için yapabileceğim en iyi şey sanırım dua etmek

oozge

evet yapabılcegın sey suanda dua etmek ve bebegıne sıkı sıkı sarılmak o eger yasıcaksa zaten yasıcak bu hayata tutunucak.
ama susma sakın bunu yapma kaybedıcegın hıcbısey yok varmı?????????
ılerıde susmanın bedelını cok agır odersın bunu sakın unutma demedı deme.
cunku susa susa ıcınde patlıcaksın ve bu gunlerın ılerıde sana cok buyuk sorunlar halınde dönucek. suan susuyosun  daha fazla uzamasın tartısılmasın fln fılan dıye dusunuyosun belkı ama farkında degılsın bunlr senı cok fazla yaralıyo.
karsındakı nsl knusuyosa sende dene bunu ınan basarıcaksın.
susma lutfen.
susarak ceza falanda vermıyosun cunku bunu sıl kafandan.
ceza olarak algılaması gereken bı cok sey var bı can var ortada ve bu canı ıstemıyo bu kişi. bunun vebali var yanlız nasıl odıcek dıger tarafta bunu???? bunu ceza olarak nıtelendırsın ılk başta.
soylıcek cok sey var ama ısde seni dusunuyorum kırmak ıstemıyorum dha fazla.


neslihan

Yani açıkcası işin ayrıntılarını bilmiyoruz bebekten öncesinde neler oldu.Belki de öncesinde de yürümeyen bir evlilik ve istenmeyen bir gelin vardı.Bunu bilmiyoruz.

Şuan yaptığımız tüm yorumlar subjektif kalıyor.

Ama söylenecek tek doğru varsa dördünüz içinde hayırlı bir sonuç elde edersiniz inşallah.Sen kızın doğmamış bebeğin ve kocan için.

Sonuç ne olursa olsun ağlama güçlü olmaya çalış.Allah büyük