GÜNCE (Barış Bebek&Sema Anne Ne Düşünür Ne Yapar)

Başlatan sema_aksu, 08 Mayıs , 2007, 01:00:05

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

semacım bayıldım bayıldım resimlerinize. barış gerçekten çook tatlı bir bebek. hele hele havuza düşmüş minik köfte taneleriii.... süperr. Allah bağışasın yavrunu, inşallah hep gurur duyacağın bir evlat olur. minik köfteleri öp nolur benim için.  :opucuk: :nazar:

sema_aksu

Esin'ciğim, evet o sarkan şeyler göğüsleri! :laughing7: :-\ Doktorumuz hala yürüdükten sonra kilolarını atacağı konusunda ısrarlı, bakalım göreceğiz. :D
Zaten tatil süresince de millet sürekli tombişliğinden bırakmadı oğlumun peşini. Nedense de herkes yakını olan birine benzetti ve sürekli aramızda şöyle diyaloglar geçti; ' Aaa aynı bizim bilmemkimin küçüklüğü. O da böyle tombişdi, şimdi görseniz çöp gibi!', 'Hımm öyle mi? ???  :ehi: Hatta adamın biri yanındaki oğlunu gösterdi, çocuk üniversite 2'ye gidiyormuş zayıf mı zayıf bir çocuk. Bbebekliği Barış'tan da tombulmuş ama adam şimdi bu yaştaki oğluna zoraki yemek yedirmeye çalışıyormuş. Aman aman öyle olmasın da ben kilolarına razıyım. ;)
TİMUR'A VE SANA SEVGİLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ...

sema_aksu

Ayşegül'cüğüm, köfteleri öptüm senin için.  ;) Zaten gün içinde 40 kere falan öpüldükleri için ben bu görevi büyük bir zevkle yerine getirdim. :laughing7: Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın. İnşallah hepsi gurur duyacağımız evlatlar olarak yetişecekler. Bizlerin üstümüze düşenleri layığıyla yerine getirdiğimize inanıyorum ve hep öyle olacak.
Siz de 8. ayı bitirmişsiniz, çok önemli bir aydır bu ay bana göre. Barış en önemli atılımlarını 8.ayda yapmıştı. 3. ve 6. ay gibi milattır 8. ay. İnşallah sen de yavrunun çok özel hareketlerine tanık olmaya devam edeceksin bu aydan itibaren. Zaten zaman bu kadar hızlı geçerken hiçbir güzelliklerini kaçırmamak gerek.
İkinize de sevgiler gönderiyoruz...

sema_aksu

SIR (THE SECRET)

Bir çoğunuz bu kitabı duymuşsunuzdur, hatta yerli-yabancı birkaç yazar tarafından kaleme alınmış versiyonları var. Ben Rhonda Byrne'nin yazdığı ilk versiyonu okumaya başladım. İtiraf etmeliyim ki 'saçmalığın daniskası' olduğunu düşündüm ilk başlarda. Ama tatile hafif bir kitap götürme isteğimden bunu yanıma almıştım ve biraz daha okuma şansım oldu, sonuç şu ki fikrim tamamen değişti!

Çünkü denedim ve başarılı oldum.

Özetle kitap, (yani sır) şunu diyor; SİZ NEYİ GÖNÜLDEN DİLERSENİZ O SİZİN OLUR. Küçük örneklerle başlanılması tavsiye ediliyordu ve yaşadığım 2 küçük tecrübeyi size aktaracağım, inanması gerçekten güç.

Park yeri arıyorduk, gözlerimi kapadım ve gönülden çok uygun bir park yeri bulmayı diledim. Hatta gözümün önünde park yerini canlandırdım, tam olmasını istediğim yeri. Oraya yaklaşınca baktım ki gözümde canlandırdığım yer dolu ve araba kıpırtısızca orada duruyor. Biraz ilerleyip u dönüşü yaptık ve mucize gerçekleşti; GÖZÜMDE CANLANDIRDIĞIM PARK YERİNDE DURAN ARABANIN SAHİBİ ARABASININ YANINA GELEREK ÇALIŞTIRDI VE BİZE 'ÇIKIYORUM,' DEDİ! Şok olduğumu itiraf etmeliyim.

İkinci küçük deneyimim de çok alakasız bir şey dilemekle oldu. Dedim ki kendi kendime, 'Eğer bu safsatalar doğruysa şimdi yolda 2 tane tel toka bulmayı diliyorum.' O gün boyunca bulacağımdan kuşkuya düştüğüm için bulamadım. Çünkü sır bunu da söylüyor; eğer kuşkuya düşerseniz dileğiniz gecikir ya da gerçekleşmez. Ama ertesi gün yola çıkıp eve varırken artık aklımdan tamamen bu düşünceyi çıkarmıştım. Eve gelip kapıyı açtığımızda kapının hemen önünde yerde duran iki siyah tel tokayı görünce şok oldum. Evet o takalar zaten benimdi ama onu bulmayı dilediğimde karşıma çıkmışlardı.

Şimdi dileklerimi büyüttüm. Tabii ki neler dilediğimi söylemeyeceğim ama bu dileklerimin gerçekleşmesi için sanırım biraz meditasyon yapıp daha yoğun konsantre olabilmeyi başarmam lazım.

Tavsiye olunur; eğer ilgilenirseniz bu kitabı alın VE DİLEDİĞİNİZ HER ŞEYE SAHİP OLMAK İÇİN VAKİT KAYBETMEYİN. UNUTMAYIN ÖNCE İNANMAK GEREK...

adalet

SEMACIM HOSGELDIN :flowers: OH SEFANIZ OLSUN NE GUZEL TATIL YAPMISSINIZ BARISIMI COK OZLEDIM YINE HERZAMANKI GIBI SUPER CIKMIS AlLLAH NAZARDAN KORUSUN YAKISIKLI PASAYI BUNDAN SONRA SIK SIK RESIM EKLE COK OZLUYORUM BENDEN BARISA :opucuk:

zeynep_cansu

semacığım bayışımın resimlerine bakmak için girdim bayıldım-bayıldım-bayıldım...
tatilinizin güzel geçmesine sevindim..
ama resimler çok küçük,biraz daha büyük olsaymış ya..
neyse ara ara uğrar bakarım resimlere..öpt.

sema_aksu

Adalet'çiğim, evet artık eski performansımızı yakalamaya karar verdik.  :hieyt: Her gün taze fotoğraflarla günlerimizi özetleyeceğiz. Ama şu an evde olmadığımız için bunu yapamıyorum, yarın inşallah bu günümüzün de özetini geçeriz.  ;)
Sizden n'aber? İki çocukla hayat nasıl geçiyor? Ufaklık da büyümüştür artık, yeni fotoğrafından eklesene görelim. Geçenlerde senin gurup arkadaşlarından Esra gelmişti, görüştük. Hatta senden de çok kısa bahsettik. Belki sen de bir gün gelirsin, görüşürüz.
Büyük oğlunun resim çalışmaları nasıl gidiyor?
İkisini ve seni çok öpüyoruz...

sema_aksu

Zeynep'çiğim, sayfamıza uğramana çok sevindim. Aslında sizi göresim geldi, geçen gün Elif'le konuştuk, yakın bir zamanda karşıya onları görmeye geçeceğim, belki sen de Cansu'yla gelirsin, haberleşelim.
Canım evet fotoğraflar biraz küçük çıkıyor, gerçi üzerini tıklarsan büyük açılıyor ama insan bazen açmaya üşeniyor değil mi? Ben de diğer forumdaki gibi büyük çıkmasını tercih ederdim ama çok yer kaplıyormuş site ağırlaşıyormuş.

Cansu'cuğum nasıl? Yeni gelişmeleri var mı? Barış son birkaç gündür vızır vızır emekleyip etrafı talan ediyor. Hatta aynı zamanda sıralamaya da başladığı için peşinden ayrılamıyorum. :sad1: Yürüyünce halimiz harap. :sad1:

Seni ve Cancu'yumu çoook öpüyorum, arada sırada gelip kendinizden bahsetmeyi unutma.

estim

semacım bende aldım 'sır' kitabını, henüz yeni başladım okumaya, en kısa zamnda da uygulama yapacağım, gerçekten çok ilginç  :icon_thumright:

adalet

semacim eda soylemisti sende soz etik diye guzel bir bulusma olmus insallah bir bizede nasip olur

buyuk oglum resimlere devam ediyor ben yine karisiyorum  :k06:her taraf defter kalem icinde sen aklima gelince karismiyorum yapdiyorum :laughing7:

erdeme hamilyken okadar barisa baktim hic benzemedi sadece gozleri sanki benziyor belki birazdaha buyunce benzer tombul olur bende o yanaklari isririm barisinkine yetisemiyorum :opucuk:
eh ratik her gun taze foto istiyorum bahane istemiyorum :toothy10:

ben sonra erdemin resmini koyarim simdi gidip buyuk oglumu okuldan alacam
ikinizi cok optum :opucuk:

sema_aksu

Canım oğlum, minik kuşum, dünyalar şekeri kuzum, meleğim, bebeğim, benim biriciğim Barış'ım,

Tamam kabul ediyorum, emeklemek, eşyalara tutunarak dik durabilmek ve tıpkı büyükler gibi ayaklarını kullanarak ilerleyebilmek çok güzel ama;
A BENİM ŞEKERPAREM ZATEN UYKU SORUNUMUZ BU KADAR BÜYÜKKEN NEDEN SIRF BUNLARI YAPABİLMEK İÇİN ZATEN KUŞ KADAR OLAN UYKUNU DA KIRPIYORSUN? :sad1: Hadi diyelim ki uyumak istemiyorsun, o zaman benim suçum ne ki burada? Ben inan ki UYUMAK İSTİİİYOOORUUUUM! :'(

NEYSE MELEĞİM, SEN YETER Kİ SAĞLIKLI OL, GÜZEL GÜZEL YÜRÜ, GÖNLÜNCE GEZ DOLAŞ (HATTA MÜMKÜNSE BU SAYEDE TOMBOLİKO DEL MONDO LAKABINDAN BİRAZ SIYRIL  :ehi:), BEN BİR SÜRE DAHA UYKUSUZLUĞA DAYANABİLİRİM SANIRIM.  :y25:
SENİ SEVİYORUM...

sema_aksu

Esin'ciğim, demek kitabı sen de okumaya başlıyorsun. Hımm, bakalım sen de nasıl sonuçlar çıkacak. Ben şu park yeri, tel toka olaylarını yaşayınca içten içe Barış'ımın uyku sorununu da kökten çözerim diye heveslenmiştim. Gel gör ki durumumuz daha da feci bir hal aldı. Sonra üstünde daha dikkatli düşündüğümde aslında bu sorunu da kendim yarattığım kararına vardım. 'Uykusu nasıl?' diye soranlara, 'Feci, berbat, hiç uyumuyor, ooof of!' gibi cevaplar veririm hep. (E durum bu olunca insan başka şey diyemez ya.) Ama belki oğlumun çok düzenli bir uyku durumu olduğuna kendimi inandırsam her şey düzelebilir. Acaba içten içe kendime eziyet olsun diye bunu sorun haline mi getiriyorum? ::)  :laughing7:

Sevgiler... :love7:

ponçik

Sema bencede dediğin gibi kendini neye inandırırsan o şekilde oluyor  ::)
ben hep aynı şeyi düşünüp kızım emecek çok sütüm gelecek diye düşünürdüm 
ama inanarak değilde sadece düşünmek olsun diye bunu yaptıgımı farkettim  :tongue3:
sonra gerçekten isteyince bunu başardım  :amin:
ama tabi anca 6 ay emebildik, bunada şükür  :love9:
uykularınız inşallah güzel bir düzene oturur ve günleriniz daha rahat geçer   :icon_thumright:
tatlı ogluşuna ve sana  :opucuk:



estim

semasım barışın uyku düzeni nasıl. gün içerisinde ne kadar uyuyor. belki kendini uykusu az olarak şartlandırdığın için  sen az uyuduğunu sanıyorsundur. mesala benim oğlum gün içinde 2,5 saat kadar uyuyor (öğle ve akşam üstü uykuları), akşamlarıda saat 22:30- 23:00 gibi uyuyor. bu arada sabahları saat 07:00-08:00 gibi uyanıyoruz.

sema_aksu

Önce fotoğraf ekleyeyim, sonra hepinize laf yetiştireceğim. ;)

Lütfen oğlumun kirpiklerine MAŞALLAH diyiniz.  :nazar:  ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]