Kız kardeşini kaçırdı, çocuklarına sahip çıkmadı

Başlatan oglusum, 22 Eylül , 2008, 22:07:30

« önceki - sonraki »

oglusum

SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir hafta önce kayıplara karıştığı iddia edilen 2 kız kardeş polis tarafından bulundu. 3 çocuğunu ortada bırakarak kız kardeşini bir gence kaçırdığı iddia edilen genç kadın, annesinin adliyeye yanına getirdiği çocuklarına sahip çıkmadı.

İddiaya göre, Fatih Mahallesi'nde bir hafta önce 3 çocuk annesi N.D. (26), kız kardeşi ilköğretim okulu son sınıf öğrencisi S.D.'yi (15) yanına alarak sahurda evinden ayrıldı. N.D.'nin A.Ç. adlı gence, S.D.'nin ise E.Ç. adlı gence kaçtığı ve bu olayı da küçük kızın ablasının organize ettiği iddiasıyla şikayette bulunuldu. Kendi rızasıyla ablasıyla birlikte gittiği iddia edilen S.D., polis tarafından dün akşam kaldığı evde bulunarak İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kızı N.D.'nin bugün Samsun Adliyesi'ne geldiğini öğrenen anne G.D. (56), kızının geride bıraktığı torunları G.D. (9), G.D. (6) ve 9 aylık G.D.'yi yanına alarak adliye binasına geldi. Kızlarını alması için kızı N.D.'ye götüren anne G.D., ne yapacağını şaşırdı. Çocuklarını istemeyen kızına tepki gösteren G.D., çaresiz torunlarını evine geri götürdü.