bebeğine balık yağı kullanan varmı?

Başlatan handan, 22 Eylül , 2008, 12:52:20

« önceki - sonraki »

handan

anne sütünü çok sevdiğinden yapıyor bunu aslında inadından değil de, yinede inadı var biraz ama haklısın selmacım.
ne bizde ne de eşimin  tarafında inat kimse yok canım be  :dontknow:
ilk olarak yoğurtla başlanabiliyor. hergün yediği kadar yoğurt. bi hafta sonra sebze çorbası yine her öğlen. bi hafta sonra meyveler, muhallebi falan filan işte.
ama her bebek aynı değil. bakarsın yer verirsin sebze çorbasını ilk olarak.yeterki yesin. ne verirsen ver  :k06:
öyküye ben tabi ek gıda vermeye başlayalı 3 ay olduğu için artık evde ne varsa blendrlıyorum.4-5 tsbskls oturuyoruz. ve hiç yemeden banyo yapıyoruz ve evi kırklıyoruz.  :(
sonuç; aç ve süt isteyen bi bebek  :BangHead:

mavili

dün markette mamalara baktım elim gitmedi almaya ama doymuyor işte eloş sütümü sagdım düngece biberona nasıl saldırdı okadar üzüldüm ki artık gün içinde 100 cc ye yakın süt sagıp gece için ayırcam yatmadan önce vereyim de tok uyusun belki daha uzun süre uyur



handan

mama alırsan sütün çoğalmaz, o yüzden alma bence...
sen saat başı emzir o zaman canım. almazsa memeyi de sağ. emince doymazsa sağfığını verirsin hemde sütün artar  ;)
emin ol artar yetre ki azimli ol. bak 8 ay oldu bu yöntemle...  :nazar:

YuliaBaby

kızlar benim şuan oğlum 13 aylık ve 5 aylıkken ek gıdaya başladık.Size tavsiyem önce biberon mamasına alışsın yavaş yavaş ve sonra biberon maması karıştırılarak yapılan mamalardan azar azar her öğününde vermeye çalışarak besleyin.
Mesela sebze yedireceğiniz saatte ilk olarak 2-3 kaşıklık bi mama hazırlayın ve onu yedirdikten sonra emzirin.Yavaş yavaş verdiğiniz kaşık maması miktarını arttırın hem sizi emmiş hemde mama yemiş olsun böylece. :icon_thumright:

Biz ilk baştan beri sabah uyandığında anne sütü, sonrasında kahvaltı + anne sütü ,sebze + anne sütü, meyve + anne sütü ve akşamda muhallebi+ anne sütü ve gece anne sütü olarak öğünlere bölmüştük. :binkybaby: