9 Haftalık Gebeliğim Düşükle Sonuçlandı

Başlatan mariner, 20 Eylül , 2008, 17:05:57

« önceki - sonraki »

mariner

20 Eylül , 2008, 17:05:57 Son düzenlenme: 27 Ocak , 2011, 12:29:57 g10ca
merhaba,yeni üye oldum sitenize.çok faydalı olduğunu düşünüyorum. 9 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı.çok zor bir dönem geçirdim.umarım yeni gelişmeleri burada takip ediyor oluruz hep beraber.
sevgiler

mariner

Bu arada bir sorum olacak. Doktorumuz 4 ay kadar korunmamaız gerektiğini söyledi. Ben o kadar beklemek istemiyorum,1 adet dönemim geçsin yeter diye düşünüyorum. Sizce de o kadar beklemeli miyiz ? :dontknow:
sevgiler

mavili

düşük sonuçta senin rahmini etkiliyor canım oluşmuş ve tamamlanmamış bir gebelik olmuş ve rahmin 2. gebelige saglıklı bir şekilde hazır olmayabilir bence sen doktorunun dedigi gibi bekle  :flowers:



servem

marinercim benmim de bir arkadasım 7 haftalık bebeğini düşürmüştü. doktoru en az 3 ay korunması gerektiğini söyledi.. çünkü rahimde zorunlu kürtaj sıasında da işlemler gerçeklerştirdiği için rahimin kendini toparlaması gerekiyomuş bence sen de beklesen ii olur.. Allah ım her şeyin hayırlısını versin o istemedikçe de olmluyo zaten... bakarsın 3-4 ayın sonunda tekrardan hamilesin... nasip canmm dua edelim....

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

CANIM HOŞGELDİN HİÇ CANINI SIKMA ALLAH İZİN VERDİĞİ ZAMAN HERŞEY YOLUNA GİRER KENDİNE 3-4 AY TANI SONRA İNŞALLAH MUTLU HABERLERİNİ ALIRIZ :occasion5:

ceylin eslem

canım bende 9 haftalık bebeğimi aldırdım.kürtaj sonrasında 3 ay hamilelik yasak dedi.başka bir doktorda adet sonrası istersen gebe kalabilirsin dedi.bende senin gibi 3 ay gözümde çok büyümüştü.hemen  olsun istemiştim.korundum tabi nolur nolmaz diye 4 buçuk ay oldu günler su gibi gelip geçti.senin de gözünde büyüyordur seni anlıyorum.allah büyük inşallah sende hamile kalırsın 3 ayın sonunda.doktorun 4 ay demiş ama genellikle 3 ay korunun diyorlar.aslında  kürtaj sonrasıda gebelik oluyor çevremde örnekleri var.sen genede rahimin toparlanmasını bekle canım

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

merhaba mariner bende 2 kez düşük yaptım. Birinde kürtaj yapmak zorunda kaldılar diğeride kendiliğinden düştü. Her ikisinde de doktorlarım 3-4 ay bekleme süresi verdiler. Bu sürede bozulan adet döngün düzene girecek ve rahim toparlanacak canım. Bence tekrar sağlıklı bir gebelik oluşabilmesi için doktorunu dinleyip beklemelisin. Gerçi bana sorsan bekliyomusun diye ben ilkinde beklemiştim ama bu sefer ilk reglden sonra korunmuyorum.  :honk:
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

mami2009

Ben 18 haftalikken düsük yaptim,ama ikinci cocugumdu.yani ilk hamileligim ve dogumum sorunsuz gectigi icin ve düsükten sonraki ilk adetim de zamaninda geldigi icin,beklemene gerek yok dedi doktor.Ve gercektende ilk regl den sonra hemen hamile kaldim (cok sükür) darisi size insallah.

zelis

mariner hos geldin canim oncelikle , ve cok gecmis olsun ..
bende 9 haftalik dusuk yaptim , doktorum aradan bi regle gecsin yeniden deneyebilirsin dedi ama 4 ay oldu hala olmadi canim...
ama sen yinede doktorunu dinle istersen canim....


♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

doktorunu dinle güzelim ne icin  doktora gidiyoruz onlar herseyi daha iyi bilir.
bende 7 ay önce düsük yaptim 2 aylik hamileyken  3 ay korunmami söyledi sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama bence 3 ay kisa geldi korktum tekrarlicak diye 7 ay oldu ve daha yeni yeni düsünüyorum tekrar hamile kalmayi cok korkmusdum cünkü....rabbim herseke gönlüne göre nasip eder ins.

bade_01

mrb ben yeni katıldım forma kimyasal gebelik yaşadım çok üzücü bir şeydi allah kimseye yaşatmasın
herşey çok güzel olacak biliyorum

elif35

bende dün düşük yaptım doktor perşembe günü tekrar hastaneye gelmemi söyledi kan ölçümü falan yapılcakmış bakalım bana ne kaadr korun diyecek 3-4 dese bile ben en az 5-6 ay korunurum bende korktum çünkü aynı şeyleri yaşamakistemem ben kürtaj olmadım doktor kendiliğinden düşer dedi bana bakalım hayırlısı ama psikolojim biraz bozuldu galiba sanki her hamileliğim düşükle  sonuçlancak sanıyorum :-(((((