oğlum elini emiyor.ne yapabilirim

Başlatan dehliz, 19 Eylül , 2008, 19:07:55

« önceki - sonraki »

dehliz

 Oğlum 3 aylık oldu.emzik vermedim şimdiye kadar bi kere denedim almadı.ama bu aralar elini çok sık emiyor.mümkün olsa iki elini birden sokcak ağzına.acıktığından yapıyordur diye emzirmeye çelıştıyorum.ama değil.huy edindi galiba.ne yapabilirim.sizce bu böyle devam eder mi?
(benzer bir konu var mıydı bilmiyorum)

EBRUM

canım benim oğlumda hep elini emiyor bu ayda normalmiş 1 inde tam 3 aylık olucak benimde oğlum

bal küpü

CANIM BENİM KIZIMDA 3 AYLIK İKİ EİLDE AZINDA TOK OLSA BİLE EMİYOR ELLERİNİ NORMALMİŞ AMA BEN YİNEDE EMDİRMEMEYE ÇALISIYOM ELLERİNİ PİJAMASININ İÇİNE SOKUYOM BU DA BAZEN İŞE YARIOR 

EBRUM

canım ama ozaman pijamayı yalıyo bizim ufaklık

bal küpü

NASI YANİ ELLERİ PİJAMANIN İÇİNDEYKEMİ


selinim

merhaba arkadaslar ben fransadayim burada dogum yaptim hastanede kizima emzik verdim doktorlar emzik yerine kendi parmagini ver dediler burda minik bebekler hep parmagini emiyor emzikten daha iyiymis duymasilar ben yinede emzik verdim :binkybaby:


narin

Benim oğlumda 2 aylık ve ilk başta emzik emiyodu ama son iki haftadır parmağını emmeye başladı. Emziği ittirip parmağını sokuyo ağızına. Yapılacak bir şey yok dra göre emme ihtiyacını gideriyolarmış ve zekya gelişmesinin başladığını gösteriyomuş :dontknow: Zamanla kendileri vazgeçiyolarmış.
Önlemeye gelince ben uyku tulumunun içine koyuyorum ve ellerine ulaşamıyo ve uyumak istemeyince kandim çıkarıyorum biri elini ve yine parmak emerek uyuyo. Ne zaman vazgeçer zaman gösterir

tubişş

benim oğlumda eini emiyo
dr a gittiğimde sormadan anlattı bana
şimdi elini emmeye başlamıştır ağzına götürür dedi böylelikle ellerini tanıyor dedi
ayaklarını tanımaya başlayıncada ayaklarını ağzına götürecekmiş
dr anlatmıştı

bal küpü

aman yarappim elleri bide ayaklarımı .biz bırakır diye umudederken bide ayaklar.ya ellerini emerken nasıl sular akıyo azından sizdede oluyomu benimkinin azı çok şali yapıyo.(bizde öylederler)yani su akıyo azından devamlı.önleri ımıslak.

narin

Benimkininde ağzının suyu akıyo elini emdiği için, ben hatta sdiş mi çıkartçak acaba diye düşünüyorum, daha çok küçük amma  :dontknow:

Balböceği

elini emen cocuklar akilli olur derler benim amcamin cocuguda emiyor ciddi akilli kaynimin cocuguda emiyor oda cok akillii

Demet_dk

benim oğlumda elini emiyo emzik aldık çeşit çeşit ama istemedi
elini emerkende çok tatlı şapu şupur ses çıkarıyo bide  :k06: :k06:

@ssemra@

Bi zaman sonra kendiliğinden bırakıyor korkmayın, benim oğlum el emmeyi bırakıp kulaklarına musallat oldu bi ara, sürekli kulaklarını çekip duruyordu, kabuk oldu soyuldu kulakları, dr kendini tanıyor yetişebildiği için kulaklarıyla oynuyor dedi. Buarada nette okudum bunun bir sebebi de bebişin diş çıkarmak üzere olduğuymuş, çenedeki sinirler ve kaslar kulakların ordan geçiyormuş, gerçektende oğlum 2 hafta içinde diş çıkardı ve kulaklarıyla oynamayı bıraktı. Şimdi yeni oyuncağı ayakları  :k06: :k06: Çoraplarını çıkarıp çıkarıp atıyo :ehi:

βαlκιz

benimkilerde emdi 5 ay falan emdiler şapur şupur hatta birbirlerinin parmaklarını emdiler :ehi: :ehi: sonra birden bıraktılar bi ara ayaklarını ağızlarına götürüp emmeye çalışıyolardı ama neyseki başlamadan bıraktılar  :D
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3: