27 Nisan , 2024, 21:47:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ağrısız normal doğum riskli mi???????????

Başlatan elen, 18 Eylül , 2008, 22:43:38

« önceki - sonraki »

elen

ilk doğumumu normal doğumla yaptım, ikincisini ağrısız normal doğum düşünüyorum fakat belden yaptıkları iğnenin ilerde bir bel rahatsızlığı oluşturup oluşturmayacağını bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan var mı?teşekkürler.

office

benim doktorum anestezi uzmanı iyi ise korkulacak bişi yok demişti. ama benim canım fazla tatlı sanırım genel anestezi ile sezeryan oldum  :suclu: ;D
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



-Butterfly-

Elen ,

Epidural normal dusunuyorsun sanirim ..

Ben  epidural normal yaptim, iyiki de oyle yapmisim .. Hic korkmana gerek yok, o igneyi  konusunun uzmanlari takiyor omiriligine, yani oyle siradan bir hemsirenin taktigi bir igne degil. Eminim cok ta memnun kalacaksindir  :icon_thumright:



mavili

canım bende epidural normal dogum yatım gerçekten de çok rahattı dogumdan sonra ilk 1 hafta bel agrım oldu ama geçti çok rahatım şimdi



ecrin merzam

elencim bende epidural normal doğum yaptım 2 gün suni sancı çektikten sonra  :y25:

sadece belden iğne yapılacak korkusuyla ama boşuna çekmişim inan çok rahattı hiç bişe hissetmiyosun bidaha yaparsam kesinlikle epidural normal  :icon_thumright:

selmacım benimde bel ağrılarım oldu 1 hafta kadar ama iyi şimdi geçti çok şükür kalır sandım ama geçti azıcık dikişlerimiz sızlıyo oda bebeği emzirirken kendimi okadar sıkıyorum ki ondan sanırım

tubis

havvacım bende epidural düşünebilirim diyorum artık.

kıslar benim bir arkadaşım 4-5 gün önce 7,5 aylık doğum yaptıda. çok zor olmuş doğumu. çok dişi varmış. bebeği zaten hemen küveze Almışlar. solunumu düzenli olmadıgı için. arkadaşımın karnına çok bastırmışlar bebek küçük oldugu kendiliğinden gelememeiş heralde biraz zorlamışlar ççıksın die.
ay canım benim ya nasıl kötü olmuştu görüşe gittiğimde gördümde.

bebekte dün üniversite hastanesine göndermişler. özelde yatıyodu önceden. 500 gr zayıflamış bu süre içiinde. üniversitede yogun bakıma almışlar bebeği. annesinide eve göndermişler tabi yapacak bişey yok die.

nasıl üzülümüş korkmuş bişey olacak ölecek bebğim die.  sonra akşama ahber gelmişki. bu bebeğin bişeyi yok açlıktan ölecek die. bugün bir arayı sorcam naptılar daha bilmiyorum.

çok üzüldüm bende . inş. bebeğe bnişey olmas.

yani onu gördükten sonra(tabi herkes aynı olacak değl ama) bende epidural normal yapabilirim sıkıştıgımda diyorum. tabi önce dr  umla konuşmam lazım bu konuyu.

mavili

dikişlerden ben çok çektim havvacım valla son birkaç gündür iyiyim düşün ne kadar zaman geçti ama benim yüzümden oldu ben yatmadım hiç ve hemen ev işlerine daldım ayrıca hemen gelen giden misafirler başladı ayakta kaldım hep ondan



elen

sevgili butterfly  beni cesaretlendirdiniz inşallah gündüz olursa düşünüyüm o zaman yoksa çok ağrılı oldu ilk doğumum.bel rahatsızlığıda olmuyorsa ben de düşünüyüm.teşekkürler.