27 Nisan , 2024, 16:56:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Doğurduğu bebeği ağzına peçete tıkayarak tuvalet boşluğuna attı

Başlatan desree (Özlem), 10 Mart , 2007, 17:16:57

« önceki - sonraki »

desree (Özlem)



Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

sude

ınanamıyorum bı bir vahset yemın ederım aglıyorum sımdı tuylerım dıken dıken bu nasıl ınsanlık allahım.3yıllık evlıyım 3yıldır cocugum olsun dıye cırpınıyorum bu kadının yaptıgına bak ya.allahım guzel rabbım bızım gıbı ısteyenlere degılde boylelerıne verır zaten.allah belasını versın bu kadının. :y25:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Almiş'inAnniş'i


ilknur

Ay ınanmıyorum ya çok kötü bu bunu yapan bır anne olamaz cani bukadın allahım isteyenlere versın boylelerıne degıl tevbe tevbe...çok üzüldüm nasıl kıydıgüzlım bebege hayret. :BangHead:

Emine

Allahım sen aynı acıyı bu kadına da yaşat yarabbim bir insan nasıl bu kadar vahşi olabilir.Söyleyecek söz bulamıyorum  :crybaby2: Anne olmayı hakedenlere nasip et yarabbim

SEVİNÇ




ÖZLEM

istemiyorlarsa niye önlem almıyor bu insanlar onu anlamıyorum :dontknow:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

esra(azra)


Zara82

bende soktayim.....cok kötü oldum.....9 ay gizle sonra öldür ....Allahim bu insanlik nereye gidiyor yaa....Kiyamet yaklasti..



ARMAĞAN

ANNELİK İÇGÜDÜSÜ YERLEŞMEMİŞ BU KADINDA. İNANILIR GİBİ DEĞİL. ALLAHIM SEN KORU MELEKLERİMİZİ VE BİZİ. DÜNYA NEREYE GİDİYOR BÖYLE. ARTIK İNSANLAR HİÇBİRŞEYE TEPKİ GÖSTERMİYOR. HER HABERE ALIŞKIN OLDUK. SEN KORU AKLIMIZI ALLAHIM.

semra

vallhi önce peydahliyorlar sonra öldürüyorlar bebelerin ne sucuvar kendinizi bogazlayin öyle bisey yaptiginizicin  :violent1:

office

zavallı bebek kurtulmuş sadistin elinden. büyütene kadar kimbilir napardı .....(buraya çok şey yazmak isterim ama forum kuralları)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Canım yiğitim

yüce rabbım herkese degıl,bebegıne sahıp cıkacak,koruyacak,sokaga  yada çöpe atmayacak ınsanlara bebek versın...bu benım fıkrım arkadaslar...bebegı hakedenlere versın yuce rabbım,boyle ınsanlara degıl...yazık yavruma...

Balböceği

vay geri zekali vayyy bunlari asacaksin anasini satim
bu geriler yuzunden degilmi ulke batiyorrrr allahin manyaklari tam cehennemliklerrr gerizekali apptallarrr

:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

..BahaR●●