Vücudunuza özen gösterin

Başlatan neşe, 22 Temmuz , 2008, 17:48:44

« önceki - sonraki »

neşe

Asla unutmayın: güneş sayesinde elde ettiğiniz bronz ten zamanla kaybolacaktır ancak güneşin verdiği zararları cildiniz asla unutmayacaktır. Güneşin tadını çıkartın ancak fazla da güneşin altında kalmayın!

Çocukların ciltleri, yetişkinlerin ciltlerinden daha incedir ve bu nedenle güneşe karşı daha hassastırlar. Çocuklarınızda her zaman yüksek bir güneşten koruma faktörüne (SPF 15 veya daha yukarısı) sahip ürünler kullanın ve bu ürünleri de çocuklarınıza sıkça uygulayın.


Güneşten koruma faktörü, ilgili ürünü kullanırken güneş yanığına maruz kalmadan güneşin altında ne kadar süreyle kalabileceğinizi belirtir. Güneşin altında yanmadan yaklaşık 10 dakika kalabileceğinizi tahmin edersek SPF 6, güneşin altında 10x6=60 dakika yanmadan kalabilmenizi sağlar.


Birçok insan, mümkün olan en iyi korumayı elde etmek için kullanmaları gereken güneş kremi miktarının genelde yarısını kullanmaktadırlar. Yetişkin bir insan, yüzü ve vücudunda yaklaşık bir desilitre güneş kremi kullanmalıdır!


Güneş ürünleri, uzun süre dayanıklı ürünler değillerdir ve bu nedenle her yıl yenileriyle değiştirilmelidirler.


Ayrıca kilonuzun sıkça değişmesi cildinize hasar vereceğinden kilonuzu kontrol etmeniz gereklidir.


Bunların yanısıra düzenli bir vücut masajı da vücudunuzun tonlanmasına ve kan dolaşımının iyileşmesine yardımcı olacaktır.
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg