SİZLERR İÇİN MUCİZEVİİ MASKELERR...

Başlatan sevda, 20 Temmuz , 2008, 14:45:03

« önceki - sonraki »

sevda

Tek olumsuz yanları, yüzümüze sürmüşken eşimize yakalanmak... Ama bunun dışında güzellik maskelerinin inanılmaz birer güzellik iksirleri olduğunu söylemeden geçmemek lazım.

Eğer cildiniz için iyi birşeyler yapmak istiyorsanız, o zaman kendinize ayırdığınız küçücük bir vakitte rahatlatıcı bir maskeye ne dersiniz? Bilindik salatalık maskesinin dışında güzellik maskelerinin tümü, her tür güzellik sorununda kadınlara hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor.. 

Uzun ve yorucu bir günün ardından bedeninizin ve ruhunuzun ikinci bir randevuyu daha kaldıramayacağım düşünüyorsunuz. O zaman size önerimiz hemen bir anti-stres maskesinin yardımını almak. Böylesi bir maske cildi temizlerken aynı zamanda ince çizgileri ve stresin izlerini de siliyor. Stresli işkadınlarının göz altlarında oluşan torbalanmalar ve halkalar için özel göz maskeleri ideal. Göz çevresinin hassas cildi ferahlarken aynı zamanda gerginlik kazanıyor. Göz çevresinin bu rahatlığı kısa bir süre sonra tüm yüze yansıyarak farklı bir ışık saçmaya başlar.

  Termal su kompresleri de özellikle soğuk kış günlerinde yo­ğun stres altındaki cildin imdadına yetişiyor. Düşük ısılar ve ka­loriferin kuruttuğu havayla gerginleşen ciltler, bu olumsuz şart­lara genellikle cilt yüzeyinde kızarıklıklar, yanmalar ve gerginlik hissiyle karşılık veriyor. Yüzdeki yanma ve hoş olmayan gergin­lik hissi bileşimindeki termal su ürünleriyle ortadan kalkıyor. Maske etkili kompresler de hassaslaşan cildi rahatlatması açı­sından oldukça etkilidir.

Taze bir dokunuş: Temizleme maskeleri
  Eğer cildinizdeki siyah noktaların ve küçük sivilcelerin sayıları son günlerde giderek arttıysa o zaman haftalık bir temizle­me maskesi sizin için en kalıcı çözümlerden biri. Cildi derinlemesine temizleyerek ona eski ışıltısını veren bu maskeler aynı zamanda siyah noktaların ve sivilcelerin de kuruyarak kaybol­masını sağlıyor. Eğer uzun ve zorlu bir günün ardından bir gü­zellik merkezine gidecek zamanınız yoksa yeni "sağlık" maske­leri pratik ambalajlarında marketlerde bile satılıyor. İçeriklerindeki etkili maddeler sayesinde sadece 10-15 dakika içinde te­miz bir cilde kavuşmanız an meselesi. Tabii, hangi maskeyi seçerseniz seçin, cildinizi uygulamadan önce mutlaka temizle­meniz şart. Böylelikle etkili maddelerin cildin derinliklerine daha kolay ulaşmasını sağlamış olursunuz. İdeal olan, güzellik maskesini duş ya da banyo sonrası kullanmanız. Çünkü buhar gözenekleri açarak cildin derinlemesine bir bakıma hazırlanmasını sağlıyor.