Kızlar bugün bir hamaratım anlatamam :)

Başlatan -Butterfly-, 17 Kasım , 2007, 09:33:29

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

kizlar bugun bir hamaratim bir hamaratim anlatamamm.. yarin sabahh aslinda bu sabah olmus misafirlerim gelecek   aksam onlar icin ne yapsam acaba diye dusunup durdum pogaca  ypmayi planliyordum annemde yufka al borek yapalim diyince once olur dedim ( usengeclikten) ama buranin  yufkalari  karton gibi  inanilmaz kalin  icimden borek yapsammi diye geciriyorum ama  kayinvalideme soylemiyorum  :suclu: sonra  dayanamadim  cunku hem yeni eve tasindigimiz icin ev gormeye , hem bebek gormeye, hemde gecmis olsuna geliyor misafirlerimiz :) aksam saat 6 olmustuki kendimi hamur yoguruken buldum :)) en son ogrendigim  carsaf boregini yapmaya karar verdim  arkasindan sevgili arkadasim  oznurda gelince ( ogreten kisi) hadi beraber yapalim  dedik ve  3 tepsi borek actik :)) tabiki ilk pisen bizeydi hemen yendi zaten (asagidaki resimdeki gibi) son piseni 2. piseni ona yolladim 3. tepsi hala buz dolabinda pismeyi bekliyor sabah icin hadi kahvalti icin borek yaptim ya kahvenin yanina ne verecegim diye dusundum bu sefer :) hado onun yaninada bir elma tart yapayimda tam olsun dedim :)) sonrasinda sabaha hazirlik sosileri hazirladim domates biberlerini dogradim vs. vs...  simdi dusunuyorum :))  acaba elmali tartin yanina bir sey dahami yapsaydim acaba diye :((



-Butterfly-

ilk pisen boreklerin hazin sonu  :suclu:





ikinci pisenin harika kokusu :tongue3:



3. pisecek olanin yamuk yumuk durusu :ehi:



buda henuz pudra sekeri konulmamis tepeden  inme tatlisi :hungry:




sevda

Canım yaa hazin son demek olsun sen onu sevgiyle yaptın ama ben yerim sen ver bakim bana bir porsiyon hazinden... :opucuk:

-Butterfly-

ne porsiyonum birtanemmmm bir tepsi sana :opucuk:



sevda


ARMAĞAN

KIZLAR NOLUYO BAKİM BURDA. BENDE İSTİYORUM BUSECİM. ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.  :hungry: :hungry:

duru boncuk

valla buse çok güzel görünüyoo kokusu buralara kadar geldi hamarak arkadaşım benimmm :hungry: :hungry: :hungry:

-Butterfly-

gelin canlarim gelinnn :muzz: misafir ol gel bana borekler acayim sanaaaaaa  :toothy10:  ooo herkese yetecek kadar var  siz yeterki gelinnn :opucuk: