28 Nisan , 2024, 22:17:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kaynana Gelin :)

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 18:37:15

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

ay inanmıyorum yaa. bu ne böyle, sen de yüzgöz olma, yani cesaret edemesin böyle konularda seninle konuşmaya, hadi kaynanayı bi derece anlarım, aslında onu da anlamam da işin içine kayınpeder girince kaynananın bu tip konuşması normalmiş gibi geliyo.nasıl bir adamki bu böyle, ay çok şaşırdım canım,Allah yardım etsin.

jbdun

allah sabır versin esrayeliz ve hoşgeldin ;)

Almiş'inAnniş'i

ben şoktan çıkamadım hala esrayeliz  :honk: yorum bile yapamıyorum!!!

aslı

şok oldum esrayeliz yaa. Neyse ben halime şükredeyim o zaman. Muhakkak ki mesefalisindir ama bu mesafeyi onlarada hissettir. Bende razi gibi şoktan çıkmaya çalışıyorum. 



Almiş'inAnniş'i

yok ya mesafe de koysan salak ayağına yatıp anlamamazlıktan geliyo kimisi!!!

kadıncağız napsın ki!

sude

esra yelız berabermı oturuyorsunuz kaynananlarla.sen onlarla küssün nasıl gelıyorlar evıne anlamadım.benımkılerle ben kusken benı aramazlarda evımede gelmezler anlamadım yanı nasıl gelebılıyolar yuzsuzler dıyebılırmıyım onlara cok kızdım kayınpederıne.babaysa babalıgını bılsın otursun kosesıne ne o oyle.onlara ne kı ya.sen bılmezsen danısırsında kaynataya falan laf dusmez.sukur benımkı karısmıyor boyle seylere.ama kaynanamla eltım yetıyor herseyıme karısırlar yattıgıma kalktıgıma yatak odası muhabbettlerıne yedıgıme ıctıgımegıttıgıme geldıgıme.gecengun kendı babamla ufak bı kaza yaptık bızde bısey yok sukur.oda ogrendı tabı halıyle kaza yaptıgımızı.hemen msnyı acın dedı actım bende korktu uzuldu sandım.ne dese begenırsınız (az gezseydın cok gezıyon sende ondan oldu tabı haftada bıguun ıkı gun gezmeye gıdılır sen hergun gıdıyon hıc durmuyoın evde cok gezme gıtmeseydın olmazdı bak)demezmı ay nasıl sınır oldum bende gecmıs olsun kızım sızde bısey yokya şükür falan dıcek sanıyom oda agzına gelenı saydı.aman kaynanamı hepsı aynı :cildir:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

aslı

esrayeliz senin işin hakikaten zor. Eşin ne diyor bu olanlara ? Ailesini hiç uyarmıyor mu dicem ama dese ne olur onlar yine bildiklerini okur gibi anlattığına göre. Allah sabır versin sana.



Almiş'inAnniş'i

keşke deseydin teorik olarak anlamıyorum bir de pratik olarak gösterebilir misiniz zahmet olmazsa!  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:

Alıntı yapılan: esrayeliz - 17 Mart , 2007, 18:09:52
ewet canım bizimkiler ben sinirlenince bana dedikleri şu olmuştu belki bilmessin yardımcı olalım diye dedik olmuştu:))) :cildir: :cildir:

Tebessüm :)

18 Mart , 2007, 19:45:00 #128 Son düzenlenme: 18 Mart , 2007, 19:57:56 ayşegül
siz ciddimisiniz? çok ayıp ediyorsunuz!

sarı şekerr

ben esrayelizin doğru söylediğine inanıyorum...ve senide kendi görümcemlere benzetiyorum..kaynanaların hepsi aynı...oğullarını kıskanıyolar...

burcu-emir

ben de şeker e katılıyorum.hiç birşey tek taraflı değildir.ve ben ASLA bir kayın validenin gelinini kızı gibi göreceğine inanmıyorum,ki sen annem kızı gibi görüyosu demişsin.
umarım evlisindir,eğer değilsen bu kadar büyük laflarla konuşma,hiçbirşey tek taraflı değildir.



sarı şekerr

sen haklı olsaydın bile yengene yazdıklarınla haksız duruma düştün...kızcağız yanında olsa saçını başını yolucan nerdeyse....bu da senin haksız olduğunu gösterir...eğer yazdıkları doğru olmasa bile yengene güzellikle neden böyle yazdın annem sana ne yaptı?sen bunların doğru olmadığını biliyosun diyerek onunla konuşma yoluna gidebilirdin...ama sen direk tehditkar tavır alarak abinin yuvasını yıkma eğiliminde bulunuyosun...abime söyliycem demen çok kötü bir tavır...yuvaları yıkılınca hoşunamı gidicek...hem o senin annen onun hakkında hassas olman normal ama yengenle annen arasında olan herşeyide bilemezsin...bazı insanlar yere bakan yürek yakan cinstendir..bu annen olsa bile bu gerçeği kabullenmek durumundasın...seni hoşgörüye davet ediyorum...tabi varsa..

burcu-emir

2 aylık bebeği olan ve yuva kurmuş bir insanın yuvası üzerinden prim yapmak çok ayıp.farzedelim bu olaylar olmadı ve yengen uyduruyor,ayıp etmiş,sen bari büyüklük edip,abini düşünüp,konuyu görmezden gelemez miydin?abim duysun görürsün demek falan gerçekten çok ayıp....
bir af vardır,kol kırılır yen içinde kalır diye lütfen bunu unutmayın.



sarı şekerr

haklısın canım demek görümcen okumuş cahillerden...yaşı 20 ama dili maşallah 50 gibi...çan çan cevap yazıyo...demekki okumakla adam olunmadığı birkez daha tescillenmiş oluyo...Allah sana sabır versin bitanem...sakın kafana takma...

burcu-emir

meleksin eğer kopya ettiğin şeyi dikkatli okursan eğer bu olayı başlatanın sen olduğunu ve aslen yasal işlem veya üyeliğinin silinmesi gibi bir durum öncelikle senin için geçerli olduğunu untma lütfen.
aba altından sopa gösterme durumları çok yanlış ve çok çirkin.hiç yakıştıramadım..