^^Yine Yeni Yeniden Başlangıç ^^

Başlatan BurcuÇ, 30 Haziran , 2014, 11:27:11

« önceki - sonraki »

BurcuÇ

Canım tedavımde 20 adet ıgne verıldı fostımon 75 mg ben 3 doz bır gund eodlugum ıcın 7 gun ıognem bıttı ama yumoslarım buyumedıgı ıcın gıdıp ozel aldım  :y25:

yarın gıdıcem bakalım ne oluca. ve orda bı hemsıre var gıcık oldum onunl akavga etmeyı dusunuyorum :cildir: :cildir:

ayışığı

hmm anladım canım... neyse o giderlerin çok tatlı bi getirisi olacak Allahın izniyle.  :binkybaby:
kim seni bu kadar çileden çıkaran hemşire naptı acep  :icon_scratch:  sen yinede sakin olmaya çalış bu süreçte onlara ihtiyacımız büyük malesef  :-\

BurcuÇ

Sürekli agresif manyakmdıır nedır telefonda bıse sordum yıne öyle yuz yuze gelıp konusalım dedım..

İnşallah canım yumoşlarım buyumusken o getırının gelmıyecegını dusunmeye basladım ne yalan sölım galıba tedvaım ıptal edılıcek  :y25:

ayışığı

Allah söylletti derler ya. oku bak ne yazmışsın "İnşallah canım yumoşlarım buyumusken"   :laughing7: inşallah büyümüştür iptal falanda edilmez.  :amin:
hatırla zehrayı ilk tedavisi iptal edilmişti ama şimdi hamile  :hello2: illa olumsuzu göreceksek onunda sonunda bi sevinç var diye söylüyorum  :opucuk:

Mavish

Burcummmm.. Üzülme o kadar canlm.. Bak neler gecirdik.. Neler atlattik..
Bunuda basaricaz Allahin izniyle... Dua dua dua.. En büyük silahimiz...
Hersey Allahin izniyle cok güzel olucak... Icini ferah tut.. Rabblmin mucizesi cok...


Sanada nasip olsun bir mucize...
Dualarimdasin canim :opucuk:

zen_s

İftarımda sahurumda hepimiz için dua ediyorum kızlar dilerim rabbim kabul eder. :amin:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım inşallah  en kısa zamanda bebişin gelir sen moralini yüksek tut ben de neler yaşadım ve bekledim biliyorsun inşallah senin de yüzün gülecek


BurcuÇ

Kizlar okadar kotuyum ki ewe gdip yazmayi bekleyemedim telefondan girip yazdim.

Once guzel dilekleriniz icin tesekurler.
doktora gittim doktorum yumoslarinin buyumemesi imkanSizken 300 mg dozla hic hareket yok dedi  :crybaby2:

dun300  tl werip 8 igne aldim bugun 600~tl wer pazartesi gel iptal ediçdz dedi. Simdi 600 nerden bulim  keske buyuse bide.

buay tup bebekten cok meryem suresine basladim icin umutluydum olma :cr :crybaby2:ybaby2:di olmuyor

tubatuba0727

Biliyorum cok zor bi durum allah yardimcin olsun kafana takma diycem ama oyle diyenlere ben bile sinir oluyorum bende pko hastasiyim esimdede varikosel var doktorumuz sizin asla normal yolla bebeginiz olmaz dedi ve tup bebek oncesi asilamaya basladi asilama yapildi ama ben hamile olmadigimi ogrendim ve 2. Asilama icin hazirlanirken adet olmadim ve hamile oldugumu hemde ikizlere bunu ogrendim ama malesef dusukle sonuclandi allah cok buyuk bakalim bende bu ay meryem suresi ve hacet duasini yaptik bu arada sen sogan kurunu denedin mi eger denemediysen emin ol cok faydasi var

ayışığı

Canim Allah büyük biliyorum hem cok masrafli hemde cok stresli bi tedavi. Ama biz kul olarak ustumuze duseni yapmakla sorumluyuz. Sen elinden geleni gücünün yettigini yaptin. Olmadiysa vardir bi hikmeti.Allah dualari kabul eder ama senin istedigin vakitte olmazsa bil ki senin icin hazirladigi daha guzel seyler vardir.Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Üzülmemek elde degil biliyorum ama sen inancinin geregi neyse onu yap tatlim. Yine Allaha sigin. Hep dualarimdasin. Bir gun mujdeler verdiginide okuyacam insallah burda :opucuk: :opucuk:

Mavish

burcummmmmmmmmmmm... moralini bozama dicem ama... ister istemez bozuluyor iste...  :y25:

canim benim... aysunu göz önüne getir bak.. onunda ilk denemesinde olumsuz yasadi.. o da cok aglamisti... hatilriyorum... seni sanirim en cok suanda o anlar...

kafani dik tut canim benim.... güzel haberler vericen bize insaALLAH, pes etmek yok...  :opucuk: bu ay olmadi diger ay olur insaALLAH...  :opucuk:

BurcuÇ

Biliyorum strese gırcegımı ama bu kadar erken değildi canlarım, hakkınızı helal edin allah bınkere razı oslun sızden..

Soğan kürünü bi ara yaptım sımdı yapmıyorum mıdem bulanıyor.. Doktorum bıle hayret ettı yanı bu dozda sen polıkıstıksın 7-8 en az olması gerek dedı  :y25: :y25: :y25: :y25:

Tüp bebek tedavısından daha cok bu ay okduugum dualar. Az buz ıgne almadım bıttı sımdı yıne alıcam desem pazartesı ıptal olursa sonra en bastan ıgne alıcam. Bıraz anlatabıldımmı derdımı  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:



Mavish

Alıntı yapılan: BurcuÇ - 10 Temmuz , 2014, 17:37:11
Biliyorum strese gırcegımı ama bu kadar erken değildi canlarım, hakkınızı helal edin allah bınkere razı oslun sızden..

Soğan kürünü bi ara yaptım sımdı yapmıyorum mıdem bulanıyor.. Doktorum bıle hayret ettı yanı bu dozda sen polıkıstıksın 7-8 en az olması gerek dedı  :y25: :y25: :y25: :y25:

Tüp bebek tedavısından daha cok bu ay okduugum dualar. Az buz ıgne almadım bıttı sımdı yıne alıcam desem pazartesı ıptal olursa sonra en bastan ıgne alıcam. Bıraz anlatabıldımmı derdımı  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Ben senin arkandayim canim... Bunu allahin izniyle beraber atlaticaz... Moralin bozuk anliyorum...
Dualar yerini bulucak insaAllah  :opucuk: buna cok inaniyorum...
Rabbim güzel gönlüne göre versin...  :opucuk:

BurcuÇ

Betüş sen hep arkamdaydın  :opucuk: İyiki varsın iyiki varsınız...

°º•✿gülümse01✿•º°

Canim uzun süredir nete girmemistim. Sürecinı okuyunca yazmak istedim. Benım de pkoyla başim dertteydı ve kac kez tedavim yarim kaldi, tüp tedavim iptal edildi ama çok şúkúr bu sefer muradima erecek gibiyim. Bıliyorum zor ama sabret ve Rabbimizden ümidini kesme. Dualarim seninle...
BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...