Ankara'da doğum için önerebileceğiniz devlet hastanesi/doktor ?

Başlatan hamiş_mltm, 16 Haziran , 2014, 20:18:05

« önceki - sonraki »

hamiş_mltm

Tüm annelere merhaba. Aranıza yeni katıldım kızlar. 27 haftalık hamileyim. Hamileliğim boyunca tavsiye üzerine tetkiklerimi Lina Kadın Hastalıkları Kliniğinde yaptırdım. Doktorum Mine Sıdıka Kermalli idi. Doğumum Medicane'da olacaktı. Doktorumdan memnundum fakat bazı sebeplerden dolayı orayı bırakmak durumunda kaldım. Şimdi yine tavsiye üzerine Ankara Cerrahi Tıp Merkezinde Funda Doğulu'ya devam ediyorum. Doktorum iyi hoş doğumu da Koru'da yaptırdığını, orayla anlaşmasının olduğunu söyledi. Fakat ben kararsızım açıkçası. Doğum için Zekai Tahir Burak'ı da tavsiye ediyorlar. Bu saatten sonra doktorumu da değiştirmişken vazgeçemeyeceğim bişey yok yani. Özellikle devlet hastanelerinde doğum yaptığınız hastane, doktor önerilerinizi öğrenebilir miyimm? Normal doğum olsun istiyorum bu arada. Şimdiden teşekkür ederim.

mandalinaportakal

zekai tahirle ilgili çok kötü şeyler duydum,ismi anılınca bile tüylerim diken diken oluyor.geçen yaz arkadaşım orda doğum yaptı,anlattıkları inanılmazdı :honk:ben balgat koru'da ümit beye gidiyorum,çok da memnunum.doğumu da orda yapacağım nasipse.

hamiş_mltm

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kafam karıştı doğrusu :-[

mandalinaportakal

rica ederim :opucuk:herkesin tecrübesi bir değildir tabi ama ben bi doktor ya da hastane hakkında kötü şey duyunca soğuyorum oradan,can emanet ediyoruz sonuçta.özel hastane düşünürsen ümit beyi bir dene derim.biraz yoğun biri,en iyi ihtimalle 2 hafta sonrasına randevu verebiliyorlar

DİLVİN

ben Zekai burakta yaptım 4 yıl önce çok memnun kaldım

kontrollerımıde batıkent bilgi tıpda Selçuk bey kontolundeydım
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

hamiş_mltm

mandalinaportakal eğer koruda yaparsam funda hanımı düşünürüm şu an ona devam ediyorum çünkü, tabiki çok önemli bebişlerimiz ve bizim sağlığımız için ilgin için teşekkürler  :)
DİLVİN zekai tahirde hangi doktorda yaptınız doğumunuzu?

DİLVİN

devlet olduğu için sanırım dr seçemıyorsun

herhangi bi dr du :) ama ıyıydı
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

hamiş_mltm