ilk gebelikte düşük yaşayanlar !

Başlatan Özlem ışıl, 24 Mayıs , 2014, 09:51:37

« önceki - sonraki »

Özlem ışıl

Tekrar ne zaman adet gördünüz,  ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız. . Tekrar düşük riski oldumu tecrübelerinizi paylaşırsanız .. şöyleki   sadece yaşayanların anlayacağı çok özel vede psikolojik bir süreç ve yaşamayanın ne dese boş olduğu... şimdiden teşekkürler
Hamile olan arkadaşlar varmı özelliklede 7 haftalik gibi.. bebegimin kalp atışları şu an yavaş ve doktorum büyük ihtimalle kaybedebilecegimi söyledi. . Tecrübesi olan arkadaşlarım acil !!!

makaron

Ben malesef 3 kez yasadim bu durumu. Hem gec hamile ksliyordum hem de tutunsmiyor dusuyordu. Gitmedigim dr kalmadi testler yapildi. Bazi sorunlar cikti, onlar giderildi sebep hsngisiydi bilmiyorum. Dra gore buyuk ihtimalle hic biriydi kotu kromozom sebebiyle duduyordu. Bi sekilde fayda etti iste simdi 34 haftalik hamileyim erken dogum riski var onun haricinde bir sikintim yok sukur. Tavsiyem iyi bir dr bul onun yonlendirmesuyle insallah tedbirlrr alinir bir daha yasamazsin.

solanahtarı

bende ilk gebeliğimde kimyasal gebelik yaşadım gecen ay bhcg 400 dü ay ne sevindim bi hafta sora gel keseye bakalım dedi ertesi gün kanamam oldu....çok üzgünüm bikere daha idrarda pozitif görüp ertesi gün kanamam olmuştu şimdi bazı testler yaptırıcam keşek su yasmin i uzun süre kullanmasaydımda eşim krorunsaydı çok pişmanım 2 sene korunduğuma :BangHead: