27 Nisan , 2024, 13:19:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2 gebelik ama tedirginim

Başlatan lagrima, 11 Mayıs , 2014, 21:37:54

« önceki - sonraki »

lagrima

Selam gene ben geldim uzun bir aradan sonra. oğlum 25 aylik oldu şuanda 1 aylık hamileyim kızlar çok korkuyorum ya nasıl altından kalacağım ikisinin? Oğlum la aynı odada yatıyoruz besiginin tek korkulugunu takmadim yatagimla bitisik diğeri doğduğunda park yatağımiz var birde onuda odaya koyayım Cümbür Cemaat yatalım diyorum sizce olurmu?
Birinin ağlamasına diğeri uyanir mi?  Nasıl altından kalacağım?  Bebekler daha sık uyanıyor ikisi birden uyanıp ağlara ne yapacağım.  Tecrübeli anneler bi fikir verin çok tedirgin
Bu arada tamamen tesadüf ben hastaneye başka birşey için gittim gebelik aklımda bile yoktu Dr bakmış hamilesin de dedi şok oldum hiç beklemiyordum ve hazır değildim ama Yaradan nasip etmis başıma gözümle. 

makaron

Canim 25 ay epeyi bi sure. Bence zamani gelmis. Allah hayirli gebelik nasip etsin. Bence oglunu artik ayir yalniz yatabilir sen de bebisle yatarsin.

lagrima

Ayırmam hiç düşünmedim ayırmayı gece hala uyanir oğlum ve Kıyamam ayrı bi odaya koyamam

mandalinaportakal

kesinlikle ayırmalısın.2 yaştan sonra en uygunu bu.daha ertelersen hiç ayıramazsın,bir bakmışsın 10 yaşına gelmiş hala sizinle yatıyor.böyle vakalar çok,bence bir düşün.

lagrima

Yok ben sizin gibi düşünmüyorum ben kendi isteğim ile değil kendi isteği ile ayiririm odasını 10 yaşsa 10 yaş benim  icin problem değil.  Neye göre kesinlikle diye net konuşuyorsunuz ki herkesin düşüncesi farklıdır.  Doktorlar bile bu duusnce de birbirlerinden ayriliyor.birileri net sekilde bebekken ayirin diyorken diger kisim kesinlikle ayirmayin istediginde ayirirsiniz diyor.Oda ayırmak dışında fikir sunabiliriz.

mandalinaportakal

fikrimizi sorma o zaman kimse meraklı değil sana akıl vermeye.ortak akıl denen bir şey var,sormuşsun aklı yolu bir hesabı herkes aynı fikri sunmuş beğenmezsen uygulamazsın kimse çocuğunu zorla yanından söküp alacak değil

lagrima

Dovseydin birde sakin ol  :) sinir gerek yok.  Fikir soruyorum ama oda ayırmak dışında l. Tek bildiginiz oda ayirmakmi kendi keyifleriniz için bana göre.  Neyse yazma konuma agresif olmadığında yazarsin

makaron

Arkadasim fikir sormussun bizde soyledik begenmezsen uygulamazsin. Niye kendi keyfimiz olsun sana fikir soyledik diye bizi elestiriyosun, kendi keyfimiz degil cocugun gelisimi icin soyledim ben. Ayrica kesinlikle ayirmayin diyen doktor da ben duymadim. Sen bildigin gibi yap, sana yardimci olmaya calistim begenmezsen bizi kendi keyfiniz diye suclsmaya hakkin yok herkes evladini en az senin kadar dusunuyor.

mandalinaportakal

onca bebek çocuk gelişimi üzerine kitap okudum,odasını ayırmayın evlenene kadar sizinle yatsın diyen birine rastlamadım.neyse,evlat senin evladın bizim nacizane fikirlerimiz bu yönde.kendi keyfin diyorsun ama acaba ikinci bebeğini yaparken ilkinin bazı şeyleri farketmediğini ya da hissetmediğini mi sanıyorsun?bu konuyu biraz düşün bence.

FİGENN

askere gidene kadar beraber yatın inzibat alıp götürünce ayrılmış olursunuz

lagrima

12 Mayıs , 2014, 11:42:49 #10 Son düzenlenme: 12 Mayıs , 2014, 11:46:23 lagrima
Eleştiri yapmadım bana uygun olmadığını söyledim Kitap okuyarak çocuk buyutulmez bende okudum dinledim ama onlara göre büyütmuyorum.
Ya ifrat ye tefrit ortası yok mu? Evlenene kadar :) diye bir cümle kurmayı sizin kendi hayal gücünüz bu. Ben yeterince duydum sizin duymamış olmanız bu gerçeği değiştirmez.
Evet herkes evladını düşünüyor hatta benden fazla bile düşünüyordur bilemem. Bana göre kendi keyfi için. sizin fikirleriniz o yönde benim Fikrim de bu yönde.  Tartışmaya gerek yokki kimse kimseye kendi fikirlerini empoze etmek zorunda değil.
Başka fikir sordum ayırma fikri bana göre değil diye kaç kez söyledim hala eleştiri hala eleştiri.  Sizin fikriniz size benimki bana. Bu konu hakkında yorum yapmayacağım başka fikriniz varsa buyrun yazin

lagrima

Alıntı yapılan: FİGENN - 12 Mayıs , 2014, 11:36:53
askere gidene kadar beraber yatın inzibat alıp götürünce ayrılmış olursunuz
Ne kadar terbiyesiz bir yaklaşım.  Sizi ilgilendirir mi? Ilgilendirmez siz işinize bakın.  Sizin seviyenizi belli ve ben bu seviyeye inmeyecegim

nelss

yatağın bi tarafına (baba tarafına) oğlunun beşiğini koy kendi tarafına da doğacak bebeğini
ben başka bi çözüm bulamadım



lagrima

Alıntı yapılan: nelss - 12 Mayıs , 2014, 11:51:28
yatağın bi tarafına (baba tarafına) oğlunun beşiğini koy kendi tarafına da doğacak bebeğini
ben başka bi çözüm bulamadım
Bende böyle düşünüyorum zaten ama benim sormak istediğim aslında başka ikisi zor olurmu ne gibi zorlukları olur nasıl olur yaşları yakın doğum yapanlar ne yaptı aslında merakı bu aynı odada Nerede yapacakları değil.

lagrima

2 çocuk birisi bebek ki benim oğlum çok zor bi çocuk hala geceleri uyanir gündüz durmaz falan. 2. De böyle olursa birbirlerine alışamazlarmi kıskançlık olur mu 2 si aynı anda ağlasa ne yaparım ayni anda uyanirlarsa ne yaparim falan filan iste çok karışık kafam ikisinin altından nasıl kalkar hiç fikrim yok ve cok tedirgin ya beceremem sem falan diye