27 Nisan , 2024, 10:52:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Esenyurt Devlet Hastanesi Randevu Alma

Başlatan sahanebaskan, 22 Nisan , 2014, 10:46:23

« önceki - sonraki »

sahanebaskan

Esenyurt Devlet Hastanesi Randevu Alma
[/b]

Sağlık sisteminde her geçen gün farklı pek çok gelişme olmaktadır. Bu gelişmeler değerlendirildiğinde her bir değişimin sistemefarklı faydalar kattığı söylenebilir. Randevu alma sistemlerinin çalışmaları da sağlık sektöründeki faydalar arasında ilk sıralarda bulunmaktadır. Söz konusu sistem sayesinde pek çok kişi kolaylıkla herhangi bir bölümden ve herhangi bir doktordan randevu alabilmekte ve dolayısıyla bu sayede muayene olabilmesi son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir
Esenyurt Devlet Hastanesi randevu alma sistemi sayesinde istediğiniz herhangi bir departmandan randevu almak için yapmanız gereken şey sadece Alo 182'yi aramak olacaktır. Bu sayede belirlediğiniz herhangi bir saatte, günde ve istediğiniz doktora muayene olmanız sağlanmış olacaktır.
Sadece telefon ile değil aynı zamanda internet bağlantısı ile de randevu almanız son derece kolaydır. Yapmanız gereken bu durumunda Esenyurt Devlet Hastanesi randevu alma sistemine söz konusu hastanenin kendi internet sitesinden girmek olacaktır. Hastanenin randevu alma sistemine girdiğinizde hangi gün, hangi saatte ve hangi doktora muayene olacağınız ile ilgili detayları belirttikten sonra ilgili hastanede bölüm ile ilgilenen sekreterle görüşmeniz yeterli olmaktadır.
Randevu sistemi sayesinde Esenyurt Devlet Hastanesi gibi pek çok hastanede zamandan tasarruf sağlanmıştır. Hem hastalar hem de doktorlar için son derece pratik bir iş olan randevu almak sağlık sisteminin daha fazla profesyonel şekilde çalışmasını sağladığı için beğenilmektedir.