GAZIMIZI ZOR CIKARIYORUZ,NE YAPABILIRIM

Başlatan özlem0609, 26 Eylül , 2013, 23:44:11

« önceki - sonraki »

özlem0609

mrb kızlar
biliyosunuz oğlum 2 aylık oldu,kırkımız cıkana kadar ıyıydı,gaz sancımız olmuyordu,bıde kakasını her bezde yapıyordu zorlanmıyordu,sımdı gazımız ustten cıkıyo fakat,kakamızı zor yapıyoruz,ıkına ıkına yavrum kızarıp gıdıyo,yapamayınca aglıyo ve ogun hıc keyfı olmuyo,sızdede varmı aynı sıkıntı,drum Metsıl verdı,onu kullanıyoruz,poposuna z,yagı sur ve karnına masaj yap demıstı,sızın baska onerılerınız varmı :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
bide su var,uyanıkken hersaat emmek ıstıyo,ve sonunda da sut kalmıyo bırıkmıyo,bende uzuluyorum doyuramıyorum dıye,3 saat emmedıgınde sutum yeterlı gelıyo fakat her saat onu saglayamıyorum,herseyı yıyorum,sogan,tahın helva,rezene,su,ben daha ne yapabılırımkı,mama vermıyorum,ıhlamur vermeye basladım,hem sutum bırıksın hemde bagırsaklarını yumusatsın dıye,cok uzuluyorum sutumu nasıl bırıktırebılırm,yada sızındemı boyle oluyo,ilk oldugu ıcın ben neyın dogru oldugunu bılmıyorum,ltf yardımcı olun :honk: :honk: :honk: :honk: :honk:

ยรlคภ๓คz göภlüm

ıhlamur fikri güzel. hem gazını da rahat çıkartır, çok  az rezene de verebilirsin... sen de sık sıvı tüket.. rezene sana iyi gelir. ayran da sütünü artırır... meyve suyu içebilirsin... bebeklerin en zor dönemleri Allah yardımcın olsun.


özlem0609

Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 27 Eylül , 2013, 09:30:27
ıhlamur fikri güzel. hem gazını da rahat çıkartır, çok  az rezene de verebilirsin... sen de sık sıvı tüket.. rezene sana iyi gelir. ayran da sütünü artırır... meyve suyu içebilirsin... bebeklerin en zor dönemleri Allah yardımcın olsun.
tşk ederım,suyu arttırıcam sanırım bıraz daha,gercekten en zor,oğlumun kıpkırmızı oldugunu gorunce dayanamıyorum,hemen atlatırız ınş

asya81

canım benim kızımda kırkı çıktıktan sonra kolik oldu üç ay çektik sonra bitti
sütümde üçüncü ay bitti stell tea iç bol bol

@Melek Yüzlüm@

gaz sıkıntısı çok çektiğimiz zamanlar nurse havyers di galiba öle bitki ilacı kullandım çok rahat etmiştik :icon_thumright:



xxcansuxx

canım benımkıde aynı daha 22 gunluk kakasını yaparken kızarıyo mosmor oluyo ıkılaya tısılaya kabız sanar onu oyle gören  :sad1: :sad1: :sad1:

ben zinko verıyorum gazı için... arada da kimyon kaynatıyorum r1-2 cay kaşığı veriyorum... kızımda gaz 1 aydan sonra  baslamış kolik olmuştu sap simpleks iyi gelmişti bununda daha artarsa sap simpleks alacağım...

süt bende uyursam birikiyor, bol su, birde irmik helvası  süt yapıyor... baktım dahada yetmiyor stiltea içiyorum  :opucuk:


özlem0609

tşk ederım kızlar,hamılelık donemınde cok su ıcıyordum bu aralar bıraz ıhmal ettım sanırım  :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: stil tea ilk defa duyuyorum  :dontknow: :dontknow: :dontknow: olmadı onuda denerım,rezene ıcıyorum sımdılık,bide eczaneden bebegede rezene cayı alıcam,kakasını rahat yapması ıcın,bugun ıhlamur verdık ondan sonra kakasını yapabıldı,off cok zor yaa,onu oyle ıkınırken gormek,yavrum el kadar daha,dr kontrolumuzde bı daha danısayım,o sadece bacaklarını hareket ettır karnına masaj yap demıstı,metsıl kullanıyoruz,olamdı onu degıstırıcez artık  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

BegumMidilli82

canım merhaba,

ben herkesden farklı olarak kullandığın biberonu değiştirmeni tavsiye ederim. gaz problemi için nukun biberonlarını çünkü nuk biberonlarda çift delik var. bi bebeğin beslendiği delik diğeri de biberonun içindeki hava çıkışını sağlayan delik var ayrıca nuk biberonları ortodontik yapıya sahipler ve anne göğsüne çok yakınlar bence tavsiyemi dikkate al ve nukun biberonlarını kullan farkı göreceksin...