2.5. aylik bebegim gunduzleri uyumamaya basladi,nedendir??

Başlatan beynâ, 10 Ağustos , 2013, 18:27:04

« önceki - sonraki »

beynâ

Arada oluyordu uyumadigi ama bir gun sonra tum gun uyuyarak takviye yapiyordu..1 hafta olacak uyutamiyorum gunduzleri..geceleri de ilk uykusunda sknti cekiyorum yanina yatip beslemeden uykuya dalmiyor..bu da en az saat 10u buluyor..gece sadece emmek icin uyaniyor cok sukur beslenip geri uykuya donuyor..sabah 7.30 gibi uyaniyor sonra gunduz zorla uyuttugum uyku toplamda en fazla 3 4 saat oluyor..ve hicbiri derin uyku degil..bu normal mi?uykusu basina vurdugundan olsa gerek huysuz oluyor..kolik vardi ama en az oldugu donemdeyiz yeno bir damla kullaniyoruz..yani gazla alakali oldugunu sanmiyorum cunku belli ediyor muhakkak gazi oldugunda..beslenmesi ve kilo alimi da iyi masallah..2 aylikken vurulan asidan etkilenmis olabilir mi?baska neden olabilir bi bilginiz var mi? Zorlqnqli miyim uyumaya yiksa yeterli bie uyku mudur?

ZAHİR

cnm benm kızım sadece 12 saat uyurdu 12 saatte uyanık geçiriridi bnce senin ki çok da kötü değil 3 aylık olduk değişmedi hala
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

Lă_Tăhzen!

Guzincim nasilsin belliki bebek cok yoruyor unutulduk  :k06:

Canim ilk dogdugu zamanlardaki uykusunu bekleme  zamanla kisaliyor gunduz uykulari

beynâ

Canm peki gelisimine zarari yok mu az uyumasinin..12 saat cok az degl mi?

Evt canim gunduzleri hic vaktim olmuyor.. senn nasil gidiyor 2 cocuklu hayata hazirlik?

Uykularinin azalmasini bekliyordum ama ben bu kadar uyuyorum bu kadar da olmasi normal degl herhalde..

Uykuya direniyor resmen uyumadigindan uyku basina vuruyor  mizmizlaniyor gun boyu..bayram dolayisiyla gezmelerden de olabilir sanirim..ama evdeyiz pek bi gelisme yok hala..

ZAHİR

Cnm bnmki 1.ay dolduktan sonra oldu dr a sordum o da sasirdi napiyo peki dedi uyumadiignda die aptalxa bi soru sordu ;))
Cok sukur gelisimi normal
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

beynâ

demek bebekten bebeğe farkediyor.. bizimki biraz düzeldi sanırım bayram haftası ilgilenmeye çok fırsat bulamadım..bizimki 2 dk gözümü ayırayım istemiyor..rahatsız oluyor eve gelen misafirden de gittiğimiz misafirlikten de.. inşallah hep böyle kalmaz..:)

cananyakut

canım bebegin günlük 10 saat uyuması normaldıir.

zerrinplt

Canım bi doktoruna sor istersen çünkü az uyuması gelişiminide etkiler

leylakarsu

Canım doktor kontrolünde bunu doktora sor az uyuması gelişiminide olumsuz etkiler çünkü