28 Nisan , 2024, 00:51:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Maksat Muhabbet

Başlatan Emine, 17 Mayıs , 2013, 17:41:01

« önceki - sonraki »

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım peki hep mi diyet yapacaksın...arada bir kaçamak yapamayacak mısın?


makaron

canım kaç gündür iyiydi işte. evde olunca harfiyen uyuyorum. şimdi bi canım çekti diye kaçamak yaptım böyle oldu. dr 140 ın üstüne çıkmamaya çalış eğer oyle olursa insulin vermek zorunda kalırım dedi. bebişime zararı olduğunu bile bile nası bozuyum diyeti.

noolur yarın yılbaşı sofrasından korkuyorum....

ยรlคภ๓คz göภlüm

şu altı ay geçiverse... artık doğuma kadar dikkat edeceksin.


makaron

Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 30 Aralık , 2013, 16:52:13
şu altı ay geçiverse... artık doğuma kadar dikkat edeceksin.

ben idare ederim inşallah durumum bundan da kötüye gitmez de boyle idare ederim.

ponçik

Şİrketi ben kurtaymayacağım tabi de  :) bizim şirketin devir olayı var.
Bana bir akıl verin kızlar
1 ocakta devir işlemi var, isteyen tazminatını alıp ayrılabilecek
Eğer ayırılırsam hem kıdem hem ihbar hem de 10 ay boyunca işsizlik parası alacağım. Ayrılmayıp devam edersem, sadece kıdem alacağım ve 2 ay sonra doğum iznine ayrılıp 16 hafta sonra da istifa edeceğim.İstifa edersem ihbarımı ve işsizlik paramı alamayacağım, sadece 16 haftalık maaşımı alacağım. Sanırım bu durumda ayrılmak en doğrusu değil mi? Sonuçta tüm haklarımı ödedikleri için dava açmamı gerektirecek bir durum olmayacak  :dontknow: siz olsanız ne yapardınız



ยรlคภ๓คz göภlüm

canım muhasebeye ihbar tazminatını ve işsizlik parasını hesaplatsan ona göre karar versen... şimdi ayrılman daha iyi olacak gibi


zen_s

Selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum  :muzz: :muzz: :muzz: yeni yıla ümitle neşeyle girmek istiyorum hepimize hayırlı bir yıl olur inşallah  :amin: :amin:
Dün eşimle hastanedeydik eşimin rahatsızlığı için röntgen tahlil derken hastanede geçti zamanımız işe geldiğimde de yoğunluk vardı giremedim foruma ama hepiniz aklımdaydınız canlarım benim  :opucuk:
Gonca canım senin yerinde olsam ayrılırdım zaten 2 ay sonra ayrılacaksın kaybın olacak ama şimdi ayrılsan tüm haklarını alacaksın sonuçta hepimiz para için çalışıyoruz evinde rahat rahat oturursun bebişini beklersin  ;)
Aslı canım inşallah problem olmaz hayırlısıyla atlatırsın bu diyet şeker olayını  :amin:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

zen_s

Günaydın Ayşem nasılsın
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ยรlคภ๓คz göภlüm

iyiyim canım...geçmiş olsun. eşin de bir sorun var mıymış?
hep neşeli ol


zen_s

Sağol canım bugün tekrar gidecek doktora öğleden sonra geç olduğu için gösteremedik bu sabah kendi gidecek gösterecek sonuçları inşallah bişey çıkmaz  :amin:
İyi olmana sevindim canım
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ยรlคภ๓คz göภlüm

inşallah önemli bir sorun yoktur.


ponçik

Günaydın hanımlar
Zeyno ve Ayşe teşekkürler, ayrılmak bana da mantıklı geldi, alacağım haklar çalıştığım sürede alacaklarımla kıyaslayınca daha fazla, daha avantajlıyım , o yüzden ben de ayrılmayı düşünüyorum. Yeni firmaya geçince zaten ihbar hakkım olmayacak en azından onu değerlendireyim diyorum. Birde yeni yetkililerle anlaşırsam en azından 2 ay daha belli bir ücretle çalışmayı teklif edeceğim, sigortamı ödemesin ama maaş versin, ben de o arada yerime gelecek olan kişiyi yetiştiririm. Bakalım hakkımda hayırlısı olur inşallah.

Eşine geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah. 
Ben yarın bütün gün uyumayı düşünüyorum, 1 haftadır kızın ateşiyle uğraştığımız için geceleri doğru düzgün uykumuz yok. Bugün başka bir doktora daha götürecek babası. Bakalım o ne diyecek.

Yılın son günü, çocuk hasta, kv hasta, eşimin boğazı ağrıyor ve ben çok yorgunum  :-\
Normalde eve gittiğimizde kv ve kızım yemek yemiş oluyorlar, biz eşimle yiyoruz. En azından bu akşam hep beraber bir yemek yeriz diye düşünmüştüm ama bakalım kısmet  :dontknow:



ยรlคภ๓คz göภlüm

hakkında hayırlısı olsun... benim de yerime gelecek olan memurun yazısı yazılmış... ben de yavaş yavaş yavaş toplanıyorum.. haftaya perşembe rapor alacağım, müdürle konuşup haftaya 3 günlük idari izin vermesini isteyeceğim inşallah verir.  zaten artık bir iş yapmıyorum yerime memur da geldi


zen_s

Gonca canım hakkında hayırlısı sanada çok geçmiş olsun vallahi herşeyin başı sağlık  ;D
Ayşe inşallah verir mantıklı biriyse vermesi gerek ama belli olmuyor müdürlerin sağı solu ohh valla herkes izne ayrılıyor doğuma gidiyor ne güzel bizleride burda unutmayın kızçeler  :k06:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik

Unutmayız merak etme  :opucuk:

Ayşe senin için de hayırlısı olsun, 3 gün izne de ses çıkarmazlar heralde o kadar insafsız değillerdir  :dontknow: