28 Nisan , 2024, 18:19:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Maksat Muhabbet

Başlatan Emine, 17 Mayıs , 2013, 17:41:01

« önceki - sonraki »

ponçik

İyi geceler hanimlar
Sevalcim neden merak etmeyelim askolsun  :opucuk: kizina maasallah diyelim en kocamanindan
Hayirlisiyla dogar insallah bebegin, ben de dogumdan korkuyorum ama Allahin izniyle atlatiriz.
Biz  de kizimi kontrole goturduk kandaki virusten sonra ilaclarini duzenli kullandik atesi gecti ama iki gundur oksuruk ve ishal vardı, onlar icin viruse baglı vucudun tepkisi dedi, ayran yogurt ve bol su icsin dedi
Pek istahi yoktu eve gelirken cani tatli istedi hani su tulumbalarin halka seklinde olanlarindan, aldik yarisini yedi sonra simit yedi bi parca, eve gelince de yogurt corbasi icti, saat 11 gibi uyudu ve 00.30 da bir ciglik bir aglama nasil korktuk, karnim agriyooooo demeye kalmadan midesinde ne var ne yok cikartti, tabi buyuk kismi yataga cikti, sonra rahatladi ve misil misil uyuyo simdi.
Ama tabi ben o yatagi temizleyene kadar neler cektim, midem agzima geldi
Neyseki kizim rahatladi yaa o bana yeter de artar
Benim de uykumkacti internette dolanip duruyorum  :-\



mutluluk

aaa iyi zeynepcim sevindim bitanem varsa çok şükür ben olmadığını biliyordum.2.de allah büyük.

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: izemsevi - 28 Aralık , 2013, 23:26:20
slm kızlar yav siz bizi hiç merak etmemişsiniz aşk olsun çok üzüldük yani :'( 25inde kontrol vardı gittik 3200 olmuş prensesim bu arada dönmüş kanala inmiş ona çooooooooooooooook sevindikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk spinal olabilecek artık inşallah ama kızlar ikinci hamilelikte ilki gibi olmuyormuş ben korkuyorum ilkinde ne olacağını bilmediğin için öyle gidiyorsun ikincide herşeyi bilerek gitmek biraz kötü sanırım 2gün önce rüyamda kzımı gördüm doğum yapmışım esmer toplu bir bebekti :nazar: maşallah yüzünü felan çok net gördüm buarada büyük kızıma bu aralar habire kardeş gönderdi diye hediyeler alıyoruz hazırlıklarım büyük oranda bitti böyle işte ara ara bizide unutmayın merak edin anacım

canım merak etmemek değil de seninle irtibata geçebileceğimiz bir kanal olmadığı için senden direk haber bekliyoruz. Sevde'de kavuşmana çok az kaldı, ikiniz de sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah. kilosu da çok iyi maşallah... bu yıl bebişlerini kilosu hep iyi maşallah.
rüyanda hayrolsun ben de bir kere siyah saçlı, beyaz tenli bir bebek gördüm geçen gün de maviş gözlü bir bebiş gördüm.   

biz de hazırlıkları tamamladık bir bebek şekerini sipariş kaldı...  dün oğlumla bebek şekerini koyacağımız sepeti süsledik, çok şirin oldu.  kapı süsü olarak da iki oğlumun adını eva üzerine yapıştırdık, süsledik


ยรlคภ๓คz göภlüm

günaydın bayanlar, iyi haftalar


ยรlคภ๓คz göภlüm

hooop millet nerelerdesiniz? forum bu  kadar da ihmal edilmez ki canım :k06: :k06: :k06: :k06:


makaron

geldinm canım geldim. normalde çarşambaları çalışıyorum biliyorsunuz ama bu hafta tatil olduğundan bugün geldim.

hala cinsiyet öğrenmedik dr u aramak istemedik ama oğlan fikrine alıştık gibi. gerçi ben hep kız isterdim ama oğlan da iyidir.

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım ben de ilkinde kız istiyordum hatta doktor ilk başta kız demişti çok mutlu olmuştum... önemli olan hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması, cinsiyeti çok önemli değil... niye aramadınız ki keşke geçen hafta arasaydınız.


makaron

bilmem, cesaret edemedik. ikili test için kan vermiştim dr sonuçları ile ilgili arıycaktır mutlaka bugün hyarın o zaman sorarız diye düşündük. tabii ki farketmez öyle çok bekledik ki kız olmuş erkek olmuş umrumda değil sağlıkla kucağımıza alalım da belkide boyle düşündüğümüz için peşine düşmüyoruz.

ayşem senin çok az gunun kaldı ya. çok heycanlandım. sezeryan mı olacaktın? senin ilki de sezeryandı değil mi

ponçik

Sene sonu yoğunluğumuz var  :hello: öpüyorum



ยรlคภ๓คz göภlüm

tam üç hafta kaldı canım. ilki de sezaryan o yüzden bu da sezaryan... korkmuyorum desem yalan olur. ikinci olunca neler yaşayacağını, nelerle karşılacağını biliyorsun, tecrübeli olmak da zor :D :D
hayırlısıyla hepimizi kurtulup bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım


ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: ponçik - 30 Aralık , 2013, 13:48:58
Sene sonu yoğunluğumuz var  :hello: öpüyorum
kolay gelsin Gonca


ponçik

hadi ben yoğunum herkes nerede  :k06:



Mavish

yorma kendini gonca... bosver... sen mi kurtarcan sirketi  ;D

ยรlคภ๓คz göภlüm

ben burdayım... bu gün herkes kayıplara karıştı :D


makaron

bugün arkadaşlar lahmacun soylemişlerdi. normalde yemem ama canım çekti. 1 tanecik te ben yedim. 1 saat sonar şeker ölçtüm 160 çıktı şimdi vicdan azabı çekiyorum. bebeğime zararlı olduğunu bile bile niye yedim. çok mutsuzum. bu hamileleik belli ki hep boyle geçicek.