acil yardımmmm Lütfen okuyun!!

Başlatan sedaoz, 11 Mart , 2013, 11:03:19

« önceki - sonraki »

sedaoz

Merhaba arkadaşlar;

Şimdi kimileriniz bana kızacak kimileriniz de belki de anlayacak!!!yaklaşık 3,5 sene sonunda 2 aşılama yaptırmama ragmen bebeğimiz olmadı en son tüp bebel yaptırdık 2 kaliteli emriyo konuldu riske atmak istemedim için 2 tane koydurdum ve tuttu 2 kese göründü gecen hafta ama ben çok korkuyorum,ağlıyıp duruyorum boğazımda düğümler oluşuyor sanırsınız ki hiç istemiyormusum gibi haraket ediyorum,sacma sapan ama kendime engel olamıyorum hiçbişi yiyemiyorum midem bi acayip ne olur aklıma başıma getirecek şeyler söyleyin bana??????????

muhribe

alışacaksın canım.
sen şu an şaşkınsın, belki de çok umutsuzdun, hiç olmayacak gibi geliyordu.
iki tane birden olması şaşırttı seni, hazırlıksız yakalandın, nasıl olacak, nasıl bakacağım soruları doldurdu beynini
ama zamanla alışacaksın inan, önce kalp atışlarını göreceksin, tarifsiz bi şekilde bağlanacaksın onlara
çok tebrik ediyorum seni, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
çok sorgulama kendini, oluruna bırak  :opucuk:

sedaoz

inşallah biran önce su psikolojiden kurtulmak istiyorum......

sedaoz

neden sadece herkes okuyor.....lütfen bişiler yazın arkadaşlar

asya81

Hep istedigine eristin ve hemde iki tane  birden ne yapacagini sasirdin tabiki normal ilk evreler yani ilk haftalar eger mide bulantisi varsa malesef zor gecer
Bi gor sen onlari ilk kalp atimini birden baglanacaksin hareketlendikce birde cinsiyetler cikincaortaya tatli telaslar saracak seni :love7:
Simdilikbol bol dinlenmeni tavsiye ederim mide bulantina tuzlu krakerler care olabilir bisey yemeden  olmaz zorda olsa ye
Bu psikolojiyi bir iki haftaya atarsin emin ol disari cik hava al alis veris kafani dagit

destina06

senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan varken hayırlı olsun demekten başka ne yazılır ki Allah tamamına erdirsin.Benim de olmuyor üç buçuk senedir iki aşılama ve iki de tüp bebek var başarısız keşke benim de olsaydı tutsaydı.Ne kadar şükretsen azdır oturup dua et hem kendine hem de bizlere :opucuk:

^^MUCİZEMMM^^

slm canım.seni en iyi anlayanlardan biri benim canım şöyleki bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ama ben hep doğal olsun istedim hep direndim ama malesef olmadı kısmet.bana tek koydulr bende 2 tane koyun dedim ama yaş ve 2 nin üzeri denemelere 2 tane koyuyolarmış bana tek taransfer edildi.bende hiç 2 tane birden olsun sitemezdim ama benim kayınvalidemler 2 tane koydur birine biz bakarız birine sen diyolardı çok üzülüyodum sonuçta bi anne hangi evledından vaz geçebilir.onlar çocuk manyağı diyim sana o kadar.neyse ilk zamanlar bende hiç bişey hissetmiyodum hatta doğal olsun istedğim için bi gariptim nötürdüm.sonra ufak bi kanamam oldu o zaman anladım bu bebeği nekadr çok istediğimi eşimin üzüntüsünü gördüm.allaha çok şükür attattım o günleri şimdi kızım 6.5 aylık karnımda.inan onların kıpırtılarını bi duy içinde ultrasondaki hareketlerini bi gör.onlara nasıl bağlanacaksın sen bile inanamayacaksın.ve hep bi, kaybetme korkusu acaba kucağıma alabilecekmiyim korkusu doğuma kadar hep seninle olucak.rabbim kucağına almayı nasip etsin  :nazar:size......

Balböceği

Evet herkes okuyor ama bir anlamsızlık var sende

Olmuyor diye hiç ağlamadın mı ? Üzülmedin mi? 4 senedir buradayım bu denle üzülen hiç görmedm.

Otur şükret bir vereceğine mevla 2 tane göndermiş  :opucuk:

nazlıyarim

 :caca: allahıma bol bol dua et evlatlarını sana ve eşine bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.  :amin: şimdi seni ve eşini çok tebrik ediyorum  :nazar:  :flowers: arkadaşlarımızında dediği gibi o kalp atışlarını bi duy sonra o kıpırtıları hisset  :love9:  :love9: kendini geleceği düşünerek strese girme o mis kokularını içine çekiceğin zamanı düşün ve bizede dua et hatta deki rabbim üçüz versin inşallah dee ne olur  :opucuk:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

birbuçukyıl

Merak etme gayet normal şu an hissettiklerin.Zamanla taşlar yerine oturacak.Bin yıllık anne gibi olacaksın.

ayy

ben sana hiç bişey söylemek istemiyorum

hayriye60

seni duyunca şok oldum.bizde 3,5 yıldır bekliyoruz ama olmuyo önümüzdeki ay aşılama yapacaklar aylardır iğne tedavisi oluyorum ama olmuyo işte.her ay bu ay olacakmı acaba demekten alıkoyamıyorum rüyalarıma bile giriyo resmen kafayı yeme durumuna geldim.keşke allahım banada verse ikitane üç tane hiç önemli değil sağlığı yerinde olsunda varsın 3 olsun ama yeterki olsun.çok zor bişey allahım kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.bir  hamilelik geçirdim dış gebelik oldum ve 1 aylıktı doktorum hamilesin dediğinde sevinçten nasıl ağlamıştım ama 4 yada 5 saat sürdü mutluluğum.sonra acil amaliyata alındım dış gebelikmiş çünkü bebeğim karnımda patlamış.okadar acıki anlatmak çok zor.allahım kimseye yaşatmasın böyle bişeyi.sende bebklerinin kıymetini bil.onları düşün ve sağlığına dikkat et bence.keşke bizlerde senin yerinde olabilseydik.kendine ve bebeklerine çok iyi bak allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

banada acikcasi sacma geldi  :honk: :honk: Allaha sükret sana bir deil iki tane göndermis burda kac senedir cocuk hasretiylen yanan var  :( bide böyle düsün sen böle yaparak bi yandan nankörlük etmis oluyosun ya Rabbim elinden alirsa naparsin  :icon_scratch: böle düsün haline hep sükret  :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

@Melek Yüzlüm@

kendini böle düşündürüp piskolojini bozma onların gülücüklerini yada ilerleyen haftalarda tekmelerini duyunca ne kadar mutlu olucaksın bir an önce kurtul canım Allaha şükret sana vermiş hemde iki minnak kuzu ve olmayanlarada dile :icon_thumright:


Allahım sen isteyenlere ver yarabbim herkez tatsın bu duyguyu isteyen her kadını anne duygusunu yaşat :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:



makaron

Kızlar arkadaşımıza saçma geldi anlamsız falan diyip daha da yıpratmayalım. hamilelikte zaten duygu değişimleri yaşanıyor. normalde üzülünmeyecek şeyler için oturup aglayabiliyorsun. bu kadar yoğun olmasa da benzerini ben de yaşadım. bir insanın sorumluluğunu almak kolay değil. hele belli bir yaştan sonra. ben hamile kaldığımda allahım ya ben bu işi beceremezsem, ya bakamazsam. omur boyu onun sorumlulıuğunu nasıl taşıycam diye napıcamı şaşırmıştım. çok korkmuştum. ama ultrasona giripte onu görünce herşey değişmişti. cok değil 1-2 haftaya duyguların değişecek. mutlu olacaksın. ama malesef ben o kadar şanslı değildim. tam herşey yoluna girmişti ki düşük yaptım. uzun süre kendimi suçladım. o denemde cok mu üzdüm kendimi diye. çoğul gebelikler riskli olur. olacağı vardır allah vermesin ters bir durum olur bu sefer kendini suçlarsın istemedim ondan mı oldu diye. sen rahatına bak güzel günlerini düşün. allah  bebeklerini sana ve eşine bağışlasın, bize de nasip etsin.