28 Nisan , 2024, 15:41:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeğinizin kalp atışını nezaman duydunuz??

Başlatan ecem146, 02 Mart , 2013, 11:19:27

« önceki - sonraki »

ecem146

meraba arkadaşlar dün doktora gittim hamileliğim 7+5 ama kalp atışı yok daha önce başarısız tüp bebek denemelerim olmuştu bu kendiliğinde olunca doktorumda salıya kadar bekleyelim dedi olmazsa kürtaj olcam.Çok korkuyorum herşeyi bize mucize oldu umarım kalbide öyle olur kalp atışını geç duyan var mı????

nazlıyarim

ececim benim arkadaşım aşılamayla gebe kaldı değerleri yüksek çıkıyordu fakat kalp atışı yoktu alttan muayene etti dr.u yok yok bunu kendi dr.u bir prof a yolladı ve o zaman duymuşlar senin değerler nasıl 2 günde bir kan ver artış varsa kalp atışıda duyulur inşallah  :amin: allahım size bağışlasın yavrunuzu... :amin:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

ayy

canım bence gittiğinde duyacaksın mucizenin pıtpıt larını :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk:

masal12

canım ne kadar korktugunu tahmın edebiliyorum zor bır bekleyıştesın ama hep olumlu düşünmeye çalış bu allahın sana bir mucizesi ben emınım kı kalp atışlarını duyacaksın  :amin: :amin: :amin:

sudenaz85

canım ben 6. hafta olduğunda gittim duyamadık hafif göbekliysen benim gibi hemen duyulmuyo 8. hafta gittiğimde duyduk haftaya tekrar gidersin canım inş. güp güpleri duyarsın :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bende 6.haftamda kalp atisini gördük  :love9: :nazar: ama karindan deil alltan bakmisti karindan gec görülüyomus insallah seninde bidaha gittinda görürsün  :amin: :amin: gec döllenme filanda olabilir  :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ยรlคภ๓คz göภlüm

Oglumda 7 haftada kalp atisi yok diye kurtaj yapilacakti  senin gibi bir cumartesi gunuydu sali gunu kalp atisini duymustuk insallah sen de duyarsin


ecem146

çok teşekkür ederim hepinize alttan baktı doktor genede kalp atışı yoktu ölçüsünü aldı salı tekrar bakalım dedi umarım dediğiniz gibi olur da duyarım kalp atışını :honk:

muhribe

canım başımdan iki ayrı hikaye geçti bununla ilgili, anlatayım

ilk hamileliğimde 8. haftaya kadar bekledik, kalp atışı yoktu maalesef. mecburen kürtj oldum çünkü bebeğin beni zehirleme riski vardı  :y25:

ikinci hamileliğimde önce devlet hastanesine gittim rutin kan testleri için. doktor baktı kalp atışı yok bunda dedi, 6+5'ti.. bi önceki gebeliğimi anlatınca bu da öyle olabilir biraz bekleyelim istersen dedi  :sad1: bizi bi telaş aldı tabi, hemen özel bi doktora gittik, yanılmıyorsam bir gün sonrasıydı.. doktor ilk bakışta gördü kalp atışını  :love9: kürtaj olduğum gebelikte 3-5 ayrı doktora gitmiştim hiçbiri görememişti kalp atışlarını

şu an oğlum 18 aylık  :amin: :nazar:

dilersen başka bi doktora daha görün.. birinin eksiği varsa diğeri telafi eder  :amin:

ecem146

teşekkür ederim canım saol doğuda yaşıyoruz ve öyle bir imkan yok maalesef gidebileceğim tek yer ankara oda uçak falan çok uğraştırır diye gitmek istemiyorum acaba bebeğin ölçüsüne bidaha bakınca anlamaz mı???

muhribe

muhtemelen anlar canım
bebeğin ölçüsüne bakarak ultrason cihazı tahmini bi büyüklük veriyor işte 5 hafta 3 günlük vs gibi
eğer senin son adet tarihinle uyuşmuyorsa ve kalp atışı yoksa -- Allah korusun -- bir sıkıntı var demek olabilir
benim ilk bebeğim 5. haftada durmuş büyümesi
8 haftalıkken bile 5 haftalık görünüyordu ve kalp atışı yoktu
sonra detaylı bi ultrasona girdim
orda kan dolaşımına baktılar cansızdı maalesef  :y25:

ecem146

teşekkür ederim canım saol 3mm görünüyodur umarım bi sıkıntı yoktur ve büyümüştürr

ยรlคภ๓คz göภlüm

inşallah bu gün pıt pıtları duymuşsundur


masal12

naptın cnm merak ettım ınş guzel haberle gelirsın :amin:

♣ ђคtเςє ♣