mama ısıtıcısı kullanan var mı ???

Başlatan merviş86, 21 Şubat , 2013, 23:11:47

« önceki - sonraki »

merviş86

arkadaşlar mama ısıtıcısı kullanan varsa bana bilgi  verebilir mi acaba hangi makineleri kullanıyorsunuz ve memnun musunuz ???
NAZAR DUASI

وَالِدَيْهِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَ حُسْناانَ بِ""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ

mira

ben kullanıyorum, Weewell marka almıştım bir ay önce. Kendi sütümü buz dolabında saklıyorum. Onu ısıtmak için aldım. Ama memnun değilim, en az 14 dakikada ısıtıyor sütü. Ben sıcak suyun içine koyarak daha çabuk hazırlıyorum. Yani boş boşuna almışım, zaman kaybı benim için. Ama tabii mama ısıtırken nasıl daha onu denemedim. Ne için kullanacağınıza bağlı.Ama başka markalara ve ısıtma sürelerine bakım derim eğer alacaksanız.

asya81

Bence cok gereksiz bisey kesinlikle alma.arkadasin dedigi gibi sicak suya oturt daha cabuk isitir.hatta sicak sudabir dakikada bile iliniyor bebegin mamasi.onun yerine sterilazator alsan daha isini gorur

mira

 :cildir:kesinlikle katılıyorum, Sterilizatör gerçekten çok kullanışlı bence de mama ısıtıcısı yerine onu al. Çok büyük bir kolaylık sağlıyor.