27 Nisan , 2024, 18:53:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Acıbadem'den 2500 kişiye tüp bebek..

Başlatan masal12, 11 Şubat , 2013, 11:41:21

« önceki - sonraki »

masal12


mehtap0753

Alıntı yapılan: masal12 - 11 Şubat , 2013, 11:41:21
http://www.acibadem.com.tr/HaberlerDetay.asp?t=10135

çok güzel bir şey yapmışlar ama çok prosedürlü gibi :(umarım herkes yavrularına kavuşabilir bu sayede :amin:

destina06

11 Şubat , 2013, 12:10:14 #2 Son düzenlenme: 11 Şubat , 2013, 12:11:57 destina06
 :igrenc: :igrenc: :igrenc: başbakana mail attım bu yüzden ben sadece yeşil kartlılar yararlanacak sonra da o çocuğa bakamayıp esirgeme kurumuna bırakacaklar.Niye ayrım yapılıyo biz de devlet memuruyuz çok zenginiz sanki kredi çekip çekip tüp bebeğe yatırıyoz sonra iş sonuçlanıyo biz olmayan bebeğe para ödeyip duruyoz :y25: :y25: :caca: :caca: :caca: :caca: ha bi de buralarda(doğu güneydoğu) jipten inip yeşil kartla muayene oluyorlar :igrenc: :igrenc:

masal12

çok haklısın canım keşke böyle bir sınırlandırma olmasa zaten çok zengin olsak para derdimiz olmaz kredi falan da çekmeyiz hepimiz maaşlı çalışan insanlarız bizim de hakkımız bu tarz seylerden yararlanmak.. o kadar düzenbazlığın içinde kesin bunda da bir sürü oyunlar döner:((((((((

destina06

tabi canım madem yapıyosun niye sınırlama getiriyosun aman fasa fiso laf ola beri gele bazen bu ülkeye hizmet ettiğim için emek verdiğim için nefret ediyorum her şeyden :igrenc: :igrenc: :igrenc:

°•.ℓανιηуα.•°

:icon_thumright: :icon_thumright: şule çok haklısın. sanki biz öğretmeniz ve çok zenginiz değil mi . asıl bakabilecek kişileri desteklemeleri gerekiyor. ben de doğuda çalıştım. köyün ağası yeşil kartla bakınıyordu.  :caca: çok adeletsizlik var çoook.....



destina06

Alıntı yapılan: °•.ℓανιηуα.•° - 11 Şubat , 2013, 12:19:25
:icon_thumright: :icon_thumright: şule çok haklısın. sanki biz öğretmeniz ve çok zenginiz değil mi . asıl bakabilecek kişileri desteklemeleri gerekiyor. ben de doğuda çalıştım. köyün ağası yeşil kartla bakınıyordu.  :caca: çok adeletsizlik var çoook.....

aynen öyle öznurcum zaten bu da bir politika kimin yeşil kartı var?  ben batıda açlık ölen insanların yeşil kartı olmadığını biliyorum ama buralarda yeşil kartı olmayan sadece bizim gibi cıbıl memurlar.Eee yine buralara yatırım işin özü :caca: :caca: :caca: :caca:

destina06

ne yani biz de istifa mı edek bize de baksınlar diye üç kuruş maaşa buralarda sürünüp duruyoruz bi b.kada yara bari o kadar üzülüyorum ki şu tedavi sürecimde buralarde sıkıntılar içinde kötünün iyisini seçip güç bela tedavi olmaya çalışıyorum :crybaby2: :crybaby2:

masal12

şulecim allah yardımcın olsun canım sen bi de gurbettesin işin cok daha zor ama umudun her zaman olsun gün doğmadan neler doğar elbet bir gün kavuşacaksın miniğine...
bende bu yapılan şeyin politika olduğunu düşünüyorum herkese açık olmalıydı .. allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun :amin: :amin: :amin:

ayy

bende ilgili bakanlıklara mail attım ama tık yok cvp namına :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
ilk tüp bebeğimiz tutmazsa 2.zor yaparız gibi görünüyor bizimde.devlet madurları nı saymıyor kimse :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: