Ateş yüksekliği bebeği etkilermi

Başlatan sudenaz85, 08 Şubat , 2013, 19:15:15

« önceki - sonraki »

sudenaz85

kızlar çok kötüyüm çok ateşim  38  grip heryerimi sardı nefes dahi alamıyorum hapşururken bebeğe zarar verceğini düşünüyorum.uyuyamıyorum ilaç almadan atlatmak çok zormuş dayanamıyorum yediklerimi kusuyorum kendimi geçtim bebeğe bişey olur diye korkuyorum.ne yapmalıyım dr.minoset içebilirsin dedi içmedim yaa yardım edin bana :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

doruk38

canım hamileyken bende hastalanmıştım. dr um grip bebeği etkilemez ama yüksek ateş düşük yaptırır demişti ve serum vermişti bence hemen acile gir ateş düşürücü yaptır geçmiş olsun



Aşkk

canım ya çok geçmiş olsun  :sad1: bence de bi acile git inş hemen düşer ateşin  :amin: :amin: haber verirsin bize de  :opucuk:

burcum

minoset içebilirsin canım ateşin bebeğe zararı var ılık duşa gir ateşini düşürmeye bak bol meyva ye ıhlamur iç limon ye tavuk suyuna çorba yapsınlar içine limon sık karabiber dök ye şifa niyetine gelmiş geçmiş olsun :amin:

sudenaz85

saolun kızlar acile gittik minoset verdi 1tane içtim biraz terleyip duşa girdim ama hala miğdem çok kötü minosetin içinde başka ilaçla kullanmayınız yazıyo folik asiti içmesemmi :( eşimden başkakimsem yok çorba yapacak gurbetlik ne zormuş insan kötü zamanda anlıyo :crybaby2: :crybaby2:

๑ஐtek tabancaஐ๑

geçmiş olsun canım bende hamileyken ateşlenmiştim çok şükür bişi olmadı minoset veya parol içebilirsin demişti dr.um onlarla düşürdüm ateşimi ılık duş al iyi gelir cnm geçmiş olsun  :opucuk:

Aşkk

folik asit etkilemez heralde bilmiyorum ama bi sor canım ona göre devam edersin  :icon_thumright:
seni çok iyi anlıyorum canım ben de öyleyim hiç sıkma canını eşlerimizden başka kimseden bize fayda yok  ;)  :opucuk:

elfo

Allah yardımcın olsun ben de geçen hafta aynı şekildeydim üstelk öksürük de vardı. öyle bir öksürük ki sanırsın karnın ayrılıyor. aynısını gebeliğimin 15. haftasında da yaşamıştım. duocid diye bi antibiyotik verdiler onu kullanmıştım. bu defa da aynısını kullanmak zorunda kaldım  :sad1: anladığım kadarıyla ilk 3 ayın içindesin. ilk 3 ay kesinlikle antibiyotik kullandırmazlar. ninelerin tekniğiyle atlatmaya çalış. öksürük yok sanırım. bu çok iyi bişey.
eşin sırtını ve göğsünü zeytinyağıyla ovsun. ateş düşürmeye birebir. ama sakın terli kıyafetlerle durma daha kötü üşütürsün. Allah kolaylık versin
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



melek100lü


almila__

canım Allah yardımcın olsun acil şifalar versin bende hamileliğin başında faranjitim tutmuştu 38 derece ataşim vardı doktor senın atesin 38 se bebeğe 39 gider onun için çok dikkat etmelisin demişti antibiyotik falan vermişti hamilelerin içebileceği ama bende senin gibi tedirgin olup içmemiştim sonra internetten meyvelerin etkilerini okurken narın doğal antibiotik olduğunu öğrendim ateş düşürücü özelliği de varmış nar yedim(yedim derken zorla yedim on mislini de çıkardım ama o bile ii geldi yani ilaçtan sa bunu denedim ii gelmişti yani düşmüştü ateşim

inş sende bian önce sağlığına kavuşursun canım zaten hamileliğin benim gibi zor geçiormuş bi de hastalık çok zor allah yardımcın olsun ama yiyebilirsen çok az da olsa narı dene  :flowers:

sudenaz85

çok sağolun kızlar ateş düştü boğazım hale yumurta gibi şiş öksürükte başladı annemde biz küçükken hasta olduğumuzda göğüs ve sırta zeytinyağı sürerdi eşime söyledim gülüyo saçma buldu   :cussing:ama ben ciğerleri yumuşatığını düşünüyorum.ama yarın yapacak inş.narın ateş düşürücü özelliğini duymamıştım hatta ilk aylarda yenmemeli die yazıyordu neye inanacağımızı şaştık ya uyku uyuyamıyorum sürekli hayaller görüyorum.ilk 3 ayım zor geçti inş.bundan sonra rahet olurum bebeklerimiz iyi sağlıklı olsunda ben yine çekmeye razıyım. :amin: