27 Nisan , 2024, 14:10:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


DOĞUMDA BEBEĞİMİ KAYBETTİM

Başlatan _nilgun_, 24 Ocak , 2013, 15:17:35

« önceki - sonraki »

...ŞehzadEfe...

allah sabır versin boyle durumlarda hiç bişey yazamam soyleyemem allah yardımcın olsun  :y25: sözün bittiği yer derler ya işte oyle  :y25:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

CAN TANEM

Rabbim sabrını bol versin canım çok ama çok zor bi durum Allahım kimseye yaşatmasın  :amin: :amin: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

ayse_etiskenece

Alıntı yapılan: _nilgun_ - 24 Ocak , 2013, 15:17:35
Merhabalar.Hamile kaldığımdan bu yana bu forumdayım. İyi kötü bir sürü şey paylaştık. Allah kimseye benim başıma geleni yaşatmasın.

2 hafta önce sezeyan için hastaneye gittim. Sabah erkenden doğuma alındım. Doğum sırasında ayıktım. Doğum gerçekleşti fakat, doğumun olacağı günün gecesi bebeğimin boynuna kordon dolanmış ve doğumdan kısa bir süre önce karnımda ...........  Ameliyat ekibi paniklediğinde bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım ama böyle olduğu aklımın ucundan bile geçmemişti.  Günlerdir ilk defa yatağımdan bugün çıktım.

Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın....
canım ne desem bilmiyorum bende aynı acıları yaşadığım için çok etkileniyorum ve üüzlüyorum..sanki ben duyuyorum acısını içimde ..rabbim sana sabır versin..herşey daha çok yeni üüzleceksin yeri gelecek ağlayacaksın unutamma diyeceksin..ama sonra mecburen hayata tekrar başlıyorsun rabbim sabrını veriyor...inş önümüze bakacaz bundan sonra rabbim hayırlıısyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ansip etsin diye dua etcez her zaman ve innaıyorumki bu acılardan sonra rabbim güzel bir mutluluk da nasip etcek..unutma her gecenin bir sabahı var arkadaşım :amin: :amin: :amin:

serserim

üzüntümün duygulaımın tarifi cümlesi yok Allah ım sabır versin sana unutmaki seni öbür dünyada bekleyen meleğin var seni anneciğim diye karşılıcak hep bunu düşün canım bu dünyada olmadı ama öteki dünyada kavuşucaksınız inşallahhh,tez vakitte tekrar yavruna kavuşman için sana her gün dua edicem  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: emin ol aklımdan hiççç çıkmıcaksın bu forumda uzun zamandır üyeyim beni çok etkileyen yazılar oldu ama bu başka oldu gerçekten dularım seninle canım  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

Aşkk

boğazım düğümlendin çoook üzüldüm canım  :y25: :y25: :y25: :y25:
Allahım sana çok büyük sabırlar vesin inş  :amin: :amin: :amin:

almila__

ne söylenir ne denir ne yazılır ki....  :y25:
her şey boş...
Rabbim dayanma gücü  versin  :amin:
meleğin senin duacın şefaatçin olur inş :amin:

HASRET!M S@N@

rabbim sana bol sabır versin evlatlarımla cok sıkıntı cektim ne yasadıgını cok iyi anlıyorum ben hergün haber bekledim ölecekler  diye rabbim en kısa sürede yeni bir evlatla acını dindirsin inş

kuzucuk

Rabbim sabır versin canım çok zor... çok duygulandım okuyunca  :y25:  :y25:  :y25: acını en kısa sürede bebekle mükafatlandırır inş Rabbim  :amin:   :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

bi saniye şoktayım.... nilgün ben de seni takip ediyordum adanalı hemşerimsin diye ve inanamıyorum şimdi bu olayı okuduktan sonra nutkum tutuldu....

canım ne denir bilemiyorum ama Allah başka acı yaşatmasın inşallah.... çok ama çok üzgünüm... :sad1:



öykükıvanç

bu durumda ne denirki kelimeler kifayetsiz kalıyor. çok üzüldüm canım. resmen kalbim parçalandı. inşallah tez vakitte yeni yavrun gelir. hakkında hayırlısı böyleymiş. hem senin şimdi ahirette koruyucu bir meleğin oldu. Rabbim tekrar bu acıyı yaşatmasın inşallah... :-(

Nagis0626

çok zor bir durum rabbim kolaylıgını versin herkes imtihana tabi oluyo
rabbim hayırlısı olsun

EMEL 26

canım rabbim sabır versin çok zor ne desek boş :'(
allah kimseyi bu yolda boş bırakmasın :amin:
Kızlarımla hayat çok güzel💖

sudenaz85

allahım sabır versin bir daha böyle bir acı yaşatmasın düşünmek bile kötü yapıyor insanı tez zamanda hamile kalıp sağlıklı doğum yapar kucağına alırsın inş. :amin: :amin: allahım sen bütün bebekleri koru :amin: :amin:

tweety0555

okurken bıle nefesım daraldı rabbım sabır versın... :amin:



_nilgun_

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. Size yazdıktan sonra ilk defa bilgisayarı açtım. Hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Toparlanabilmek için profesyonel destek alıyorum ama sanırım çok uzun zaman alacak.
Bazı arkadaşlar bir daha hamile kalmamla ilgili dileklerde bulunmuşlar ama inanın bir daha hamile kalıp 9 ay boyunca acaba yine doğumda bir şey olur mu korkusunu kaldıramam.. Allahım düşmanınım başına bile vermesin bu acıyı.