YARDIM EDİN ARKADAŞLAR :(

Başlatan merviş86, 23 Ocak , 2013, 00:30:50

« önceki - sonraki »

merviş86

arkadaşlar yarın kızım 2. ay aşısını olacak fakat araştırdığım kadarıyla herkes 2. ayının sonunda olmuş bu aşıyı halbuki benim kızım daha 2. ayının ortasında ama polikinlikten çağırdılar acaba yanlış mı hesap yaptı bu hemşireler diyede düşünmeden kendimi alamıyorum :-[ hepiniz 2. ayın sonunda mı yaptırdınız acaba bu aşıları yoksa bizim gibi 2. ayın ortasında yaptıran var mı ??? ( BCG-DBT-IPV-HIP)
NAZAR DUASI

وَالِدَيْهِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَ حُسْناانَ بِ""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ

cute552

ikinci ayını doldurmasına 1 hafta varken yaptı doktor aslında tam dolduğu güne randevu vermişti gidemiceğim için hem kontrol hem aşı bir arada çıktı sana tavsiiyem bebeğine fitil koy öyle vurdur aşıyı bebek sonrasında çok huysuz oluyor bana sonra söylediler bilseydim bende koyardım.


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

Bidulcuse

bizimkine de 2 ay 1 haftalıkken yapacaklardı okullarda aşı yapılacakmış o nedenle 1 hafta daha sarkmıştı. Ben de geç yapılırsa bir sorun olurmu diye araştırmıştım olmaz dediler ama o aşıdan sonraki aşıları ona göre hesaplayıp yapacaklarmış.
Aşıyı yaptıktan sonra benimkide gerçekten çok huysuzdu 2 gün sürdü huysuzluğu. Gözler kapalı devamlı mızıl mızıl ağladı durdu. ateş olmadı ama geceleri yatmadan önce1 çay kaşığı calpol verdim baya rahatlattı güzel uyudu. Huysuzlanırsa merak etme tüm bebeklerde oluyormuş. sadece ateşi devamlı kontrol et 38,5 geçerse hemen doktora başvur. geçmiş olsun..