28 Nisan , 2024, 20:28:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


nstde sancım çıktı doktor izne ayrıl diyorr:(

Başlatan nescafe, 25 Aralık , 2012, 15:11:37

« önceki - sonraki »

nescafe

kızlar hepinize merhaba umarım hepiniz çok iyisinizdir. benm moralim biraz bozuk bir de size danışmak istedim. dün nstye giirdim ve sonucunda bende çok fazla sancı çıktı. fakat ben hiç bi ağrı ya da sızı hissetmiorum yer yer 100e kadar çıkıo sancı nst çektirenler bilir. doktorum da zzaten kan sulandırıcı iğne kullandığım için risk altında olduğumu ve hemen izne ayrılmam gerektiğini söyledi sizce ne yapmalıyım. ben öğretmenim ve iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama şu an bebeğimin durumu daha önemli. bu nstde çıkan sancı büyük bir riski mi gösteeriyor? erken doğum yaparsın diyor herkes çok korkuyorum. bana bir akıl verin.

ayy

canım geçmiş olsun inşallah bebeğin zamnını bekler :amin: :amin: :amin: :amin:
sancı konusunda bişey diyemeyeceğim ama dr unu dinle bence  :caca: :caca:
bebiş izin falan dinlemiyor onun sağlıgı daha önemli dinlenmen gerekli demkki :caca: :caca:

dogumdan sonra  iznin bitince rapor alırsın bi süre sonrada ücretsiz yaparsın bikaç ay minniğin için :nazar: :nazar: :nazar: :opucuk: :opucuk:

yasemin10

Geçmiş olsun canım.  :flowers:  :flowers: Daha nst ye girmediğim için ne olduğunu bilmiyorum.  Ama ağrı eşiğin yüksekse ağrıları hissetmiyor olabilirsin. doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. Sonradan pişman olacağın kararlar verme. her şey yavrularımız için. İçin çok rahat etmiyorsa başka bir doktora daha görün istersen.

ƓĤ♡SƬ

cnm benimde sürekli yüksek sancım çıkıyordu ama ben ağrı çekiyordum.doktorum ısrarırla 32. haftada izne ayrıldım. 34 haftada doğurdum.bazen bizim planladığımız şekilde olmuyor...sancı varsa açılmanda olur yakında... senin dinlenmen lazım.erken doğum yapmak istemiyorsan ayakta durmayacaksın bol bol yatacaksın
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

burcum

canım nts de 80 ve üzeri doğum sancısıdır bence dr unu dinle ve izne ayrıl bebeğin daha çok ufak erken doğarsa çok sıkıntı çekebilirsin :sad1: ALLAH korusun :amin: