her ultrason öncesi neden bu kadar gerginlik..? :(

Başlatan beynâ, 21 Aralık , 2012, 10:26:42

« önceki - sonraki »

beynâ

kızlar bunu doğuma kadar yaşayacak mıyım bilmiyorum,ama artık rahat olmak istiyorum.. her ultrason yaklaştığında,daha doğrusu önceki ultrasonun üzerinden 2 hafta geçtikten sonra beni bir stres alıyor yavaş yavaş..kontrol gününe kadar artarak devam ediyor.. acaba hala iyi mi bebeğim,bu süreçte birşey olmuş mudur vs. diye.. elhamdulillah hiçbir sıkıntım yok,kanamam-sancım yok,iştahım düzeldi,hatta maşallah enerjikliğim bile yerinde.. tüm bunlara rağmen yolunda gitmeyen birşeyler olabilir mi acaba? doktora gitmeden bunu anlamanın yolu yok mudur.. :sad1: :sad1: 4 gün kaldı kntrole,ben artık rahat olmak istiyorumm :sad1: :sad1: :sad1:

burcum

güzincim bebeğin iyice hareketlensin bu endişelerin hafifleyecek ama emin ol geçmeyecek çünkü kalbin artık başka bir beden de atıyor aklını onunla bozmuş durumdasın ve doğuma kadar bu böyle devam ettiği gibi doğumdan sonra da devam edecek kalbinin bedenin dışında atması korkunç birşey :love9: :love9: :love9: umarım anlatabilmişimdir annelik bu işte canım bundan sonraki hayatın hep onun için endişelenerek geçicek :opucuk:

muhribe


beynâ

canımsın o kadar güzel anlatmışsın ki durumu.. evet annelik bu sanırım.. :love9: ve ihtiyacım olan şey böyle benim gibi hissettiği halde sağ salim yavrusuna kavuşmuş olan annelerin tecrübeleri.. :-[   :-[ :-[

burcum

ALLAH ın izniyle sağ salim kavuşucaksın yavruna bize birlikte çekildiğiniz resimlerinizi koyacaksın bizde maşallahhhh diye diye sevicez :amin: :nazar:

beynâ

amiinnnn amiiiinnn amiiiinnn...yüzbinlerce milyonlarca kez amiiinnnnn :amin: :amin: :amin: :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ayni dert bendede vardi bi yalan atip doktora bile gidiyodum görmek icin  :k06: ondan sonra baktim olmucak angelsounds aldim evde istedigim her zaman bebegimin kalp atisini dinler rahatlardim  :love7: sonrasinda zaten tekme atmaya basladi icim rahatlamisti  :k06: sende cok takma ne güzel hersey yolunda gidiyo  :nazar: :nazar: :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ZAHİR

malesef bu stresten bende de var içimden hep dr a gidip ultrasondan izlemek  geliyo ama korkuyorumda her ne kadar ses dalgasıda olsa ona zarar verirsek.. dr a söylediğimde tevekkeltü Allah demişti o istedi ve oldu içini rahat tut Allah a bırak dedi ki aynı şeyleri annemde söylemişti ödüm kopuyo ona bişey olacak die
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

beynâ

şu an doktordan geldiğim için ve çook şükür herşey yolunda olduğu için çok mutluyum.. bi sonraki ultrason zamanına kadr bebişim kendini hissettirir inşaalllaahh da ultrasona kalmaz rahatlamak... :amin: :amin: