ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM NE OLUR DUA EDİN

Başlatan serserim, 06 Aralık , 2012, 21:36:15

« önceki - sonraki »

serserim

ALLAH IM YASADIĞIM ÜZÜNTÜNÜN TARİFİ YOK :(((( EŞİM GRİP OLDU VE BANA GEÇİRDİ :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: BENDE EN DEĞERLİ VARLIĞIM OLAN KIZIMA GEÇİRDİM :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: BİR GECE ÇOK HUZUZRSUZDU HAPŞIRIYOR VE ÖKSÜRÜYORDU :y25: :y25: :y25: :y25: SABAHINA DR A GÖTÜRDÜK DR RİSKE ATMAYALIM YOĞUN BAKIMDA OKSİJEN VERELİM DEDİ BİZDE NE YAPILMASI GEREKİRSE O YAPILSIN DEDİK ALLAHIM ONU ORDA BIRAKMAK NEKADAR ZORDU AMA ONUN İYİLİĞİ İÇİN MECBURDUK :y25: :y25: :y25: :y25:GÜÇ BELA ORDAN AYRILIP EVE GELDİK OKADAR ÜZGÜN VE BİTKİNDİMKİ VİCDAN AZABI HELE HELE EŞİMİ GEBERTESİM GELİYORDU ONUN YÜZÜNDEN DİYE :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: BEN ANNEMLE EVDEYDİM EŞİM İŞE GİTTİ AKŞAMA DOĞRU GELDİ VE HASTANEYE GİTTİK KIZIMI GÖRMEYE MEĞERSEM EŞİM HASTANEDEYMİŞ BEN EVDEYKEN KIZIMIN TAŞIKARDİSİ TUTMUŞ KALP ATISI 170 E YÜKSELMİŞ BRONŞLARI DOLMUŞ BANA BUNU ANLATTIKLARINDA KRİZE GİRDİM OYSA BEN HAMİLEYKEN NELERDEN SAKINDIM KENDİMİ KUCAĞIMA ALDIM BAKAMADIM VİCDAN AZABI BENİ DELİRTİYOR DR DA BUNDAN KAÇIŞ YOK NEYAPARSANIZ YAPIN KENDİNİZE ONA GEİRMEMENİZİN İMKANI YOK DEDİ  :y25: :y25: :y25: ALLAHIM ÇARESİZLİK ÇOK ZOR DR KORKULUCAK BİRŞEY YOK DEDİ AMA AİLEM VE EŞİMİN İÇİ RAHAT ETMEDİĞİ İÇİN HASTANEYE ZORLA DIŞARDAN DR GETİRDİK TÜRKİYENİN EN İYİ ÇOCUK KARDİYOLOĞUN ÇAĞIRDIK AMERİKAN HASTANESİNDEN ALLAHIM DR U BEKLERKEN 10 YIL YAŞLANDIM GELMEK BİLMEDİ NEYSEKİ EN SONUNDA GELDİ İÇERİ GİRDİ 20 DAKİKA FALAN KALDI 20 YIL GELDİ BİR ARA EŞİMİ ÇAĞIRDILAR OKADAR PANİK OLDUKKİ MEĞERSEM ÖDEME İLE İLGİLİ SORU SORMAK İÇİN ÇAĞRILMIŞ DR DIŞARI ÇIKTI ANNEM SURATIMA BAKMAKTAN DR U DİNLEYEMEDİM BİLE DEDİ SURATIM BEMBAYAZ OLMUŞ O AN BAYILDIM BAYILICAKTIM AMA KIZIM İÇİN GÜÇLÜ OLAMALIYDIM ÇOK ŞÜKÜR DR BİR PROBLEM YOK DEDİ KALBİNDE HAREKETLİ EMİŞ GÜCÜ GAYET İYİ SAĞLIKLI BİR BEBEK DEDİ AMA BU BRONŞ TEDAVİSİ UZUN SÜRE GEREKTİREN BİRŞEY DEDİ ALLAHIM DÜNYALARI VERMİŞLERDİ BANA İYİLEŞTİKTEN SONRA TEKRAR GÖRMEK İSTERİM DEDİ BİZDE TABİ DEDİK DR GİTTİKTEN SONRA AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR AĞLADIM  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: KENDİME GELEMEDİM SAATLERCE KIZIMI ORDA BIRAKMAK OKADAR ZORDUKİ EVE NASIL GİDİCEM DİYODUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYODUM EVE GELDİM ALLAHIM NEKADAR BOŞTU EVİM AZRAMSIZ NEFESİM DRALIYOR BOĞULUCAK GİBİ OLUYORUM GELDİM EVE EŞYALARI ÇAMAŞIRLAR  HELE KOKUSU ALLAHIM NE OLUR KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMA ALLAHIM YA KALBİ DAYANMASAYDI DURSAYDI ALLAHIM DELİRİCEM SEN AKLIMI KORU BUNU DÜŞÜNMEKTEN NE OLR KIZIM İÇİN DUA EDİN DURUMU DAHA İYİYE GİDİYOR PAZARTESİ ÇIKICAK ARA ARA GİDİP SÜT VERİYORUM GÜNDE 1 KERE GÖREBİLİYORUM ONA DOKUNAMAMAK ÇOK ZOR YARABBİM KİMSELERE YAŞATMA NE OLUR DUANIZI ELKSİK ETMEYİN :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

@Melek Yüzlüm@

Allahımm geçmiş olsunn canımmm anlıyabiliyorumm insan öksürse endişeleniyor annelik  böyle bişi çok üzülüyor insan eli ayagı tutmuyor Rabbim şifa vericek miş sen genede güçlü ol kızın bak iyi imiş canımm acil şifa diliyorum  dualarım kızınlaa :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:



fıstık

Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin  :amin:

Olacağı varmış olmuş tatlım ne kendini nede eşini suçlama boşuna  :icon_thumright:

Önemli olan iyileşecek olması daha çok küçük endişelenmekte haklısın

Çok şükür ki imkanlarınızı kullanmışsınız artık için rahat olsun

Kendini toparla güçlü kuvvetli ol ki bebeğinde öyle olsun  :opucuk:



elfo

geçmiş olsun canım. bak pazartesiye şurda ne kaldı ki? doktor da iyi demiş  :nazar:
eşini de suçlama, o ister miydi böyle olsun. Rabbim bi daha sıkıntı yaşatmasın.  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ยรlคภ๓คz göภlüm

canım çok geçmiş olsun... oğlum da kırklı iken bronşolit arkasından bronşit oldu.. oksijen ve antibiyotik tedavisiyle iyileşti ciğerlerinde hiçbir şey kalmadı.. yedi yaşında ve şimdiye kadar hiçbir sorunumuz olmadı sen de rahat ol  inşallah kısa zamanda iyileşecek


nazlıyarim

canım çok geçmiş olsun,allahım şifalar versin... :amin:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

laracroftt

ooo busecım cnm cok gecmıs olsun
Ama olacagı varsa oluyo be canım,esınden gecmese kontrole gıdıp gelırken hastaneden,havadan bıle alabılır o mıkrobu cunku daha cok kucuk,bagısıklıgı gelısmedı henuz :sad1:

Evladımdan 1saat bıle ayrı kalamazken,senın yasadıgın sıkıntıyı cok ıyı anlıyorum. allah devasız dert vermesın. Gıt gor hergun,pazartesı cıkıcak zaten. Bu kadar ezıyet edersen kendıne sutun kesılır mazallah,bak bebısını herseyden koruyan senın sutun unutma :aferin:
Kendıne dıkkat et arkadasım,allah sıfa versın melegıne :amin:

kelebegimm

Cok cok gecmis olsun busecim cok zor anne olmakk :y25: :y25: insan bişey olunca hemen kendini suçluyor
Benden efeyede gecdi grip ama allahdan biz çabuk atlattık :amin:
Rabbim beterinden korusun :amin: bak Pazartesi cikcakmissiniz aylarca hastane yolunda olan anneler var :y25: Rabbim kimseyi dusurmesin dermansiz dert vermesin :amin:
Acil şifalar findigina sutunle bol bol besle ben okadar pismanimki keske emseydi :y25:


]

burcum

busecim gelmiş geçmiş olsun canım :amin: çok üzüldüm :sad1: RABBİM tez zamanda şifasını versin anneciğinin güvenli kollarına geri dönsün :amin: güzel haberlerinizi bekliyorum canım :amin: herkesin başına gelebilecek birşey kendini sakın suçlama maaleseffff annelik böyle birşey seneler geçse de bu böyle devam edicek :icon_thumright:

tweety0555

COOOK GECMIS OLSUN ..AMA AZ KALMIS IYI HABERLERLE GEL..SUTUNE DIKKAT ET UZUNTUYLE AZLMASIN AZRANIN ONA COK IHTIYACI VAR ANNESI...



ZéynéP.SimAy

cnm geçmişler olsun  :opucuk: Sen kendini suçlama hepimizin başına gelebilecek bişey ALlah korusun  :amin: inşallah pazartesi Azra prensesi kucağına alır evine dönersin cnm sağlıklı bi şekilde  :amin: :amin: :amin:

masal12

canım olmuş artık kendini üzme yeni doğan bebekler zaten hastalığa cok acık oluyolar babasına kızma o hasta olmasaydı da başka bı seyden de olabilirdi çok geçmiş olsun...
şimdi sen kendine çok iyi bak kızın ptesi gelince bol bol sütünden verde cabucak iyileşsin kızçen...

°•.ℓανιηуα.•°

buse okurken anlattıklarını benim bile içim yandı. senin neler yaşadığını çok iyi bilirim. benim kuzum da 6 aylıkken hastanede yatmıştı,bizimki bu kadar ağır değildi neyseki. ben de yanında kalmıştım . bizimki balgamdan beslenemediğinde serumla beslenecekti o nedenle yatmıştık.

evladın başına gelen her türlü şey anneyi yıkmaya yetiyo. ama dik dur. Rabbim dermansız dert vermesin. bundan sonra daha iyi bakın ama kuzucuğa. eve gripli birini qalmayın ya da grip olduğunuzda maske takın.

tekrardan geçmiş olsun.  :amin:



serserim

çok sağolun kızlar kızımın durumu iyi çok şükür süt sağıp götürüyoruz ama çok zor gerçekten hep canan aklımda ne oldu takip edemedim hiç inşallah iyidir kuzucuklar :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: ayrı kalmak çok zor ev üzerime üzerime geliyor sığamıyorum eve zaten hep dışarı çıkıyorum ben hastayken onu hep maskeyle emzirdim ellerimi yüzümü hep dezenfekte ettim ama dr kaçış yok dedi ne yaparsınız yapın dedi eve gelen olduğundada zaten kızımın yanına sokmuyodum Allah beterinden korusun tüm yavruları inşallahhh :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

destina06

busecim canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzucuğuna :amin: :amin: :amin: