29 Nisan , 2024, 18:46:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeğim emmek istemıyor yardım...

Başlatan aleyna635, 03 Aralık , 2012, 00:20:03

« önceki - sonraki »

aleyna635

slm kızlar 6 günlük bebeğim var.sütüm geldi  çok şükür ama başka sorunumuz var.göğüs uçlarım yok denılecek şekılde az olduğu için bebeğim emmekte zorlanıyor ve dolayısıyla istemıyor.aç kalmasın diye doktor mama yedirmemizi istedi.ama ben illa ki benım sütümden faydalansın istiyorum.kaç gündür denemediğim şey kalmadı.ağlamaktan çatlıyor ama istemıyor yinede göğsümü.pompayla çekip kaşıkla yediriyorum ama nereye kadar.pompayı kendimizle mi gezidrecez sürekli.sizin bildiğiniz bir yöntem varsa göğüs ucu olsun diye.yada bebeğim emsin diye okunacak bir dua varsa lütfen yardımcı olun bana.

medine

canim bu sorun bendede vardi gogus ucum hic yoktu baslarda. slikon meme ucu kullandim bu sekilde emebiliyordu daha sonra ablam siringayi al ucunu kes gogsunu cektir hemen bebegin agzina ver dedi gercektende ise yaradi cunku siringayi cekince gogus ucu hemen cikiyo bu sekilde deneyebilirsin benim gogus uclarim bu sekilde cikti kesinlikle denemeni tavsiye ederim biraz buyuk basli siringalardan alirsan rahat olur    :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
sen benim herseyimsinn:)

seda...

benımde göğüs ucum fazla yoktu.hastanedekı hemşire şırınganın iğne takılan ucunu kesti ve göğüs ucumu çekti.kızım ondan sonra tutabildi.bence hemen dene.

aleyna635

kızlar silikon ucuda denedim şırınga ucuda denedim.oğlum göğsüme dayadım mı başlıyor ağlamaya.hiç almak istemıyor.ama pompayla çekip kaşıkla yediriyom öyle alıyor.bu da ne zamana kadar böyel sürecek bilmiyom.yinede yardımınız için tşk ederim. :'(