HASTANEDEN ÇIKTIM

Başlatan nur10, 07 Şubat , 2007, 14:05:52

« önceki - sonraki »

nur10

 :crybaby2:arkadaşlar hastaneden çıktım bugün. pazar gecesi çok sancılandım.karın ağrıma uyandım.sonra karnıma felaket sancılar girdi. geçmiyor.çök sık giriyor. doğuruyorum sandım.sabah hastaneye gittik. idrar yollarından olabilir veya erken doğum tehlikesi olabilir dedi. testler yapıldı. erken doğumla ilgili.pazartesi yattım bugün çıktım. sadece sancım vardı.karnım ağrıyor. ve sık sık uzun süren sancım geliyordu.yolda doğuruyorum sandım.rahimde açılma veya başka bir şey yoktu.hergün iki iğne vurdular. serumların içine ilaçları doldurdular. şimdi hapa devam ediyorum. bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum.moralim çok bozuldu. böyle şeyler yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.Allah korusun bebek doğarsa bir şey olur mu.


Almiş'inAnniş'i

ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NURCUM! ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN! NEDEN Mİ? BEBEĞİNE BİRŞEY OLACAĞINDAN DEĞİL ÇÜNKÜ ARTIK BEBEĞİN DIŞ DÜNYADA YAŞAYABİLECEK KADAR GELİŞTİ! SADECE İÇERDE GEÇİRDİĞİ 1 GÜN DIŞARDA GEÇİRECEĞİ 1 HAFTAYA BEDEL OLDUĞU İÇİN! ENDİŞELENİP BİR DE ONUN YÜZÜNDEN SORUN YAŞAMA LÜTFEN. O ARTIK BİR FETUS DEĞİL BÜTÜN ORGANLARI OLUŞMUŞ KÜÇÜK BİR İNSANCIK  :love7:

Almiş'inAnniş'i

30.HAFTA

      Geriye 10 haftanız kaldı ama belki de tahmini doğum tarihinizden önce bebeğinize kavuşacaksınız. Yapılan istatistikler doğumlarının çoğunun    beklenen tarihten önceki son 2 haftada gerçekleştiğini göstermiştir.  30 haftanın tamamlanması  önemli bir  dönüm noktasıdır. Bu haftadan sonra olan erken doğumlarda bebekler sekelsiz yaşama oranı ve  yoğun bakım ünitesinde kalış süreleri açısından daha önce doğan bebeklere göre çok daha şanslıdırlar.Eğer herhangi bir nedenle erken doğum yapma riskiniz varsa bu haftadan sonra doktorunuz da siz de kısmen rahat bir nefes alabilirsiniz.

BU BANA bebekbeklerken.com DAN BU HAFTA GELEN MAİL. KALDI Kİ SEN BENDEN 2 HAFTA DAHA ÖNDESİN CANIM  ;)

adalet

NUR,CUM COK GECMIS OLSUN
YENGEMDE ERKEN DOGUM YAPTI YEDI AYLIKTI MASALLAH YANIMDE COK SAGLIKLIYDI ONDAN SONRA IKI COCUGU  DAHA OLDU ONLARDA ERKEN DOGDULAR
KORKMA ZOR DONEMI ATLATMISSIN ALLAHIN IZNIYLE BEBEYINE SAGLIKLA KAVUSURSUN

mirayım

çok geçmiş olsun öenmli birşey yokmuş iyi