27 Nisan , 2024, 23:17:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


dogum sonrası cınsel ısteksızlık

Başlatan laracroftt, 01 Kasım , 2012, 20:51:25

« önceki - sonraki »

burcum


nazo-58



kelebegimm

kizlar benim problemde isteksizlik felan yok cok sukur bebegimde musade edio 9 da uyuyo bazen 8 de
ama benim sorunum esime odun felan diodum yaaa aslinda biraz o odunlukdan kendimdede oldugunu farkettimmmmm
cok bakimsizlasdimmmmm hatta herseyde kendimin cok ozensiz oldugumu farkettim birsuru geceligim var hic giymiyorum usuyom die kislik kislik pijamalarimi giyiniyom hep gecen bi gecelik gordum alsana askim bana dedim cok giyiniyon yaa dedi :y25: :y25:
isden gelio hep ev halimle karsiliyom arada askim sole bole yap dedigi oluyodu hic yapmiyodum ama bugun dusundum gecende arkadaslarla konusunca dank etti herseyy :honk: :honk: :honk:
ama bugunden sonra bakimli olmayaaaaa ve dier aklimda olan seyleri yapmaya karar verdim :love8: :love8: :love8:
cunku o benim icin herseyi yapiyoo
arkadasim bana sen napionki dediii konusurken yation kalkion dedi o senin artik sen sahipsin herseyi yapman lazim dediii
aslinda neler yapmam lazim cokda bilmiom ama arastiriyorumm :) :)
ve bundan sonra deismeye karar verdimmm :muzz: :muzz:


]

burcum

ah ah ayşenurum hayat koşturmaca maalesef unutuyoruz :cildir:
kocaların gönlünü hoş tutmak lazım ama nasıl bak bugün morallerimde sıfır yorgunumda daha akşam olmadı akşama kadar daha çok yorulucam ama bakarız bugün bi atraksiyon yaparız bu kadar gazdan sonra artık :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: tabi gene bi öküzlük yapmazsa :ehi: :ehi: :ehi:

kelebegimm

Haha nurremimm benim yap tabi bi güzellik kız
Benim tikan kapalı beklesin :k06:


]

esmerim:))

Alıntı yapılan: laracroftt - 01 Kasım , 2012, 20:51:25
kızlar konu var mı bılemedım baktım goremedım...
Dogum sonrası ınanılmaz derecede cınsel ısteksızlık olustu bende. Gorevden farkı kalmadı benım ıcın. Hıc mı ıcı kıpırdamaz,canı cekmez ınsanın??? Yok ıste,sankı tamamen kadınlıgımdan arınıp annelıge gecıs yaptım. Kızım tum vaktımı alıyor.gece yarısına kadar oturuyor katıyyen uyumuyor.gece bın kere kalkıyor perısan edıyor benı. Bırakın esıme zaman ayırmayı,kendım ıcın bısey yapmayalı aylar oldu...
Ne yapmalıyım? Bu gecıcı bı durum mu? Sızın de basınızda boyle bı sorun var mı? Doktora gıderım gerekırse ama kıme gıdılır? Nasıl anlatılır bılemedım :sad1:
Sıze bı danısmak ıstedım...
benım bır arkadasımda boyle oldu ama onun esı cok ısrarcı daha kızın 40ı cıkmadan bırlıkte oldular.kız bıktı sımdıden.bazı ınsanlar boyle oluyormus cnm gecıcı bır suredır sıkma canını.bende tam tersı daha cok oldu oglanı uyutsam bır an once dıye bakıyorum :hieyt: ama bazen uyumuyor esım ondan once uyuyor :caca:
ama esım benı bıc zorlamadı hıc dokunmadı bana ben ne zaman ıstersem o moddayım ama bazen bende cok yorgun oluyorum esımde oyle bebıs butun gunumuzu alıyo bı hafta falan yapmadıgımız oluyor.cnm bebıs butun gununu alıyor ondan baska hıcbırseyı gozun gormuyor cok yorgun oluyorsun gecıcı bır sure bebısın az buyusun duzelırsın sıkma canını