dogum sonrası cınsel ısteksızlık

Başlatan laracroftt, 01 Kasım , 2012, 20:51:25

« önceki - sonraki »

laracroftt

dogumdan sonra kasıklarımda ozellıkle sol tarafta agrı oluyor bende de bazen. Bazen rahmımde yanma hıssedıyorum. Sezeryanın etkısı sanırım. Benım dogumdan oncede acı oluyordu halada oluyor. bunun caresı yok galıba :-\

burcum

eee gülçincim her gece her gece değil ya anacım haftanın 1-2 gecesi katlanacaksınız gece 2 lerde yatmaya
bak ne anlatıcam size bir arkadaşım vardı benden önce evlendi ama benim deneyimim daha fazlaydı kız evlendikten 1 hafta sonra aradı beni nasıl ağlıyor hala birlikte olamadık diye kız kasılıp kalıyormuş mümkünatı yok birleşme olmuyormuş dedim bir kaç kadeh birşeyler için ne içelim dedi :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: bira için rakı için votka için dedim ben güzel bir sofra hazırla güzel birşeyler giy dedim o işe odaklanmayın dedim güzel bir müzik koyun dansedin öpüşün koklaşın kendiliğinden gelir gerisi dedim :ehi:
neyse ertesi gün kız arıyor beni amaçok da samimiyiz nüküüü ALLAH belanı virmesin :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: yeni gelin evimin .mına koydun diye :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: nasıl gülüyor :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: bu akıllılar doğru dürüst içmemişler ömrü hayatlarında kocasına demiş akşam gelirken içicek birşeyler al ne alayım demiş kocası rakı demişler aman yok demişler o mu bumu derken votka almış kocası gelmiş eve kız yemekler hazırlamış ama yağlı türk yemekleri :ehi: :ehi: :ehi: içecekler ee bu neyle içilir meyve suyu yok evde cola yok evde soda yok evde su koyup içelim demişler :igrenc: :igrenc: :igrenc: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: oğlan da kızın rahatlamaya ihtiyacı var diye fazlasını kıza içiriyormuş :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: şişenin dibini bulmuşlar abi :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: ama ben bir iki kadeh birşey için demiştim :ehi: :ehi: :ehi: neyse iş oraya geliyor kız başlıyor bağırmaya istemiyorummmmmmmmmmm imdat kurtarın beni diye :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: ağlıyor bağıra bağıra :ehi: :ehi: :ehi: sonraaaaaaaaaaaa başlıyor kusmaya abi yataklar halılar yatak odası koridor kocası banyoya götürüyor bunu duşa sokuyor :ehi: :ehi: :ehi: kafayı kaldırırken küt musluğa vuruyor kafayı ağla ağla bir hal olmuş sonra sızmış kalmış ve en önemlisi o iş olmamış bu kadar rezilliğe rağmen :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: ay kopmuştum gülmekten kız anlatırken :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Selma27

Bende suan hamilelikte yasiyorum bu cinsel isteksizligi..Benim gibi yasayan oldumu bilmiyorum ama suan esim acayip sorun cikariyor bu yuzden..bende acayip bir isteksizlik oldu ..dogumdan sonra umarim gecer yoksa cok kotu bir sonum olcak... :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

laracroftt

selma umudunu kırmayım ama gecmıyor anacım. Bak cekıoz hala ::)

Nüküüüüüü allah ıyılıgını versın koptum yaaaa :ehi:  :ehi:  :ehi:  :ehi:
Yazık kızcagıza yaa, bıde votka almıslar. Dıyeydın bı kadeh kırmızı sarap dıye. Secenek cok olunca bılememısler ne alacaklarını canım yaa :ehi: :ehi:


Balböceği

Hahahahahahahahahaha deli karı seni  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10:

@Melek Yüzlüm@

 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: :ehi: anam karnım agrıdı gülmektennnnn  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:



°•.ℓανιηуα.•°

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

nüküüüüüüüüü  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Allahım yarıldım laaa gülmekten  :k06: vur deyince öldürmüşler  :toothy10:




๑ஐtek tabancaஐ๑

nükü Allah seni kahretmesin kıza unutamayacağı bir gece yaşatmaşsın  :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

bende mi bi gariplik var acep  :suclu:

kırkımızın çıkmasını güç bela bekledik  :suclu: sonrası da Allah ne verdiyse  :ehi: :ehi: :ehi:

kız nüküüü bizim adamın en büyük zevkiydi,hafif çakırkeyif bi kaç duble,sonrası malum  :suclu: başka bi tatlı oluyon derdi  :ehi:

2 yıl oldu anacım,sarper hayatımıza girdiğinden beridir o zevkimiz yok  :ehi: daha akşam konuşuyoz, şu emzirme olayı bitse de şööle içirsem sana ütülesem  :suclu:  :toothy10:



๑ஐtek tabancaஐ๑

öznur siz ne yiyip içiyonuz anam anlatta forumca faydalanalım  :ehi:
cümbür cemaat boşayacaklar bizi yoksa  :ehi:
ben bi tek kendimi böyle sanıyodum meğer tüm forum bundan müzdaripmiş sen ve nükü hariç  :ehi:
adam gözüme bakınca kaçacak delik arıyom kızı özellikle yatırmadığım bilem oluyo  :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

eminem kız valla ben de bilmiyom ama cidden istemediğim nadir günler vardır. o ister ben dünden razıyım  :suclu: emanuelim der.  :ehi: :ehi:

bak önce iç gıcıklayıcı bişiler giyincen o zaman sen de motive oluyon.  :ehi: ay burda da tüm kirli çamaşırları döktük emme benim mesela normal iç giyimim yoktur. illa hepsinde dantel olucak  :ehi: ah biraz da zayıf olsam  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°




๑ஐtek tabancaஐ๑

heeee dermişim yok öznurum nerde ben balinaya benziyom  :ehi:

laracroftt

vaaayyy oznur sende de ne cevherler varmıs :ehi:
Bu ıcten gelen bısey yaa
Bende gelen bısey yok oyle :ehi:

Bende evde adam alıcı gozuyle bakmasın dıye esofmanla gezıom :ehi: