27 Nisan , 2024, 18:06:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


dogum sonrası cınsel ısteksızlık

Başlatan laracroftt, 01 Kasım , 2012, 20:51:25

« önceki - sonraki »

laracroftt

01 Kasım , 2012, 20:51:25 Son düzenlenme: 01 Kasım , 2012, 20:54:52 laracroftt
kızlar konu var mı bılemedım baktım goremedım...
Dogum sonrası ınanılmaz derecede cınsel ısteksızlık olustu bende. Gorevden farkı kalmadı benım ıcın. Hıc mı ıcı kıpırdamaz,canı cekmez ınsanın??? Yok ıste,sankı tamamen kadınlıgımdan arınıp annelıge gecıs yaptım. Kızım tum vaktımı alıyor.gece yarısına kadar oturuyor katıyyen uyumuyor.gece bın kere kalkıyor perısan edıyor benı. Bırakın esıme zaman ayırmayı,kendım ıcın bısey yapmayalı aylar oldu...
Ne yapmalıyım? Bu gecıcı bı durum mu? Sızın de basınızda boyle bı sorun var mı? Doktora gıderım gerekırse ama kıme gıdılır? Nasıl anlatılır bılemedım :sad1:
Sıze bı danısmak ıstedım...

๑ஐtek tabancaஐ๑

cnm kızın seni fazlasıyla yoruyo galiba enerji kalmayınca cinsellik arka planda kalıyo birde annelik içgüdüsünün vermiş olduğu mükemmelliyetçilik aslında bir eş olduğumuzuda unutturuyor
bende senin gibiyim bu yüzden sık sık kavgalarımızda olmaya başladı ama napıym bana itici geliyo çocuklarım daha cazip geliyo bende çok yoruluyorum akşama kadar iki çocuğun peşinde koştur yemekti temizlikti derken bazı şeyleri es geçiyorum ama eğer dr. gideceksen psikiyatri uz. gitmen gerekir herhalde  :dontknow:

laracroftt

cıddı anlamda yoruyor benı
O benım herseyım ama suan bıle tepemde desem benı anlarsın sanırım
Herseye yetısmeye calısıyorum
Asyanın bakımı,mamaları,corbaları,evın yemegı,camasırı,utusu,temızlıgı...basedemıyorum artık. Bırı eksık olsa olmuyor ıste. Kalan eksık sey bu cınsellık ıste. Tamamen gorev gıbı. Hatta zaman kaybı. Buyudukce duzelır mı acaba? Var mı benım gıbı anneler,konuyu asıl acma sebebım bu zaten. Psıkıyatrı olabılır tabı ama kucuk bı yerde yasıyorum. sanırım bununlada ılgılenen ayrı bolum var psıkıyatrıde ama emın degılm.

burcum

gülçincim herşey etken bende de var eskiden fiziğim çok düzgündü şimdi karnımda çatlaklar var göbek var :sad1: kendimi seksi hissetmiyorum
derin kreşe başlamadan önce bütün gün enerjimi alıyordu dediğin gibi bırak eşime vakit ayırmayı kendime bile vakit ayıramıyordum :sad1: şimdi daha iyiyim kendime vakit ayırabiliyorum erken uyuduğu için ütülerimizi yapabiliyoruz :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: ama yorgunluk da etken yorgun olduğum zaman hiç istemiyorum yatıp uyumak istiyorum ayaklarımı uzatıp sizinle yazışmak istiyorum :icon_thumright:

laracroftt

bıde dıs sıkıntımız var ya nüküm perısan ettı benı. Kucagımdan ınmıyor. E sureklı ayakta,uyuyacakkı o ıs olcak :ehi:
12den once yatmıyor,e adam ıse gıdecek benı bekleyemıyor kı sonra tartısıyoruz. Zaten yorgunum bıde bunun ıcın atısmak ıyıce asabımı bozuyor. Benımkı daha 9aylık cok ufak bıraz buyuse toparlarım belkı. E fızıkte etken benımde en az 8kılo fazlam var. Sureklı evdeyım onuda veremedım bı turlu. Cıldırma noktasındayım. Annemde bakmıyor kızıma nefes alayım normalde soylenmem sıkayet etmem. Ama ara ara boyle patlıyorum ıste :y25:

nazo-58

ah ah  kadın olmak ne kadar  zormuş...bebiş dogmadan önce hergun yapardık ütü :suclu: :suclu: :suclu: herif bazen yorgunum dese ben kuser konusmazdım istemiyo diye..bi ara adım ütü kraliçesine cıkmıştı burda... :ehi: :ehi: :ehi:

ama o eskı halimden eser yok şimdi.. :sad1: bu oglan cok yoruyo benı...herif tepemde bekliyo..oglanı alıyo uyutuyo  ütü yapak dıye ama bende tık yok..istiyorum ama uyumak daha baskın oluyor ütüden..oglan uyusada uyusam dıye beklıyorumm..kırkımız cıkalı 11 gun oldu 2 kere yaptık..herife kalsa hergun istıyo... :sad1: :sad1:

bide istemememin 2.nedeni canım cok yanıyo...korkuyorum...yapmayalı 5 ay oldu ve korkuyorum..2 denememizdede canım cok yandı...itemıyorum o yüzden... :y25:

herifide anlıyorum ama uyku ve korku ütüden önce gelıyo artık...söyleyın napcaz bacılar ya....


biz yapmıya yapmıya herifler ütüyü baskasına yaptırcakk :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:


~ERVA~

bende hiç öyle isteksizlik olmadı neden acep :ehi: :ehi:

doruk38

aynı şeyi bende yaşıyorummm.  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:  elimde değil yapacak bişi yok.



RüZgAr GüLü

Toparlanın analarrrr ne bu halinizz kocalar elden gidecek valla çift ütü falan yaparlar mazallahh   :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:    ayy inş bende böyle olmam yaaa sizin halinize gülüyorum ama başımızada gelebilir   :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

<<<betty>>>

valla aynı durumdayım ben de  :-\
ama benim yorgunluk uykusuzluk bi yana, hatta çok enerji dolu olsamda canım istemiyor dopumdan sonra  :dontknow:
olursa da zoraki oluyor, görev gibi  :sad1:
eşimde farkediyor tabiki isteksizliğimi  :sad1: "
"hadi doğumdan sonraki ilk aylarda canın yanıyor diye istemiyorsun zannediyordum ama aylar oldu artık hala normal doğum acısı mı bu" dedi bana geçenlerde...
off napıcaz bakalım, Allah sonumuzu hayretsin  :amin: :amin:



doruk38

kızlar sezeryendan sonra bende de çok ağrı oluyo. ne zaman geçer bu ağrı ??? neden oluyo bilginiz var mı ???



laracroftt

vay anasını bee herkes benım gıbıymıs :honk:
Ne yapmak gerek? Acaba bebeler buyuyunce gecer mı?

Bebelerı buyumus annelerın tecrubesını de rıca edıyım ::)

Balböceği

He bana diyorsun gülçin  :ehi:

Yok anam bende de is yok binde bir  :ehi: :ehi: :ehi:

laracroftt


bnsroni

Ben bebektan öncede isteksizdim bebek olunca hiçççç ısteyemıyorum..
Yangın var diye bagırasım gelıyor herif karsımda eserekli hareketler yapınca :cildir:
Kendime halim vaktim yok bide kocayla uğraş bu ne anlayışsızluk yaaaaayok anam beni psikologda paklamaz :ehi: