27 Nisan , 2024, 16:06:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ablalarım nolur bi yardım edin :(

Başlatan sevginedir, 26 Ekim , 2012, 23:46:27

« önceki - sonraki »

sevginedir

26 Ekim , 2012, 23:46:27 Son düzenlenme: 27 Ekim , 2012, 01:01:20 sevginedir
Ablalarım öncelikle kusurumu bağışlayın. Ben burayı bayan formu olarak gördüğüm için çekiniyorum. Kız arkadaşımla buluştğmda onun rahmine dokundum ama içine girmedim bakire aşağlara inmiştim biraz ama sokmadım parmağımı. Şimdi adeti 3 gün gecikti ve cok korkuyo. Yaptğmdan 1000 kere pişmanm hele bi de sevince canm ayrı parçalnyo. Sizce hamile kalmış olablr mi ? bende boşalmadı ykdu zevk suyu olablrdi lütfn bi yardm edn çok kötü durmdaym ?

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bu arada hamile kalmaz merak etme  :honk: :honk: :honk: simdiye kadar parmak sokmakla hamile kalani görmedik  :-ooo :-ooo :-ooo
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:


serserim

27 Ekim , 2012, 00:12:45 #4 Son düzenlenme: 27 Ekim , 2012, 00:17:50 serserim
parmakla hamile kalmaz içine boşalma olmadı dimi :dontknow: :dontknow: :dontknow: yani biriktelik olmadı

hümeyra_t_e

yavrucum korkma parmakla hamile kalınmaz ama daha bu yaşta öle şeylere merak salmayın el ele tutuşup masum öpücükler neyinize yetmiyo daha neyin ne oldugunu bilmeden töbe töbe.

krizantem84


sevginedir

27 Ekim , 2012, 00:49:31 #7 Son düzenlenme: 27 Ekim , 2012, 00:55:34 sevginedir
ilişki kesinlikle olmadı. zten demştm ya bakire . sadece üst kısımlar azck asağılara indm . Allah belamı versn bi dha böyle bişi yaparsm,  olmaz dimi ? Ablacm adeti olmuo bi yarın 3 gün geckmş olacak. Bu keder mahfetcek beni 3 gündür kmseye dyememek netten arastrp ağlamktn bktm. Yardım edn azda bi ihtimal olablr mi ?

krizantem84

kesinlikle iliski olmadiysa,kesinlikle hamilede olamaz

sevginedir

inşallah değildir . Yarın gebelik testi alcam sonucu görcez

krizantem84


sevginedir

yarın cevap yazmasm pozitif %99 kendmi öldrürür . cevap yazarsam negatifdr

ayy

KORKMA HAMİLE DEĞİLDİR.HAMİLEMİYİM ACABA DİYE STERS YAPMIŞTIR ONDAN GECİKMİŞTİR.YADA MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİNDEN GECİKMİŞTİR.AYRICA İDRAR TAHLİLİ YAPMAYIN KAN TAHLİLİ YAPIN ÖZEL BİYERDE.BUNDAN SONRADA DİKKAT EDİN  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

sevginedir

yaşadğmz yerde özl yk . idrar kesn olmaz mı ?

laracroftt

korkma korkma yoktur bısey
Ama nıye boyle ozenırsınız bılmem kı? :caca: Tamam kız hamıle degıl dıyelım ve tut kı kazayla bekaretını bozdun. Ne olcak ozaman? 18bıle yoksun evlenecek mısınız o yasta? Yada evlenmedın o kıza yazık degıl mı? Yapmayın boyle seyler, sev gonulden ama dokunma. ınsan sevdıgıne dokunmaya kıyamaz sızın bu yasta yasadıklarınız ılerde dusunemeyecegınız yaralar acar ruhunuzda. Sevgınızı kırletmeyın. Ben hamılelık oldugunu sanmıyorum ya stresten yada mevsımseldır. Adet gecıktıgı ıcın ıdrar testı sonuc verır.