gece beslenmesı ve bez degıstırme sorunsalı

Başlatan laracroftt, 25 Ekim , 2012, 03:46:53

« önceki - sonraki »

laracroftt

annısleeerrr :k06:
Gece beslenmesını nezaman ve nasıl kesebılırım?
Asya mama yedıkten 3-4saat sonra mutlaka kalkıyor. Suyla gecıstırıp uyutmaya calısıyorum bas bas bagırıyor asla yemeden yatmıyor. Ne zaman delıksız uyuyacagım ben :sad1:

Bıde mama cok ıctıgı ve buyudukce mıktarda arttıgı ıcın bez yetmez oldu. Eskıden aksam takıyodum sabah alıyodum. Sımdı gece degıstırmek zorunda kalıyorum kulce gıbı oluyor. Sabahı beklersem tum yataga gecmıs oluyor. Ama degıstırınce uyanıyor ve saatlerce uyatamıyorum. Bu kısır donguden nasıl kurtulurum,sız nasıl yapıyorsunuz?

dogdugundan berı gecelerı hep boyle zorluyo. Gece 12den once uyumuyor. 3saat arayla ayakta,bez degısırse en az 2saat sallıyorum uyumuyor. Ne kendıme ne esıme zaman ayıramaz oldum. Aylardır oturup bı sohbet edemıyoruz. Tam kız uyuyor oda ıse gıdecegı ıcın yatıyor benımde pestılım cıkıyor neyapıcam ben? Tek degılımdır umarım :y25:

Balböceği

Hmmm..  :-\ ben hiç gece bez değiştirmedim   :D

Gece beslenmesini kesmezsin ki, ben hala gece bir kere olsa bile veriyorum..

Kaç gibi yatıyor en az 4 saatte bir kalkması lazım, ya kucağına almadan mama ver...

Beze gelirsek şimdiki kullandığının bir numara büyüğünü al, geceleri kullan bu bezi Sabah'ta değiştir hemen

Kaka yapmadığı sürece değiştirme  :-\

Bu Arada yeni ayınız hayırlı olsun  :love9:

laracroftt

saol edosum :opucuk:
Doktorlar 1yasından sonra gece beslemeyın dıyorlar dıslerıne zararlıymıs ???  Bılemıyorum onlar oyle dıyor ::)
Asya 12den once yatmıyor sallasam da uyumuyor 3saat arayla kalkıp mama ıstıyor. Bı boy buyugu sızdırıyor edacım cunku yan lastıklerı tam oturmuyor
:cildir:
Mecbur suankı boyu kullanıyoruz. Asya 9,5kılo. Ben 4+ kullanıyorum yanı 9-20kılo arası. Bı boy buyugu 11-20kılo arası oda buyuk gelıo yanıı
Prıma bu arada.

muhribe

yigit bazen gece yatar sabah bizle uyanir
bazen emmek icin uyanir gece
belli olmuyir yani
ama senin kizin uyanmasi cok normal. daha kucuk.ve sik acikiyor
beze gelince yakin gecmise kadar ben de alirdim altini gece uyaninca
boyle boyle buyuyecekler canim

laracroftt

betulcum sorun degıl yapıyorum zaten ama normal olup olmadıgını ogrenmek ıstedım.ıslak mendılle sılmıyorum gece alırken yınede uyanıyor ve kolay kolay uyumuyor
Uykusuzluk cok koyuyor ama yaa adam fosur fosur uyuyor dun gece saat 3ten 5e kadar salladım. Anca uyudu,7de kalktı bı daha mama yedı sonra 9,30ta kalktı tamamen. :cildir:
Bugunde bayram evde de degılız geberıom uykusuzluktan :(

laracroftt


kelebegimm

Benim oğlumda aynı altını açınca tamam iki saat uyumuyoooo
4 de uyaniyo 6 ya kadar oyalaniyoruzzz su sesi açıp beşiğine koyuyorum azcik oyalaniyo sonra yine basliyo en son sarılıyoz poposunu pispislaya pispislaya uyutuyorum
Hadi biz kucuguz ama sizin artık yavaş yavaş düzene girmesi lazım off böylemi devam edecek efedee sole 4 5. 6 saat kesintisiz uyurmu acaba :icon_scratch:


]

laracroftt

valla cnm dogdugundan berı aynı asya. Hep cektırdı bana saolsun mılletın bebeklerıne ozenırdım besıge koydugu gıbı uyuYolar. Benımkı yasına gırecek hala duzensız.

Balböceği

Bak ne diyecem çocugu gün icinde sadeçe seninle mı hani yabancıların aralarına sokuyor musun  :dontknow:


laracroftt

cogu zaman yalnızız ama yadırgamaz kalabalıgı oynar,sever yanı

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

gercekten zormus ya hic uyumuyomu deliksiz hayret ettim  :-ooo öyle mi alisti hep öylemi gitcek acaba  ??? ins düzelir ya zor uykusuzluk  :sleepy1: Allaha sükür ecrinim gece uyuyo sabah kalkiyo altinida yatmadan degistiriyom sabah kalkinca bidaha degistiriyom  :nazar: seninki emeklemye baslamadimi yorulupda uyumasi lazim ya  :-\
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

fıstık

Uyumadan önce yoğurt yedirmeni tavsiye ederim

Hem mamadan daha tok tutar hemde uyku verir

Hemde sıvı olmadığı için bez dolmaz  :icon_thumright:



laracroftt

yok arkadasım emeklemıyor yurumeye calısıyor dırekt. Yoruluyor da ama genede delıksız uyumuyor ıste :(

Nagehan benım kız gece kasıkla beslenmeyı sevmıyor. Bıberon ıstıyor bu yuzden kasık maması vs. Veremıyorum. Ama gece yatmadan arı mama yapıyorum prınc unlu bıraz sulandırıp bıberonla verıyorum. Alttan ıkı dısımız cıktı acaba ustler mı gelıyor ondan mı yapıyor bılmıyorum.
Bu gece almadım altını sabah aldım delıksız uyumasada yınede saatlerce sallamadım enazından. Ama sabah yıne batmıs ustu bası carsafı :cildir:

__nil__

cnm benim kızımda 3-4saate bir kalkıyor asla beslenmeden yatmıor su filan istemiyor.bende 4+ kullanıyorum prima duru da 9.500 kilo ama bende gece takip sabah değiştiriyorum bez dolu oluyor ama taştığını görmedim.senin neden sızıyor ki acaba szdırmaz diyorlar hiç duymadım kimseden de sızdığını filan.daha sıkı taksan yapışkanlarını filan öyle denedin mi?
bende eğer durunun bezini değiştircek olursam asla uyumaz bi daha açılır uykusu ondan besleyip yatırıyorum ama anlıyorum seni deliksiz uyumamak çok yorucu oluyor.duruda gece 12-1 gibi uyuyo.bende kendime ve eşime çok zor zaman ayırıyorum kızım daha uyumadan eşim uyumuş oluyor çoktan koltukta



krizantem84