27 Nisan , 2024, 12:37:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeğim anneciğinden ayrıldı:(((

Başlatan ayse_etiskenece, 24 Ekim , 2012, 21:13:46

« önceki - sonraki »

_inci_tanem_

Alıntı yapılan: ayse_etiskenece - 31 Ekim , 2012, 10:46:48
zaman geçereken bi taraftan iyi gbi oluyorum kendimi toparlıyorum zannediyorum veya etrafımdakilere öle göstermek istiyorum...ama içim her geçen gün daha çok yanıyor sanki..boşlukta hissediyorum kendimi

ayşecim öncelikle RABBİM bol sabır versin  :y25: :y25:
İnşallah en yakın zamanda hayırlsııyla sağlıkla acını dindirecek meleğin gelir  :amin: :amin: :amin:
nedeni araştırılıyomu bazı ilerleyen gebelik haftalarında bu tip durumlardada kan pıhtılaşmasındna falan olabiliyomuş RABBİM bu acının tekrarından ve beterindne korusun cümlemizle birlikte  :amin: :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

makaron

Bu nasıl bir acı, nasıl bir imtihan. allahım sana bol bol sabor versin. Unutmak belki imkansız ama alıştıracak sabır versin. ben daha kalp atışlarını bile duyamamışken nasıl da alışmıştım. Kim bilir sen neler yaşadın. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın da kucağına alırsın bebeğini. Sebebi araştırılıyor mu?

ayy

BURAYA GELİP GELİP BAKIYORUM BİŞEY  YAZAMADAN ÇIKIYORUM :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
AYŞECİM RABBİM SABRINI VERSİN CANIM BİDAHA YAŞATMASIN :amin: :amin: :amin:
İNŞALLAH YENİDEN GELECEK MELEĞİN SAĞLICAKLA :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk:

tuba_alanya

çok üzüldüm... üzülme diyeceğim ama biliyorum işe yaramaz.. demekki hayırlısı böyleymiş.allah sabır versin inşallah.. yıpratma kendini umudunuda kaybetme allahın izniyle yeniden olur inşallah :amin: :amin: :amin:

ayse_etiskenece

inş arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...plesenta ve kordon inceleniyor 20 gün sonra çıkacak rapor demişlerdi ayın 15 inden sonra çıkar inş..40 ım çıkınca aralık başı gbi hastaneye gtcem zaten tahlillere falan bakılsın diye bide miyom vardı onada baktırcam alınabilir belki herşeyin hayırlııs bend ebilmiyorum..ama hamilleiğimde bi doktor bebeğin beslendiği damar direnç gösteriyor demişti ondanda kaynaklanabilir belki bilemiyoruz..ordan besin gtmeyince yavrumunda küçük kalbi dayanamadı galiba hep öle mi bölemi derken tam bi nedeni yok şimdilik..ama diğer gebelikte kontrollerimi daha iiy bi dr bi araştırma hastanesinde olmma gerekiyor aynı şeyler yaşanmaması için

burcum

canım yazdıklarını okudukça kalbimi biri avcunun içine alıp sıkıyor sanki ALLAH ım sana sabır versin :amin:
tez vakitte de acını hafifleticek sağlıklı bir evlat versin :amin: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:

elfo

Ayşecim yeni gördüm ne kadar zor bişeydir tahmin bile edemiyorum. Rabbim mükafatını kat kat versin, şu acı günlerini unuttursun inş. inanıyorum ki sen şu an annenden doğduğun günkü gibi tertemiz günahsızsın. yaşadığın bu acı inş. tüm günahlarının dökülmesine vesile olmuştur. Evladınla bu dünyada belki bu mutluluğu yaşayamadın ama sadece bir ertelenme gibi bakmaya çalış. bu mutluluk inş. fazlasıyla öbür dünyaya ertelendi  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



masal12

canım benim inan çok üzüldümm yüreğim sızladı cok zor gunler yaşıyosun allah sabır versin yuce mevlam bir dahakine saglıklı gebelik yasatsın  :amin: :amin: :amin: :amin:

ezgi0909

canım Allah yardımcın olsun  Allah sabırlar versin.İnşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın ve sağlıkla sıhatle hayırlı doğumlar yaparsın.Çok çok geçmiş olsun.

DoctorGunel

canim benim  Rabbimden Hayirlisi boyleymis demek..insallah en kisa zamanda RABBIM meleyini sana gonderir..AMIN..
RABBIM BEBEGIM SANA EMANET...

ayse_etiskenece

Alıntı yapılan: elfo - 04 Kasım , 2012, 20:39:49
Ayşecim yeni gördüm ne kadar zor bişeydir tahmin bile edemiyorum. Rabbim mükafatını kat kat versin, şu acı günlerini unuttursun inş. inanıyorum ki sen şu an annenden doğduğun günkü gibi tertemiz günahsızsın. yaşadığın bu acı inş. tüm günahlarının dökülmesine vesile olmuştur. Evladınla bu dünyada belki bu mutluluğu yaşayamadın ama sadece bir ertelenme gibi bakmaya çalış. bu mutluluk inş. fazlasıyla öbür dünyaya ertelendi  :amin:
çok zor canım gerçekten 2 haftayı geçti ama ilk günkü gbi içim sızlıyor...çevreme pek göstermiyorum bunu..anne olmak bambaşka bişey gerçekten herşeyi ben yaşadım en ince ayrıntısına kadar bebeğimin her kıpırdanmasında nasıl mutlu olurdum anlatamam her akşam onu dinlerdim hareketlerini konuşurdum onunla..çok bağlanmışım şimdi boşluktayım o yüzden..tabi rabbime sığınıyorum o bambaşka..ailem yanımda herzaman..kendimle başbaşa kalınca o kötü oluyor işte..innaıyorumki rabbim mükafatını kat kat verecek her zorluğun arkasaında bi kolaylık var çünkü..dualarını eksik etme

mavişim80

canım şok oldum okyunca rabbim sabır versin.şefaatcin olsun inş.
dualrımız seninle...
rabbimden hayırlısı böyleymiş .. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

elfo

ayşecim raporun çıkmıştır sonucunu merak ettim
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ayse_etiskenece

Alıntı yapılan: elfo - 11 Aralık , 2012, 09:17:05
ayşecim raporun çıkmıştır sonucunu merak ettim
yüzeysel incelemede gelişim bozukluğu falan yok zaten temiz çıktı o...kordon sonucuda mayıs gbi çıkacakmış..6 ayda çıkıyormuş nasıl iş anlamadaım..kendimde genetiğe kan vermiştim pıhtılaşma falan varmı diye ama bu sıralar çıkar oda..bişey çıkacağını zannetmiyorum pıhtılaşma olsa düşükle sonuçlanıyor benim öyle değil kalbi durdu...büyük bi ihtimal..bi ara doktor bbeğin beslendiği damar direnç gösteriyor demişti..artık iyice direnç gösterdi kan gtmedi galiba..bbeğimde dayanamadı tabi...onada bi çare yok haliyle..daha büyük olunca sezeryanla alıyorlar yaşıyor benim daha 26 haftalıktı..bide miyom var bende gebelikte 7 cm olmuş onunla uğraşıyorum şimdi doktor 2 ay sonra gel yine bakalım küçülecekmi ona göre ameliyat yaparız dedi..yani tekrra bbeiş düşünmeden önce miyomdan kurtulmalıyım..herşeyin hayırlısı rabbim biliyor herşeyi dualarını eksik etme canım...bu arada senin hamilleik nasıl gidiyor???

ayy

ayşecim genetik ve phtılaşamyı yapman iyi olmuş canım...pıhtılaşma sadece düşük yapmıyor bebişin kalbinin durmasınada sebep  oluyor hatta ileriyse hamile kalmayı dahi zorlaştırıyor...dr benden istemedi ama ben tüp ncesi yapırdım...hatta  genetiği 3 .tüpten sonra istemelerine ragmen onuda yaptırdık eşimle bana..çok şükür bişey çıkmadı...eminim sendede çıkmaz ve sadece bu gebeliğinle ilgili bir sorundur...yeniden sağlıcakla gelecek kuzun inşalah :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: