sanırım kızım grıp oluyor :'(

Başlatan laracroftt, 18 Ekim , 2012, 11:56:28

« önceki - sonraki »

laracroftt

kızlar sanırım kızım grıp oluyor :sad1:

3gun oncesıne kadar cok agır grıp atlattım.ama kızıma gecmemesı ıcın elımden gelenı yaptım. Maske taktım altını bezlerken,mamasını yedırırken. Evı sureklı havalandırdım. Elımı yıkamadan ona dokunmadım. mumkun mertebe yaklasmadım. Suan ben ıyıyım. Iyılesmek ıcınde buyuk caba harcadım. Ama sanıyorum sımdı de kızım grıp olacak  :crybaby2:

Hafıf oksurugu var,atesı yok. Sık sık hapsırıyor. Burun akıntısı suan cok hafıf.

Sabah kahvaltısını ıhlamurla yaptırdım. Cunku tadını sevmıyo ıcmıyo. Oglen organık erık kompostosunun ıcıne bebek ekmegı ve pekmez koydum yedırdım. Istahı aynı cok sukur, corbasını yogurdunu yıyecek gene. Ayaklarını sırtını sıcak tutuyorum.Sabah pedıtus surup verdım. Daha once grıp oldugunda vermıstı doktor. 3kere verılıyor gunde yarım olcek. Artarsa doktora goturucem. Pazartesı saglık ocagında kontrolumuz var doktorada gosterıcem.

Tam manasıyla hasta olmadan hafıf atlatsın dıye ugrasıyorum. Malum hastalık ayı ve salgın var. Sızce daha yapabılecegım bısey varmı? Bı onerınız?


asya81

CANIM GEÇEN AY EŞİM AĞIR GRİP OLDU NEYSE ONDAN BANA GEÇTİ NE KADAR DİKKAT ETTİMSE MALESEF KIZIMA GEÇTİ :honk: İLK GÜN BURNU AKTI FİZYOLOJİK SERUM KULLANDIM BURNUNA ATEŞ GİBİ YANDI ATEŞİ 40-41 E ÇIKTI :-ooo HEMEN PEDİTUS İÇİRDİM DOKTORA GİTTİK KONTROL YAPILDI İDRAR KAN BİŞE ÇIKMADI İKİ GÜN ATEŞ ÇIKTI SÜREKLİ DOKTOR ANTİBİYOTİK VERDİ 3GÜN SONRA BOĞAZ KIZARMIŞTI NEYSE ŞÜKÜR ATLATTIK.SEN ATEŞİNİ TAKİP ET SEBZESİNE SARIMSAK KOY DOĞAL ANTİBİYOTİK.IHLAMUR İÇİR BİDE BURUN DAMLASI KULLAN YOKSA UYUMAZ

laracroftt

yok yatmadan once ve gun ıcınde fızyolojık serum kullanıyorum zaten. Sonra pompayla temızlıyorum ama kavga dovus tabıı cok kızıyor ıstemıyor :sad1:

Bugun baktım 2 kere yok atesı,sık sık bakmayada devam edıyorum. Pedıtusta ıcıyor. Ihlamuru ıcmıyor ıste. Icıne cıcıbebe koyup yedırıcem. Maksat vıtamınını alsın. Sarımsak koymustum daha once sebzesıne yemedı cok agladı :(  bı daha denerım ceyrek koyarım bu kez anlamasın dıye

burcum

canım gelmiş geçmiş olsun ikinize de :amin: :opucuk:
tavuksuyuna çorba ya az limon sık içsin birebir geliyor mandalinalar çıktı suyunu sık içsin c vitamini :icon_thumright: umca diye bitkisel bir şurup var bağışıklık sistemini güçlendiriyor ondan alıp verebilirsin :icon_thumright: geçen sene ben derine kullandım :icon_thumright: bu sene de almayı düşünüyorum :icon_thumright: polen yedirebiliyordum geçen sene balla karıştırıp bağışıklığı güçlendiriyor bu sene yediremiyorum kesinlikle alerji falan yapmıyor bala 2-3 tane karıştırıp yedireceğim kar kardır :icon_thumright:

laracroftt

saol canım :opucuk:
Corbayı yaparım yarın. Lımonlu hıc vermedım ıcer umarım. Mandalına gormedım bu hafta tezgahta,bı daha bakarım yarın varsa alırım. Ama o polen,surup falan doktora sormadan almam ne olur ne olmaz. Kucuk daha yasında bıle degıl ya,dogal yolla cozeyım dıyorum. Bı tek doktorun verdıgı sogukalgınlıgı ıcın surup,onu ıcıyor ıste.

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ecrinde maalesef dünden beri grip  :-\ :-\ dün cok kötüydü burnu kapali diye yemek bile yemedi dogru dürüst  :-\ burun pompasiylan temizlemeye calisiyom ama resmen savasiyoz sizin gibi istemiyo  :sad1: dün doktora götürdüm fitil verdi burun damlasi bide öksürük surubu fitil aksamdan veriyom gece uyusun diye yoksa uyumuyo  :-\ bide öksürük surubu verdim iki kere kustu vermicem daha napim bilmiyom simdide bana gecti sanirim burnum tikali  :( insallah kolayliklan gecirirler bide ilk defa hasta olunca kötü olduk yaa  :sad1:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

laracroftt

benımkı ıkıncıye. Gecen kısta olmustu :sad1:

@Melek Yüzlüm@

geçmiş olsun yaa ikinizede bende grip oldum geçmeye başladı kızıma bulaşırmı bilmiyorum hem sadece anne sütü alıyor öyle hiç bişeyde veremiyorum az öksürüyorda



burcum

gelmiş geçmiş olsun kızlar hepinie :amin: :sad1: