Eski nişanlımla aynı işyerınde çalısmam doğrumu sizce

Başlatan Krem, 14 Ekim , 2012, 00:23:04

« önceki - sonraki »

Krem

selam kızlar forumunuza yeni geldim  4 yasına kızım var ve bekarım ..

nerden baslasam nasıl anlatsam bilmıyorum ama anlatmam lazım birilerine çünkü kızımdan başka kımsem yok ..
bundan  4.5 - 5 sene önce nişanlıydım aile zoruyla nişan yaptık kendi sevdiğim başka bir adam vardı ailem ona vermemek için beni baska bırıyle nısanlandırdılar .. ve 6 ay nişanlı kalabıldik 6cı ayın sonlarında nişanlım tarafından tecavüze ugradım kımsenın basına vermesın böle bır durumu rabbim o an ölmek için elimden geleni yaptım nişanlım benden ıstedıgını alınca sonra beni terk etti hal böle olunca babamda kabul etmedi beni başını öne egdırdıgım için .. binlerce kez şükredıyorum ki abim ve yengem  sahip çıktı bana  sonra hamile oldugumu öğrendim yine bebegımı düşürmek için neler sarfettim sigaralar mı içmedim merdivenlerden koşa koşa mı inmedim agır şeyler mı kaldırmadım ne yasaksa gebelıkte herseyı yaptım  :sad1: ama bebegım bunlara ragmen beni bırakmadı ki bunları sölerken utanıyorum iyikide bırakmamıs herseyım oldu benım o  :love9: bebeğimi doğurdum meger ne güzel bır duyguymus anne olmak paha biçilemez  :love9: sımsıkı sarıldım kızıma şimdi buyuttum 4 yasında cadı bir kız oldu  :k06:
bu arada ben kendimi gelıstırdım ehlıyet aldım , araba aldım ev aldım tabı abımın yardımıyla  :love9: kendi düzenimi kurdum allaha sukur maasımda iyi , çalıstıgım işte mevkimde iyi .. şimdi çok mutlu bir hayatımız var bebişimle  :nazar:
iş değişikliği yapmam gerekıyordu 1 ay önce işimi değiştirdim ve eski nişanlımda orda çalısıyormus onu gorunce beynımden vurulmusa döndum o kadersız gunden beri kendılerını hıc gormemıstım ta ki bu işe girene kadar ..

Kendisi de halen bekar suan , iş gereği sürekli karsılasıyoruz ufak laf çarpmaları olmuyor değil .. kızım oldugunu halen bılmıyor sölemedim kendisine ama kızımı gördü evlenmiş boşanmıs olarak biliyor beni ,
ve ben korkuyorum işimi kaybetmek de ıstemıyorum uzun zamandır böle bır teklıf beklıyordum oda oldu sonunda ..
ama korkularımd avar ya kızımı öğrenırse ya elimden alırsa onu diye süphe içerisindeyım  :sad1:
eger işten ayrılırsam maddı durumdan zorlanırım , eger ayrılmasamda bana rahat vermeyecek bir keresinde de evime kadar takıp ettı uzaktan baktı gıttı sadece ..

sizce ne yapmalıyım bu durumda akıl verın bana  :sad1:

Balböceği

Öncelikle hosgeldim aramıza  :opucuk: okudum mesajımı cok üzüldüm İnan ne diyeceğimi bilmiyorum  :dontknow:

Allah kimsenin basına vermesin de, ben olsam ne yapardım diye düşündüm durdum..

:dontknow: :'(


burcum

sakın kızının ondan olduğunu bilmesin hakketmiyor karaktersiz :caca: muhattap olma gaza gelme umursama sen onsuz güzle hayatına devam et :icon_thumright:

Balböceği


laracroftt

bencede asla bılmesın
hatta aynı yerde calısmanız bıle sana zarar verır. Senı sıkıstırır,ters bı laf eder allah korusun cok zor. Bulabılıyosan baska ıs bul, onun yuzunu gormek bıle altust edecek psıkolojını zamanla. Imkanın varsa ayrıl bence.

bnsroni

Dizi gibi...
Başına getirmiş olduğu bunca olaylardan sonra onunla aynı ortamı solumak psikolojini bozabilir fakat işten ayrılmak çözüm değil.
Çünkü evine kadar öğrenmiş yıllar sonra bulduğu bu fırsatı kaçıramaz diye düşünüyorum..
Birde bebeği öğrenmesine mani olman çok yanlış her ne kadar tecavüz sonucu dünyaya gelmiş olan bir bebek olsada babası belli. Er yada geç bunu öğrenecek savaş açacak sana.
Elinden alacak diye korkma senin hakların var o yaştaki cocugu elinden asla alamaz.
Tek sorun yıpratıcı bir dönem gecırecek olman.
Allah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı olsun ::)

Krem

Şuankı işim benim için gelecegım için güzel bir iş bırakmak istemıyorum o yuzden o da orda güzel bir mevkide .. kızımı sölemeyı dusunmuyorum bu zamana kadar nasıl büyüttüysem sımdıde onsuz devam edebılırım bende babasız buyudum sayılır nasıl bır sey oldugunu bılıyorum bazen dusunuyorum haksızlık yapıyosun dıye ama böle baba hem kızıma hem bana hayır getırmez diye dusunuyorum

muhattap dahi olmuyorum kendisiyle ama iş gereği konusmamız gerekıyor sadece o konuda gorusuryoruz geçende iş yemegıne çıktık yemek bitene kladar sürekli gözlerı bendeydı arkadaslarım öle soyluyor

tek korkum kızım şimdi ya bende kendıme baska guzel bır mutlu yuva kurucam o zaman belkı rahat olurum ama bunuda istemıyorum kımseye guvenım kalmadı yasadıgım olayları halen daha atamıyorum üzerimden uzun bir süre tedavı gordum pskolojık olarak yeni yeni kendıme gelıyorum sayılır kızım için yapıyorum en azından bunları  :love9:

gökkusağı

cnm çok zor bi durum allah yardımcın olsun ama o adam ne seni ne de baba olmayı haketmiyor bence  :caca:

keşke evini bilmeseydi takip ettiğini farkettiğin an eve gitmeseydin keşke  :-\

ne karaktersiz insanlar var yaa allahın cezası pislik  :violent1: :violent1:

en azından abine söyle yalnız olduğunu düşünmesin anlattığın kadarıyla abin aklı başında mantıklı bi adam bi yolunu bulur belki  :dontknow:
Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.!
..diyor ki;
Eyy kul'um.!
imtihan'ın RABBiN.!...için,
Sabret.! ♥

Krem

keşke eve kadar takıp ettıgını anlasaydım buna musade etmezdım zaten ama farkedemedım ki  her zaman işini böle gizli saklı yürütmüştür kendisi

abimede dedim sağolsun çok yardımcı oluyor bana 1 hafta yanımda kaldı takıp ettıgını söledıgım zaman eger bırsey olursa diye ..

işe gitmek hiç istemıyorumm onu gordukten sonra kendımıde veremıyorum  :'(

beni görunce o sırıtması yok mu allahım insan hıc mi vıcdan azabı duymaz  :cussing: o kadar ah doluyum ki ona karsı rabbim versın cezasını mahvettı hayatımı en güzel yaslarımda  :cussing: :crybaby2:

gökkusağı

kul ettiğini bulmadan allah canını almaz ben buna inanıyorum cnm belki de allah senin karşına tekrar çıkarttı ki başına geleceklere şahit olacaksın.herkesin kalbindekini veriyor herkesin cezası ahirete kalmıyor  :icon_thumright: sana çektirmiş,allah senin ve kızın için hakkınızda hayırlısı neyse onu versin  :amin:
Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.!
..diyor ki;
Eyy kul'um.!
imtihan'ın RABBiN.!...için,
Sabret.! ♥

serserim

ALLAHIM GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKTIIII AKTIIIII SEL OLDU :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ALLAH RAZI OLSUN ABİNDEN YENGENDEN SANA SAHİP ÇIKMIŞ :amin: :amin: :amin: :amin:BENİMDE BİR ARKADAŞIM VAR SENİN YAŞADIKLARINI YAŞAYAN ÇOCĞU YOK AMA ABİSİ NELER NELER YAPTI ONA YENGESİDE DAHİL ALLAHINDAN BULSUNLARRR :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: CANIM BENCE BU ADAMDAN UZAK DUR SAKIN KIZININ ONDAN OLDUĞUNU SÖYLEME BABALIK DUYGUSU YOKTUR ONUN :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: SEN EN YAKIN ZMANDA BAŞKA BİR İŞ BUL BU ADAM SENİN İYİCE PİSİKOLOJİNİ BOZUCAKTIR ONUN PİS SURATINI GÖRMEK BİLE SANA YETİYORDUR DA ARTIYORDUR HAZIR KIZINLA TOPARLANMIŞKEN ONDAN UZAKLAŞMAYA ÇALIŞ CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

fıstık

Canım yaşadıkların gerçekten kolay şeyler değilmiş Allah kimseye vermesin  :amin:

Sana geçmişte bu kötülüğü yapan yeniden sana yaklaşmayı düşünücektir

Nasıl bi işte çalışıyorsun bilmiyorum ama yalnız kalmamaya falan dikkat et

Gece mesaisi gibi bi durum olursa sakın kabul etme

Allah korusun sana tekrar bişi yapabilir

Ve bence enkısa zamanda kendine yeni bir iş bak

Onu her gördüğünde strese giriceksin yaşadıklarını yeniden yaşayacaksın

Bence hem ahlaksız hemde tehlikeli biri uzak dur derim



laracroftt

ya tamam ısın cok ıyı olabılır. Ama baska bır subesı yok mu tayın ıstesen mesela? ben yapamazdım. Neolursa olsun baska bır ıs bulur bulmaz ayrıldım. Yok yapamam katlanamam o suratı gormeye :( allah yardım etsın,rabbım kotu gunler gostermesın bı daha ınsallah okadar zorkı durumun :sad1: hatta evın kıra olsaydı evını bıle degıstır derdım. Bu cok agır,sana yaptıklarını odeyecek elbet hıc suphen olmasın. Rabbımın adaletı cok buyuk. Keske zamanında sıkayet etseydın de ıcerı attırsaydın o namussuzu :caca: adi,yuzsuz,arsız herıf :caca:  sırıtıyor hee bıde utanmadan ??  Allah bın turlu belasını versıııınn :caca:

Tutamadım cenemı gene ama dayanamadım napıyım :(

muhribe

ben de işini değiştirmen gerektiğini düşünenlerdenim.
hani demişsin ya beni gördüğünde sırıtıyor..  :cussing:
bunu şöyle yorumladığı için yapıyor olabilir mi: ben zamanında bu kıza şunu şunu yaptım ama bak hala yanımda, yakınımda.. demek ki bana meyili var  :sad1:
kötü manada söylemiyorum bunları, kırdıydam affını diliyorum, ama şereften yoksun kimseler karşısındakileri de kendileri gibi arsız sanarlar..
belki iş değiştirme kararın seni zor günlere taşıyabilir, maddi-manevi sıkıntı çekebilirsin. ama bence bulunduğun işyerinde senin can güvenliğin yok. bazı sıkıntıları göze al ve kararını ver..
kızın konusunda ise bence sesini çıkarma. haysiyet sahibi olsa sana bunları yapmazdı.
nişanlısına bunları yapan kızına mı sahip çıkacak  :dontknow:
Allahından bulsun, Rabbim sana yaşattıklarını bu dünyada da ahirette de sorsun ona  :amin:

Krem

sırketın baska subesı var ama yurt dısında orayada gıtmek ıstemem yabancı bıryerde yapamam gıbı çok dusundum ısten cıkmam konusunda ama böle bır fırsatı yakalıyordum oda geldı ayagıma .. ama iş aramayada devam edıcem bulana kadar sabretmem lazım ..
aslında kızlar ne dusunuyorum bılıyormusunuz sikayet etmek ıstıyorum ama korkuyorumda tekrardan musallat olucak yıne tehdıtler havada ucusucak offf bılmıyorumm yada dedıgınız gıbı tasa taragı toplayıp baska sehıre yerlesmek bırıkmıs param var bıraz abımde destekcım olur kredı de çekebılırım ama işimi ayarlamam lazım bunun için ..

o kadar ah edıyorum ki rabbım tez zamnada cezasını versınnn

dualarınız için sağolunn  :opucuk: