Sütüm Bitsin İstiyorum Artık

Başlatan esmerim:)), 08 Ekim , 2012, 08:52:25

« önceki - sonraki »

esmerim:))

Kızlar bebısım benı emmeyı bıraktı :y25: daha 4aylıgız halbukı cok guzel emıyordu bırden emmedı gecelerı emdı sadece.resmen haftalarca savastık o agladı ben sınırlendım pısıkolojım alt ust oldu bu ara :y25:
cok uzuldum emmedıgı ıcın.noldu anlamadık..
ac bıraktım gene emmedı zayıfladı resmen mecbur mama verdım kasıklada doyuramadı kendını bıberona basladım suanda ıyı sukur :nazar: :amin:
bende ugrasmıyorum artık uzulmuyorum emmıyo dıye,sutumde azaldı galıba gunde bı kac kez sagıyorum dondurucuya atıyorum,artık gecelerı bıle emmıyo dogru durust cekıp bosaltmıyo bebısım..bende mama verıyorum ek gıdaya kasık mamasına basladım zaten.3,4aylıgız 4den gun aldık.
sagmaklada olmuyo goguslerım geceden sabaha tas kesılıyor dokunamıyorum bıle barı sutum bıtsın nasıl bıter bu sut,nasıl gerı gonderırım?bazı yerlerde sagmak cogaltıyo yazmıyor sagmakta ezıyet ya sureklı olmuyo..

°•.ℓανιηуα.•°

offf canım   :sad1:

sen anlattıkça ben bi tuhaf oldum. bilirim o gözğüslerin taş gibi olup sızlatmasını,süt sıtması nöbetlerini.

Allahım yardımcın olsun.  :amin:

bebeğinin emmemesine üzüldüm. ama bence sen sağmaya devam et. bi yere depola. biberonla ilerde verirsin. sağabildiğin kadar sağ. belki bebeğindeki bu isteksizlik geçici. 1 ay sonra yeniden emmek isteyecek. sen sağ ki sütün kaçmasın. bitirmeye çalışma.

biliyorum artık dayanamıyorsun,gerçekten zor.. ama dayan bak canım sabırlı ol. annelik işte yaaa..... seni çok iyi anlıyorum.



asya81

benim 3.ay bitti sütüm emzirenlere özeniyorum pompa sütü arttırsa benimki artardı pompa bebek gibi çekmiyor.sen sağ ek gıdalarla bile verirsin en azından 6 ay alsın sütünü biberon veya ek gıdayla.gerilmen normal boşver sen sağ belki tekrar emer uyuyunca dene ara sıra