bana yardımcı olur musunuz lütfen..

Başlatan jiliptay, 05 Ekim , 2012, 20:10:44

« önceki - sonraki »

jiliptay

05 Ekim , 2012, 20:10:44 Son düzenlenme: 07 Ekim , 2012, 20:40:20 jiliptay
Merhabalar,
ben geciktirici hap kullanmıştım iki gün kadar sonrasında hapı bıraktım ama 7 gün sonra regl oldum 11 eylül de.sonrasında yani ayın 20 sinde falan ilişkiden sonra çok çok az bir kanamam oldu kanamada değil aslında akıntı gibi regl oldum sandım fakat ertesi gün herhangi bir akıntı kanama vs bişey yoktu.11 eylülden sonra korunmadan birlikte olduk.bu dönem bi halsizlik yorgunluk hali mevcut kasıklarımda da ağrı oluyo zaman zaman.hamilelik belirtilerine bakarken yerleşme kanaması diye birşey okudum acaba benim yaşadığım durum bu mu hamile olabilir miyim?? :icon_scratch: :icon_scratch:
Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşların geri dönüşünü bekliyorum,şimdiden teşekkürler..

jiliptay

konuyla ilgili lütfen yardımcı olur musunuz lütfen..sabırsızlıkla bekliyorum benim için gerçekten çok önemli..

laracroftt

cnm adetın kac gun suruyor? Bu yasadıgın adet bıttıgınde temızlenme kanaması olabılır. Hamıle olabılmen ıcın ekım ayının 11ını bekle. Eger bu tarıhın ustunden 3-5gun gecerse ıdrar testı yaparsın evde.cıkar ozaman. Ama suan ıcın hamıle kalıp kalmadıgını soylemek mumkun degıl. Adetın gecmeden doktor bıle bısey dıyemez kesın sana. yerlesme kanaması olması ıcınde adetının azda olsa gecıkmıs olması gerekır. Acele etme gunlerını takıp et sadece ;)

jiliptay

adetim normalde 3-4 gün sürüyo sanırım haklısın biraz daha beklemek en dğrusu..teşekkür ederim  :)

burcum

reglin her ay günüde mi olur mesela benim her ay 3 gün öne çeker geçen ay ayın 11 de olduysan ve 3-4 gün öne çekiyorsa şuan regli olman gerekir kan testi yaptırabilirsin buarada korunmadan birlikte oldunuz bebek düşünüyormuydunuz?

jiliptay

normalde benimde öyle oluyo 28 günde bir oluyo yani deddiğin gibi 3-4 gün geri gelerek bugün yarın olmam gerek en geç. bikaç defa korunmadan birlikte olduk çocuk şu andüşünmüyoduk yani en azından ben düşünmüyorum eşim çok istiyo ama daha yeni evli olduğumuz için ben biraz daha zamanı var diye düşünüyorrum ama tabi hamileysem de yapıcak bişey  yok.çok fazla ümitlenmek istemiyorum da ama garip belirtiler de var mesela hayatta tatlı yemem ben sevmem geceniin 3 ünde kalktım baklava yedim ve bi haftadır falan sabah kalktığımda midem bulanıyo yemek yiyemiyorum doğru düzgün herşey kokuyomuş gibi geliyo..

burcum

canım madem şimdilik düşünmüyordun eşine söyleseydin önlemini alsaydı ama olursa kabulünüzmüş hayırlısı diyelim o zaman idrar tahlili yapsan da çıkar ben regli olmam gereken gün yapmıştım çıkmıştı :icon_thumright: hadi al da yap :muzz:

jiliptay

bugün aldım ama yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum  :)  belki de sonucu görecek cesaretim yoktur ya da dedim ya çok ümitlenmek istemiyorum beklesem mi yaa off allak bullak oldum çünkü deli gibi merak ediyorum :)

laracroftt

e elınde varsa yap sonucunu burayada yaz ama ;)

burcum

canım hem daha sen düşünmüyordun bebek eğer yoksa üzülmezsin
testi almışsın yapmak için ha bugün yapacaksın ha 2 gün sonra ne farkeder :dontknow:

jiliptay

haklısınız sanırım yapıp dönüyorum size =) hakkımda hayırlısı artık..ikinize de teşekkür ederim gerçekten konuşmak iyi geldi sizlerle..

jiliptay

Testi yaptım sonuç negatif bakalım ne kadar süre sonra adet olcam acaba

burcum

testi yapalı ne kadar oldu benim ki yarım saat sonra belli belirsiz flu bir şekildeydi hatta inanmadık yok istediğimiz için bize öyle geliyor görmek istediğimiz şeyi görüyoruz dedik o kadar fluydu yani bekle bakalım hakkınızda hayırlısı olsun ALLAH sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım :opucuk:

laracroftt

hayırlısı olsun cnm. Madem daha yenı evlısın bebek ısını bı sure daha erteleyebılırsın. Evlılıgın tadını cıkar,onunde sonunda olur bebek nasılsa. Allah elı ayagı duzgun,hayırlı evlat versın :amin:

jiliptay

iyi dilekleriniiz için teşekkür ederim.. :) benim oldukça net tek çizgi şimdilik 15-20 dk falan oldu bazılarında geç çıkıyomuş dedikleri için atmadım zaten ama tek çizgiyi gördüğümde üzüldüğümü farkettim biraz garip oldum diyebilirim..