29 Nisan , 2024, 09:00:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Cinnet Geçiren Anne Bebeğini Boğdu

Başlatan ยรlคภ๓คz göภlüm, 01 Ekim , 2012, 15:35:19

« önceki - sonraki »

burcum

Alıntı yapılan: laracroftt - 02 Ekim , 2012, 09:55:31
ayy yok kendımı kaybedıyorum ben boyle haberler okuyunca. Yorum yaparken cok sert oluyorum buyuzden. Cunku gercekten fena oluyorum. Zaten omur boyu vıcdan azabıyla yasayacak. dunden berı cıkmıyor aklımdan. boyle bı baslık gordum mu okuyamayacagım artık,yorumda yapmayacagım...

aynen katılıyorum canım sana o kadar delirdi madem kocasını boğacaktı bir yerini kesecekti el kadar bebekten almayacaktı hırsını :cildir: :cildir: gözü dönen insan herşeyi yapabilir kocasını öldürseydi o sırada ona gücüm yetmez diye düşünmezdi emin olun :cildir: :caca: :cussing: :violent1:

@Melek Yüzlüm@

çok kötü oldum bu haberi okuyunca yaa bazıları isterler olsun(Allahım onlara versin) diye bazıları da işte böyle küçücük çocuktan alır hırsını ben kızıma bişey olucak diye ödüm kopuyor sen nasıl bir piskolojideydin de kıydın küçücük yavruyaa çokta tatlı görünüyorr  :crybaby2:




--elif--

çok üzücü bi durum  :y25:  :y25:
böyle konularda kesinlikle yorum yapmayı sevmem hatta korkarım
kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz
sadece RABBİM kimsenin başına vermesin diyorum  :amin:  :amin:

Balböceği

Aynen Elif, sadece Rabbim bizi böyle durumlara düşürmesin  :amin:

Ne kadar zor olduğunu anne daha iyi anliyordur, neler yaşadı kim bilir  :sad1:

ferruh1234

Alıntı yapılan: malkoçoğlu - 01 Ekim , 2012, 20:18:35
ya bırakın allah askına
Cınnet gecırmıste depresyona gırmıs te
Bu kadının yaptıgının hıcbır ızahı olamaz. Vahsı,canı,katıl kadın. :caca:  Olene kadar o masumun vebalı ustunde. Nuketın dedıgı gıbı gıdıp kocasını dograyaydı ozaman :caca: 
Allahın belası... Bunun gıbı daha kac tane var bunlardan. Bı tarafına sahıp cık dogurma kardesım :caca: herkez her kavgasında bogsun cocugunu ozaman :cildir:  analarımız,nenelerımız neler cekmıs, bunlar en ufak kavgada ya kendılerını asıyorlar, ya cocugundan cıkarıyorlar. hayat bu her sartta ayakta durmak zorunda ınsan, guzeller guzelıymıs yavrum resme baktıkca cıgerım parcalanıyor :y25:

insanlar saygıyı ve sevgiyi sabrı ve idareciliği merhameti unutuyorlar heralde..neyse aslında kendini atsaydı daha iyi olurdu..mecburmu çocuğun senin kocandan gördüğün baskının kurbanı olmaya kocana bişey yapamıyosunda çocuktanmı çıkarıyorsun ahireti hiçbir hatanın cezasız kalmayacağını öğretmedimi sana büyüklerin..