kızlar bu nedir?

Başlatan elfo, 29 Eylül , 2012, 21:46:30

« önceki - sonraki »

elfo

yaklaşık 45 dakika önce pembemsi lekelenmem oldu. kalktım biraz hareket edeyim dedim hafif hafif 20 dakika yürüyüş yaptım eve geldiğimde pembe leke yine vardı. kıvamı aynen beyaz akıntı gibi ama rengi pembe veya kahverengi gibi. herhangi bir kasık ağrım yok. 6+2 deyim bu vakitte yerleşme kanaması olmaz herhalde.

kendi doktorumun telefonu kapalı olduğu için  :violent1: internetten görüştüğüm doktorumu aradım. çok normal olabilir sen bu gece rahat uyu dedi. nar yediğimi söyledim. sanmıyorum öyle bi etkisi olacağını dedi. sen her türlü yiyeceği abartmadan ye onun haricinde bişeyden korkma dedi. yine de tedirginim kızlar  :y25:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

canim o pembe ve kahverengi akinti ben 16 . haftaya gelene kadar devam etti

su an icerde bir kazi calismasi var

kese buyurken rahimdeki kilcal damarlari patlatiyor o da lekelenmeye sebep oluyor demisti doktorum

sen bol bol dinlen fazla yurume ve agir is yapma  :icon_thumright:

elfo

ayy canım Allah razı olsun içime su serptin. yarın pazar olmasaydı mutlaka bi doktora giderdim şansıma da pazar. şu an ki tesellim şiddetli bi ağrı olmaması. düşük yapanlardan duyduğum şiddetli bi ağrı yaşadıkları. inş. Rabbim beni ve kimseyi bu sıkıntıyla imtihan etmez  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



cute552

elifçim tekrardan hayırlısı olsun canım bebeğin bu tür kanamalar olabiliyor benimde 7 hafta çivarında kahverengi kanamam olmuştu açık sütlü rengindeydi aralıklı günlerde tekrarladı doktora gittim çok korkmuştum doktor bana biz her kanama şeklini düşük riski olarak algılarız dedi önlem açısından sonra ultrasondan baktı rahimde kanamam olmadığını kesenin sağlıklı büyüdüğünü söyledi önlem olsun diye progestan yazdı onu kullandım şükürler olsunki tekrarlamadı bazen rahimde bebek büyüdükçe duvarı kanatabiliyormuş ama yinede endişe etmeden tedbirini al doktoruna görün benzetmek gibi olmasın allah kimseyede vermesin arkadaşım pembe akıntıyla bebeğini kaybetti doktoruda anlamamış gerçi kesenin yanında kanama görmüş ama nasip değilmiş yinede ihmal etme derim.


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

xxcansuxx

aynen canım muhribenin yazdığı gibi sen rahat ol bende de olmuştu 7.haftamdaydı sanırım gerçekten bebeğin büyüyen kesesinden kaynaklı sen dinlen ağır iş yapma  :opucuk: :opucuk: Allaha emanetolun mercimeğinle  :opucuk:


elfo

semacım ben ne diyeyim bilmiyorum aksi bi durum olursa bana ulaş diyor bi de telefonunu kapatıyor. herhalde yaşayacağım aksi durumun sadece mesai saatleri içinde ortaya çıkacağını düşünüyor.  :violent1: nasibimde ne varsa olacak

canancım inş. dediğiniz gibidir. lekenin rengi bi pembe bi kahverengi gibi. hayırlısı olsun
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

doktorun muhtemelen progestam verecek elifcim..

bence rapor da iste. bol bol yat uzan. ilk haftalar cok onemli.

endise etme. ya safi ya allah cek bol bol.
:amin:

elfo

doğru diyosun rapor alayım da yatayım birazcık. hem de progestan vermezse ağzımla isterim.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

iki cesit var canim. bi agizdan atilan bi vajinaya konan

agizdan atilan basdonmesi yapiyor cok. ben alamamistim.

vajinaya atip bacaklarini yuksege dik

elfo

tamam canım Allah razı olsun hepinizden  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



cute552

elifçim acile falan gidemiyormusun ben o şekilde gitmiştim doktor progestan yazdı ilişki yasak dedi bol bol dinlen demişti


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

beteray

benim 5+0 da yoğun kırmızı kanamam geldi gittik acile keseyi gördük...dinlen ama doktoruna da ulaş en yakın zamanda

°•.ℓανιηуα.•°

elifçim korkma canım benim. 100 hamileye sorsalar 90 ı böyle bi kanama yaşadığını söyleyecektir  ;D

içini ferah tut. inşallah bebeğin sana panter gibi yapışmıştır  :icon_thumright:  :amin:



elfo

öznurcum süper bi yorumdu.  :icon_thumright: :laughing7:

acile gittim 5 gün önce görünmeyen kesemiz artık görünüyormuş  :amin: :love9: şu an için bebek gözükmediğinden bişey diyemem düşük tehlikesi var kabul ederiz leke olduğu için dedi. progestan yazdı. pazartesi gel durumuna göre rapor yazılır dedi, gönderdi. şimdi bi elma yiyorum progestanı kullanacam. herhalde sıkıntılı bi durum olsa kese görünmezdi.  :dontknow:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



laracroftt

pembe mı? Ne pembesı? 3ay koyu kırmızı lekelenmem oldu benım :-ooo kocamın ayagı kırıktı,o halde banyosunu bıle ben yaptırdım. Dınlenmedım bıle... bak sımdı melegım 8aylık. Yıycek ekmegı olunca bı yere gıtmıyor bebısler,gonlunu ferah tut,bol bol uzan dınlen  :opucuk: