bebeklerinize nasıl yemek yediriyorsunuz

Başlatan xxcansuxx, 08 Eylül , 2012, 13:36:48

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

abovvvv bizimki hafif yatar pozisyonda hayatta yemez.

tam yatar pozisyonda hele asla  :ehi:

hacıyatmaz gibidir benim oğlan.

valla ben hep oturarak mama sandalyesinde bizimle beraber yedirdim.

ama 1 yaşından sonra çocuğun huyu değişti,o hep geziyo,biz masada yerken o geliyo masanın yanına ağzını açıyo,ben veriyorum , bi iki tur atıyo,o sırada da yutuyo. geri geliyo yine ağzını açıyo yiyo.

işte böyle gezerek besleniyo  :ehi:

meyvesini bile doğrarım,tabağa koyarım,öyle bi yerde durur. gider gelir onları yer,bitirir  :ehi:

illa gezecek yani  :laughing7:



minis33

BENİM KIZDA SEKİZE GİRDİ DÜN :::::) BEN MAMA SANDELYESİNDE YEDİRİYORUM 2 HAFTADIR ONU KULLANMADAN ÖNCECE OTO KOLTUGUNDA YEDŞRŞYORUM AGZINI AÇMAMA YADA YEMEK YEMEMEM GİBİ BİR SORUNUMUZ HİÇ OLMAEDI ÇOK ŞÜKÜR VE MAŞALLAH :) BABASIDA HATTA SABAH GÜLDÜRDÜ BENİ BU KIZ BİŞEYEDE YEMEM DESİN ŞAŞIRACAM DEDİ HERŞEYİ TATMAK İSTİYOR :)

ƓĤ♡SƬ

benim kız çok inatçı..asla yatarak yemezz...yattığı gibi doğruluyor ve yemek yerken hızlıca emeklemeye başlıyor arkasında tabakla dolanıyom...
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

susanna

ek besine gectigimizden beri mama sandalyesinde yediriyorum dis ssikintilari haricinde hic sorun yasamadim 2 gundur misafirlikteyiz mecbur bata cika kucakta yediriyorum :dontknow: