japon bebek bezleri kullanan oldu mu

Başlatan tuana1, 03 Eylül , 2012, 16:47:41

« önceki - sonraki »

tuana1

merhabalar. acaba japon bebek bezi kullanan oldu mu? ben anne bebek dergisinde bu bezler hakkında okudum.  sizin tavsiyenizi da duymak isterdim. tüm bilinen bezler pişik yapıyor bebeğime. japon bebek bezleri yapmıyormus. ben ozellikle don şeklinde kullanmak istiyorum. çünkü bağlamak çok zor benim için. kaçıyor kızım. çok hareketli.  :k06:
internet sayfasına baktım da çok etkilendim açıkçası. özellikle bu renk değiştirmesi olayı.  gerçekten guzel mı? fiyatı da daha pahalı ama gerçekten boyle güzelse alırım napiim teni çok hassas. Kıyamıyorum

laracroftt

ılk senden duydum,netten baktım kı 42tanesı 50tl  :honk:

Bana pahalı geldı valla, bı paketle ıs bıtmıyor kı sureklı alınan bısey bu. Ama durumun varsa guzel bıseymıs begendım ben. Denemek gerek.

tuana1

Aldım ben de. :hieyt: Evet bayağı pahalı, ben 58 lik paketi 45 liraya aldım, biz 3 komsu topladık, aynı adrese sipariş ettik indirim oluyor bu halde. Bir arkadasımızın yeni doğan bebeği de var ona hediye de aldık 4 oldu. Onun paketi 90 tanelik de aynı fiyata geldi. Bayağı ucuz bizim paketlere göre. Ertesi gün geldi siparişimiz. Bezler gercekten harika. Bravo japonlara. .. Yumusacik. Şimdi ayakta giydiriyorum, o kadar rahat ki :-) kızıma da garip geliyor bakıyor kıpırdamadan, cici diyor :-) çok komik yaaaa. Hee, indirip lazimliga da oturttum. Kolay. Vallah hesapladim, biz eski bezleri en az 5 Tane atiyorduk gunde, su kulotlari 3-4 kullaniyorum, daha çok  cisını yakalarsam-sayı 1-2 azalacak ins. :muzz: Yani tavsiye ediyorum maddi durumunuz izin verirse.